Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: iGO - problém - po zprovoznění TMC nefunkční horní lišta Windows Mobile

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    zdravím, uspěšně jsem pomocí tohoto kodu do sys.txt
    -------
    [tmc]
    port="COM,2"
    source="eten"
    gps_source=0
    -------
    do program files/Igo zprovoznil RDS-TMC! Mám E-ten M700, oper. system WM 6,1 od TB verze 1,1c, Igo 8 verze 8xxx5400 z 1. 9. 2008. rozslišení zobrazovače ted nevím.

    3x hurá ale:

    Od té doby však po běžném ukončení Iga je horní lišta ve windows (jak je Start) nefunkčí. Bez odezvy na tuknutí; zadrhne se tam pozadí z iga nebo je tam pruh rozhozeného diplaye. střední a dolní část display bězně funkční a zobrazuje se jak má. jen ten 1cm pruh. vrrrr:-(

    vyřeší to: a) softreset nebo za b) před ukončením práce s Igo, Igo nejprve minimalizovat, pak zase maximalizovat a pak ukončit běžným způsobem. Pak je horní lišta windows zase funkční a vše je prostě OK stejně jako před zprovozněním TMC. připomínám, že pokud nebyl v sys.txt zadán ten kod, tak při pokusu o vyhledání vysílače TMC behem hledání Igo spadlo s display udělal to samé. současný sys.txt vypadá takto:
    ---------------
    [folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"

    [interface]
    maxzoom2d=6000000
    show_exit=1

    [tmc]
    port="COM,2"
    source="eten"
    gps_source=0
    ----------------

    nějaké konečné řešení, kdy budu TMC používat a Igo ukončovat bězně, které mi uniklo? díky!

    PS: dotaz jsem umístil i na http://forum.entershop.cz, víc hlav víc ví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Nevim co ti poradit !!
    Ja tam dal tez tento kod :

    [tmc]
    port="COM,2"
    source="eten"
    gps_source=0

    a funguje mi normalne mam ETEN G500+
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    Dela mi to take na me M700 ...jeste jsem zjistil, ze horni "zamrzlou" listu odstrani spusteni fotaku. Nekdo mi rikal,ze to muze byt firmware. Nicmene pokud si dobre vzpominam,kdysi na to existoval patch.... ale to bylo pouze u prvnich verzi igo8 :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    dik za ten tip na fotak.

    hm, to je teda radost. to je vada jak noha, achjo, za co mě kdo tresta. zkusím počkat na novou verzi igo 8. ted mám nějakou 8xxxx5400.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Pokud je zapnuté TMC, tak se iGO na M700 neukončuje korektně. Dělaly to všechny verze iGO8 které jsem zkoušel a zatím jsem na to nenašel řešení. TMC ale zatím nepoužívám, protože neoznačí většinu problémů, aspoň u nás na moravje, takže je mi k ničemu. Ale ten problém se mi projevoval třeba i při změně skinu, kdy je potřeba restart. Prostě iGO spadne a při příštím spuštění nenaběhne se změněným skinem, ale s původním, protože neproběhne korektně ukončovací procedura.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    V tech skinech se to da prepsat at se igo neresetuje a pak jdou zmenit, ale s tou listou nevim. Dela me to taky, ale puze ve verzich 8.3
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Zamrzlá horní lišta je i u X800. Jde to částečně obejít tak, že při ukončování se iGO srazí nejdřív na lištu a pak normálně ukončí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    vyjadřuju se k emailu, který mi zaslal admin diskuse.

    problém stále nevyřešen. Jak bylo zmíněno, řešením je jedna z těchto možností:
    1) TMC v sys.txt vubec nedefinovat a TMC nepoužívat
    2) před ukončením IGO 8 Igo nejprve minimalizovat, obnovit a pak teprve ukončit běžným způsobem
    3) po ukončení Iga a při té zamrzlé horní liště, spustit foták a ukončit foták. Lišta je pak opět plně v prozovu a normální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jen se zeptám, dělá to ve všech verzích IGO8 (8.0.0.xxx, 8.3.1, 8.3.2) a to se skinem nebo i bez použití skinu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    nevím. Já mám TMC v provozu pouze s verzí IGo 8 8.0....0.5400. Skin základní od výrobce (čili bez skinu!), nic nikde neupravováno a netuzingováno. (kromě kodu pro TMC...) Zda je problém i v jiných verzích Igo 8 nevím, neb jsem je nezkoušel s TMC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: audis
    Zkus v SYS.TXT přidat tento parametr, může to pomoct při zobrazování nebo naopak nezobrazování "lišty Windows"

    [debug]
    hide_win_taskbar=1

    když to bude stejné dej tam místo jedničky, nulu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    No konecne ! Funguje to,diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: kubesa
    To jsem rád
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Transparentní horní lišta ikon
    Od R@!s3r v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 21:42
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 20:05
  3. Horní lišta
    Od 8310 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2008, 19:42