Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: IGO8 a POI

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Prosim poradte nekdo jak nahrat do IGO8 POI body !!! Prosel jsem snad cele forum a nikde jsem nic kloudneho nenasel . Nekde se pise o databazi IGO.db nikde jsem nenasel ten soubor .stahnul jsem si i IGOexplrer pro tvorbu tech bodu ktere si muzu stahnout z POI.CZ ale nikde nic kde to najit v IGO8 a ulozit .Nebo aspon me nasmerujte . O verzi 2006 jsem nasel dost ... ale o 8micce nic ...

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jirys,
    Soubor igo.db je pro verzi 6. Ve verzi 8 je k ničemu. Poi body, které stáhneš z POI.cz a to ve formátu KML (např. csob.kml) tak tento soubor zkopíruj do složky:
    content\userdata\POI
    Zde je jedn zkušební. Jsou tam WifiFree
    Připojené soubory Připojené soubory



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    To TOMSOFT : JA tam zadnou slozku ve slozce content / userdata / poi /nemam ... Ja mam jen content / poi/ a vni soubory statu s koncovkou poi .

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No tak ji tam VYTVOŘ... :bulb:
    aby jsi mohl soubor s příponou KML zkopírovat do igo8\content\userdata\poi



  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Tak jsem tu slozku vytvoril a nahral jsem tam ten soubor WIFI FREE vytvorila se v IGO zalozka Wifi Free (KML) ale pise ze je prazdna ... Kontroloval jsem ten soubor v textovem editoru a data tam jsou .Tak jsem zase v koncich..

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    a jak to hledáš při navigaci? Nedíváš se na POI přeš správa dat, ale dáš normálně Hledat - POI - okolo kurzoru (samozřejmě musíš mít kurzor někde v CZ, zkus Prahu) a najdeš Wifi a pak se musí zobrazit seznam vše dostupných Wifi v okolí kurzoru.

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Diky za navod jiz jsem na to prisel, jde najit jiz ten POI , ja myslel ze je jde normalne editovat kdyz si otevru zaluzku s POI body. Jeste jednou dik



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nemáš za co, hlavně že to jede


    Taže problém vyřešen - Zamykám

Podobná témata

  1. problemy s gps v iGo8
    Od schula_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 14:17
  2. iGO8
    Od pietro-piere v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 15:34
  3. iGO8 + TMC
    Od gemini_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 05-09-2008, 12:50
  4. igo8
    Od gemini_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-05-2008, 14:18