Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: iPAQ 6915 - problém - SDHC a WM5

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Ahoj určitě se podívám a jdu na to rovnou jsem docela stoho nešťastnej, mno právě já mám ten dojem že na HP nejsou romky volně ke stažení :// což je docela poblbané ://
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Tak jsem pročítal diskuze a bohužel nic kloudného na HP forum nebylo :// Už si začínám myslet že stím udělám kulové :'( Asi to vyřeším koupí IPAQ 914C nebo 614C a bude klid stejně chci nový zařízení, pač todle bude doma jako domácí phone.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Taky uz jsem pak nic bohuzel nenasel A nebo holt vdy po spanku kartu vyndat a zandat, nic vice s tim asi nepujde

    No uvidis jak se s tim poperes, kazdopadne novy device uz by asi nebylo od veci, pokud se na nej splasi prasule

    Zatim a mej se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    V listopadu nebo nejpozději v prosinci určitě :-) Uvidím co stím pořeším, ale 614C nebo 914C je jasnačka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Proc si radeji neopatris 4GB kartu SD (ne HC)??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Toto jsem již zkoušel, zaprvé micro SD karta 4GB se špatně shání aspoň nikde jsem na ní nenarazil a tu co měl kolega z práce co si jí přivezl z USA tak co jsme ji zkoušeli nefungovala. Zařízení jí nevidělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    No, jestli si zkousel "micro", tak se ani nedivim, ze nefungovalo.
    .. sam sem mel ten samy problem (ipaq 6915, 4GB SDHC..) vyresila to koupe one ne HC SD karty (mini SD, 4GB).
    Testuji jiz druhy mesic a zadny bug se neobjevil, zadne drivers nebyly potreba, v pohode i suspend pri prehravani flmu.
    Jeste ze mam zkusene kamarady, kteri mi poradi (thx MaSka).
    Protoze predpokladam, ze neni ve foru ani v SZ povolen odkaz na komercni formu, tak ti, poslu odkaz na icq.
    Pripadni dalsi zajemci, nech mi poslou svuj mail pres SZ.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Pardon, hluboce se omlouvám za mistifikaci ale myslel jsem mini SD :-D :-D pardon
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. iPAQ 6915 - problém s Google Sync
    Od zdenek_ce4you v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-05-2009, 13:47
  2. hp ipaq 6915
    Od beruška_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 12:07
  3. ipaq 6915 jazyk
    Od sturko1 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-11-2007, 22:34
  4. HP iPAQ hw 6915
    Od Jaffy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 09:29