Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: HTC Touch Diamond (T-Mo MDA Compact IV) - GPRS od O2 na přístroji T-Mo

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    8

    Mám Diamonda ve verzi od T-Mobile, ale pokud tam vrazím kartu od O2, tak se mi nedaří rozchodit GPRS. Funguje to někomu? Naprosto netuším, kde dělám chybu. Další možnost je ta, že GPRS od O2 na Diamondovi od T-Mobile bez přeflašování rozchodit zktátka nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ne, ne... GPRS O2 jsem na MDA rozchodil - podle nastavení co má O2 na webu.. Fungovalo víc než dobře - za měsíc jsem protočil 2300 Kč (teď už mám inet. tarif). Jediný co mi nešlo, byly MMS - tam přes veškerou snahu pořád vévodilo nastavení T-Mobile. Z vlastní zkušenosti ale můžu doporučit přeflashování toho odpornýho T-Mobile FW na něco novějšího a podstatně míň chybujícího. Od té doby, co mám v MDA jinou romku (používám Duttyho romku), jede MDA rychleji, nastavení pro O2 se stáhlo automaticky, MDA se mi neseká, nemám bug se zesílením zvuku atd. T-Mobile bohužel novou verzi windows nevydal a už asi ani nevydá.. Pořád ta stará hrozná 1.37. Fuj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    8

    Taky si myslím, že je lepší přeflashovat, ale mám obavu, že když by se MDAčko pokazilo, tak záruka nebude uznána. Jde tam naflashovat původní originální ROM? Nikde jsem ofiko ROM 1.37 co dává T-Mobile na netu nepotkal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Já jsem si udělal zálohu čisté T-Mobile ROMky... Ještě jsem ji "neuvařil", ale neměl by to být problém (nevim kde je chyba, program pro "vaření" se mi nechce spustit, hlásí chybu - nebo spíš windows hlásí chybu). Chtěl jsem si původně jen nechat přehrát ROMku v servise - abych se zbavil problémů a chyb, ale tam jsem se dopátral informace, že novější ROM pro T-Mobile než ta 1.37.xx.xx není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    No nevidim jediny duvod proc by to nemelo fungovat, je oplne jedno od ceho ten mobil je, hlavni je aby tam nebyla nejaka verze SIM locku a to snad nehrozi..

    Najed si na Settings/Connections/connections, kde mas nastaveni GPRS pripojeni , odeber T-mo pripojeni (ala T-Mobile CZ Internet, ci tak neco) a nastav si nove, bud manualne nebo pres cabik, najdes ho nekde tady na serveru... Flashovat veru nemusis, ale taky bych to vice nez doporucil, ono asi neni vetsi zlo nez mit v zarizeni puvodni ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    8

    Bingo. Už to funguje! Přiznám se, že netuším, kde byla chyba, ale celou konfiguraci jsem smazal, nastavil znovu a chytlo se to.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond (MDA Compact IV) - GPS
    Od xaries v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 06-10-2011, 13:47
  2. Android pro Touch Pro a Diamond, GPRS připojení funguje :-)
    Od anaxagoras_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-03-2011, 11:27
  3. HTC Touch Diamond (Compact IV) - PIM aplikace ?
    Od rashan v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-12-2008, 21:01
  4. HTC Touch Diamond - GPRS příchozí hovor
    Od blacks_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 17:38
  5. HTC Touch Diamond (MDA Compact IV) - mp3 pro SMS upozornění?
    Od majki77_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-10-2008, 17:08