Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: FSC Backup

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Mate nekdo nejaky hlubsi zkusenosti s FSC backup?
    Jde mi o to, co se stane, kdyz PDA tvrde spadne prave pri zalohovani ? Resp. jestli to umi nejak bezpecne aktualizovat existujici zalohu?

    -vyhledove planuju nakup karty (spolecny pro mp3 i backup) , tak abych vedel jestli mam na backup ramky pocitat cca. 50MB nebo 2x50MB ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Mno, já ho používám a ještě mi to nespadlo. Nedělal bych asi 2 zálohy (to jsi asi plánoval, ne?). Udělej si jednu a tu zkopíruj, ale myslím, že je to zbytečné.

    Zálohuju tím celej systém s funkční instalací.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    a umi to obnovovat ze zalohy "v terenu" primo z ty zalohy ?
    -predpokladam, ze jo - k cemu by to jinak bylo, ja jen ze pri obnoveni pres activesync to vyzaduje nejdriv nainstalovat lokalizaci, pak teprv se da obnovovat ze *.stg...
    (snad to FSC vyresil lip nez MS )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Teď jsi mně tou češtinou zaskočil ... ale myslím, že jí obnoví taky.
    Co je ale výhodou, je backup právě na paměťovou kartu, kterou třeba Backup od SunnySoftu nedělal (nabízel mi jen LooxStore).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od adamekma
    a umi to obnovovat ze zalohy "v terenu" primo z ty zalohy ?
    -predpokladam, ze jo - k cemu by to jinak bylo, ja jen ze pri obnoveni pres activesync to vyzaduje nejdriv nainstalovat lokalizaci, pak teprv se da obnovovat ze *.stg...
    (snad to FSC vyresil lip nez MS )
    ... není potřeba instalovat lokalizaci. Stačí, když v PDA zvolíš v Start/Settings/záložka System/Regional Settings nastavení, které si měl v době provádění zálohy přes ActiveSync - tj. pokud si měl v době zálohování nainstalovanou CZ lokalizaci, tak si v Regional Settings měl zvolenu položku "Czech". Při obnově této zálohy po HW resetu je tedy potřeba nastavit v Regional Settings stejnou položku. Je to poměrně známý bug ActivSyncu již od dob verze 3.1 a možná ještě dále. Zálohy na paměťovou kartu se žádné podobné omezení netýká ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... není potřeba instalovat lokalizaci. Stačí, když v PDA zvolíš v Start/Settings/záložka System/Regional Settings nastavení,
    pravda, to jsem se trochu sek, to je ta pamet ...jo, takhle to vypada, kdyz clovek po uspesny reklamaci PDA a zapomene co je to hard reset
    ...teda musim to zaklepat, jinak si vyslovene o nejakej ten H.reset koleduju
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Teď jsi mně tou češtinou zaskočil ... ale myslím, že jí obnoví taky.
    ... u současných PDA jsem se setkal jen jednou s případem, kdy dodávaný program na zálohování dat v PDA měl problémy se zálohováním lokalizace. Byla to aplikace ASUS backup na PDA ASUS 620 s WM2003. Naštěstí v tomto případě měla 620ka ještě jednu zálohovací utilitku nazvanou SmartKeeper, která provedla zálohu bez jakýchkoliv dalších problémů. Ostatní aplikace na jiných PDA zálohují celkem spolehlivě kompletní obsah RAM - tj. včetně lokalizace.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    19

    no nevim jak u jinych ci starsich modelu, ale ja jsem zalohoval pres FSC backup system hned po nainstalovani lokalizace a par zakladnich programu ktere tam chci vzdy (lokalizaci, ICQ, Betaplayer, Acrobat apod.).. pak jsem si neco zkousel, trochu si ten system rozhodil, tak jsem udelal hard reset s backupem jeste v LooxStore.. takze hned po hard resetu jsem dal FSC backup a obnovit celej system.. a fungovalo vse, vcetne lokalizace.. takze mozna starsi verze mely problemy, ale ted ty novejsi jsou bez chyby i s lokalizaci..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    mam jednu nemilou zkusenost ze po obnove z kompletni zalohy (loox 410) se mi zduplikovaly nektere polozky v databazich a standartni dialog pri synchronizaci s velkym PC na jejich odstraneni pomohl jen u nekterych. Treba nektere "neviditelne" budiky me otravovaly jeste tyden. Po te jsem sehnal nekde tady na foru utilitku Check Notifications od Scary Bear Software a "neviditelne" budiky jsem rucne musel odmazat..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PIM Backup
    Od Vita_Megane v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-11-2009, 12:47
  2. SPB Backup
    Od Thomson_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2009, 07:36
  3. SPB Backup
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 10-05-2007, 19:23
  4. Backup
    Od cinko v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-06-2006, 21:19