Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - připojení přes BlueTooth (BT) k Centru zařízení?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Nevíte jak připojit Raphaela přes bluetooth k Centru zařízení WM ve Vistách?..přes usb jede v pohodě ale přes bluetooh mi to nejde:? nemohli by jste někdo sepsat stručný návod,jestli vám to teda někomu jde?..děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    Predpokladam ze se chces propojovat kvuli synchronizaci. Musis zarizeni sparovat pres BT tak aby jsi v zarizeni mel zaskrtnuto activesync. Pokud tam mas Serialport tak zrusit a znovu (ja zarizeni jeste restartuju, pro jistotu). Jak mile sparujes zarizeni s PC tak v nastaveni centra zarizeni musis povolit komunikaci pres port (u me je to port 3) pak to zustane sparovane a muzes synchronizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    mám tam jenom wireless stereo a serial port..zkousel jsem restart i mda i ntb...a nic...co mam ted delat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    marbl_ce4you
    Guest

    Jsem na tom úplně stejně. Tento dotaz už jsem tu zaznamenal několikrát, ale dosud na něj nikdo neodpověděl. Takže buďto to nikomu nejde, nebo těm co to de, nemaj potřebu se podělit s svými zkušenosti, jak to zprovoznili. Teda až na Mazlíka. Jen nechápu, jak můžu nastavit připojení Bluetooth na port?!?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    Pokud mas s PC jiz zarizeni sparovane je potreba je odebrat. Pak sparovat s PC z WM zarizeni pokud jsem takhle sparoval zarizeni s PC pak se misto serial port objevila volba active sync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    marbl_ce4you
    Guest

    Bohužel, to už jsem vše zkoušel a nikdy jsem ke synchronizaci nedostal. V Touchi se mi objevuje to, co píše kolega výše a v počítači se mi telefon zjevuje jako modem. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    Tak to je mi zahadou. Me od stejnych problemu pomohlo sparovat zarizeni s PC od uplneho zacatku jako pro sebe neznama zarizeni. Spustil jsem activesync a dal synchronizovat pres bluetooth vyskocila stranka kde se zapina bluetooth po zapnuti bluetooth vyhledam nove zarizeni a dam sparovat. Po tomto sparovani bylo pristupne active sync.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    sparovat WM s kompem znamena dat vyhledat v ppc komp,nebo v kompu ppc?..mno jo..resime tady activesync nebo centrum wm ve vistach?..na xp v activesyncu jsem s predchozima wm zarizenimi problem nemel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Taky mi to nejde a domnívám se, že je na vině prográmek SMS unAccent 2.3.0 viz. zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    nemyslím si..nemám Asus..a unAcent(nebo jak se to jmenuje) nepouzivam...chyba je asi nekde jidne...vazne nikdo nenasel funkcni reseni????
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    Znamena to dat vyhledat ve Wm zarizeni PC. A to nejlepe pres ActiveSync (tak se to jmenuje v zarizeni WM). Hlavne se nesmi ani jedno zarizeni jiz znat. Pote spustit activesync v WM a zvolit Pripojit portem bluetooth. Po tomto sparovani by se mel misto serialportu objevit Activesync. Pokud to nevyjde napoprve tak zarizeni odebrat nejlepe pak restart obou zarizeni (aby byla jistota ze se zarizeni opravdu neznaji a stejny postup znovu. Pak to jiz obvykle vyjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám Raphaela a tohle jsem v životě dělal 100x a prostě to nefunguje .
    Takže otázka zní, je tady někdo, komu to na Raphaelu s originál firmware funguje :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    17

    [h]Připojení k počítači s Centrem zařízení Windows Mobile přes Bluetooth [/h] Jak jsem objevil tento thread, tak jsem to zkusil a šlape to. Použil jsem nápovědy ve Windows, takže to dávám i sem: V počítači je třeba udělat: [l1st][*] Klepněte na tlačítko Start, na položku Ovládací panely, na položku Zařízení Bluetooth.[/*][*] Klepněte na kartu Možnosti.[/*][*] Zaškrtněte políčko Povolit zařízením Bluetooth vyhledat tento počítač.[/*][*] Klepněte na tlačítko OK.[/*] [/l1st] V zařízení je třeba udělat: [l1st][*] Pokud jste nikdy nepřipojili zařízení k počítači pomocí kabelu USB, připojte je. Po spuštění aplikace Centrum zařízení Windows Mobile zařízení odpojte. (Tento krok lze, podle mě udělat jednoduššeji: v PC Tlačítko Start -- Ovládací panely -- Centrum zařízení Windows Mobile -- dvakrát poklepat (spustit). Dokud není připojené zařízení, jít do Nastavení připojení a tady zaškrtnout Povolit připojení k jednomu z následujících portů a v roletce pod tím si vybrat Bluetooth.)[/*][*] Teď konečně v tom zařízení: jít do Programs -- spustit ActiveSync. V aplikaci ActiveSync klepněte dole na příkaz Menu a potom na příkaz Connect via Bluetooth. (Rozumí se samo sebou, že máte zapnutý Bluetooth, např. přes Comm Manager.) [/*][*] Až se zobrazí dotaz, zda chcete nastavit partnerství, klepněte na tlačítko Ano.[/*][*] Až se v seznamu zobrazí název počítače, vyberte jej a klepněte na tlačítko Další.[/*][*] Po zobrazení výzvy zadejte heslo (security code) a klepněte na tlačítko Další.[/*] [/l1st] V počítači: [l1st][*] Až se zobrazí zpráva, že se k počítači pokouší připojit zařízení Bluetooth, klepněte na zprávu Toto připojení povolíte klepnutím na tuto zprávu.[/*][*] V Průvodci přidáním zařízení Bluetooth zadejte stejné heslo, jaké jste zadali v zařízení, a potom klepněte na tlačítko Další.[/*] [/l1st] V zařízení: [l1st][*] Zkontrolujte, zda je zobrazeno a zaškrtnuto políčko služby ActiveSync.[/*][*] Dokončete průvodce nastavením portu Bluetooth. (Tady už nevím, jel jsem už dost intuitivně, takže to jen opisuju z nápovědy...)[/*] [/l1st] V počítači: Dokončete Průvodce přidáním zařízení Bluetooth. V zařízení: [l1st][*] V aplikaci ActiveSync klepněte na příkaz Menu a potom na příkaz Connect via Bluetooth.[/*][*] Budete-li chtít kdykoli zařízení odpojit, klepněte na možnost Menu a potom na příkaz Disconnect. (Nevím, tady mi připadá jednodušší udělat tohle: při fungujícím připojení k PC se na Today obrazovce v pravém dolním rohu objeví ikona Bluetooth, která čas od času problikává a vedle toho ikona dvou spojených počítačů. Když se na tuto ikonu klepne, objeví se okno s nadpisem Connected to ADMIN-PC (nebo jiný váš název). Toto okýnko ukazuje Status: (Connected) a pod tím jsou tlačítka Disconnect a Hide Status, která jsou zřejmá, k čemu slouží... [/*] [/l1st] Toť vše, jsem překvapen, že je to spojení přes Bluetooth docela svižné, lze se hrabat v zařízení, i v jeho paměťové kartě, ještě jsem ale nezkoušel, jak rychle se s tím dá kopírovat třeba hudba. Asi nic moc, ale na synchronizaci to bude jedinečné... Jo a teď jsem ještě vyzkoušel, že je při tom možné mít připojenou externí Bluetooth klávesnici (mám Freedom Universal Keyboard), připojení je aktivní, Rafael teď sedí pěkně v kolíbce, kde se nabíjí, připojení k internetu jede přes PC a můžu si teď v pohodě kecat přes ICQ. Jinak to aktivní připojení přes BT dost žere baterku, jak jsem zaregistroval, takže už sedí v nabíjecí kolíbce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj,
    všechno jsem měl a mám přesně podle tvého doporučení.
    Bohužel pokud dám bod 2 viz níže, tak jen na milisekundu zeleně blikne v PDA ta ikonka, která se se dvěmi šipkami má točit dokola a toď vše.
    Měl si prosímtě někdy nainstalován SMS unAccent ?

    (2.Teď konečně v tom zařízení: jít do Programs -- spustit ActiveSync. V aplikaci ActiveSync klepněte dole na příkaz Menu a potom na příkaz Connect via Bluetooth. (Rozumí se samo sebou, že máte zapnutý Bluetooth, např. přes Comm Manager.) )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    17

    Ne, tuhle aplikaci jsem nikdy neměl... Zkus to s "čistým stolem". V nastavení Bluetooth jak v zařízení, tak i v PC zruš partnerství, (odeber to zařízení z těch, které jsou spárovány), pro jistotu soft reset a znovu. Mně to šlo hned napoprvé a to jsem to nikdy nedělal. Jinak synchronizace přes USB kabel u Tebe normálně jede, předpokládám...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Synchronizace a připojení na NET přes BlueTooth ??
    Od sheVcza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-05-2006, 10:33
  2. Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 15-12-2005, 17:51
  3. Připojení na internet přes bluetooth
    Od Hor v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-10-2005, 18:11
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2005, 12:20