Zdravím všechny na tomto fóru,
na svém iPAQ 214 se potýkám s velkými problémy, neboť se mi často stane, že mám poškozenou FAT na SDHC kartě. Nevím, co to způsobuje, ale poslední dobou jsem si všiml, že to bude mít nejspíš spojitost s RSS čtečkou (čtečkama), kterou používám - zkusil jsem si trial SPBInsight, ale je velmi pomalá, tak jsem zkusil Egress a v tu chvíli jsem si všiml právě tohoto efektu. Čtečku používám tak, že si stáhnu všechny RSS kanály a obsah si čtu např. v autobuse. Pak zařízení vypnu, aniž bych ukončoval přímo čtečku. Po nějaké době PDA zapnu, přepnu do čtečky, něco málo si přečtu a čtečku vypnu. Opět po nějaké době čtečku zapnut a ouvej... v kanálech není žádná zpráva a já už vím, že je něco špatně. Spustím v Pocket Mechanicu Scan Disk a zjistím, že mi nesedí FAT tabulky.
Kartu vyndám, vrazím ji do desktopu a opravím ji - při té příležitosti to najde bambilion poškozených linků, adresáře se převádějí do souborů a podobně a drtivá většina je právě obsah z RSS.
Nemohl by mi někdo poradit, co s tím? Teď jsem nastavil pro filesystém co nejmenší buffer - 1k a zkouším co se s tím stane.
Paměťovou kartu mám 16GB SDHC A-Data. Naformátovaná od výrobce jako FAT32. Aplikované mám poslední fix co HP vydal (ten kompletní balíček, ne jednotlivé instalace).