Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 92 1231151 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Asus P535 CZ WM6.1 OS 5.2.20758 1.4.1 - podpora 128MB a 64MB Final

    OS : jádro a AKU OS 5.2.20758 1.4.1 Final cZonee !!!!!
    rozlišení : QVGA
    jazyk : CZ
    podpora adresování : 128MB i 64MB s pagepool 5MB
    systém : WMp 6.1

    OBROVSKÉÉÉÉÉÉÉÉ PODĚKOVÁNÍ mojí manželce, několika testerům, radičům a super lidem.:yes: ) :sarcastic: :bulb: :!: )
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    VERZE STANDARD (FINAL) :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/51878/ftf_Final_cZonee_pitka_java.rar_53.54MB.html


    VERZE LITE (FINAL) :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/07024/Lite_Final_cZonee_pitka.rar_46.09MB.html


    Edice TouchFlo Havoc CZ full (TEST2 !!!!) :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/63706/tFlo2_535_pitka_cZonee.rar_57.65MB.html


    [b]Edice Glide CZ [Final 1.1] :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/...r_69.58MB.html

    Popisy změn/info u verzí :
    -----------
    Standard 8.11.08
    menší úpravy 2x JAVA emu (prosím kdo stáhl Final at´ stáhne ještě jednou tuto upravenou verzi)

    -----------
    Lite 30.11.08
    - odlehčená verze, vychází ze Standard. Pro uživatelé, kteří si chtějí dodělat systém dle svého.
    Uložiště celkem : 175.78MB , Volná 172.16MB

    -----------
    TouchFlo Havoc 20.11.08
    Náročnější na RAM, ale pěkná grafika je pěkná grafika.
    - přidány moduly Audio, Album a nastavení Komunikace
    - přidáno extra Nastavení Komunikace pro TF (v Systém)
    - přidán Today2 - virtuální Desktop
    - lehké doladění češtiny v TF systému
    - další drobnosti

    ----------
    [b]Glide eDition[Final 1.1] datum : 27.3.09
    - upgrade SRS 1.5.1
    - suspend vers SDHC patch
    - FexploeExt v CZ
    - přidán CZ VoiceCommander
    - PP 6MB


    -------------------------------------------------------------------------------------
    Volné RAM (verze Standard) po očištění Dnes a bez AS cca. 31.50MB
    Úložiště volné 161.16MB, Celkem 166.69MB.
    TF Edice - Běží plynule i na 64MB, ale zpolyká tak 4 až 7 MB RAM. Dle zapnutých modulů.

    FAQ :
    - multiselection výběr ve standardním file managerovi se provádí joystickem (zmáčknout) a stylusem
    - při posílání MMS se jménem a přezdívkou (výběr z kontaktů),je nutné umazat tuto přezdívku ! Jinak MMS neodejde. Expert na nastavení Klokansoft.
    - GPRS spojení se vypíná několika způsoby, asi nejpohodlnější je držet červené tlačítko po několik sekund.
    - pozor při používání zálohovacích softwarů, radíme velmi opatrně používat tyto SW.
    Pro další informaci viz tento thread, anebo se můžete zeptat zkušených uživatelů, velké znalosti s tímto SW má Tomsoft.
    - spoustu lidí se upozorńuje na to, že v systémových informacích je špatná informace o velikosti RAM.
    Tato velikost je natvrdo upravena pro 128áře (jen graficky). V reálu nemá tato informace vliv na systém ani výkon !
    V info toolech je však tato informace zobrazována správně.
    + Edice TouchFlo FAQ :
    - M2D Config/Customizer (programy) - pozor při vypínání některých modulů /Záložky může se totiž stát, že TF znovu nenastartuje anebo zatuhne na SMS !
    Další varianta je použít řešení od Harmony, str. 98, potom vše chodí jak má.
    Převážně problematický moduly jsou InternetWidget, MyFavesWidget a Weather potom nemusí fungovat ani modul SMS. Zde je příma vazba na tento SMS modul !!
    V případě takovýchto problému nastavte vše zpět a restartujte. Nebo použitím FDC TaskManagera.
    - AudBooster není určen pro Asus telefon = neaktivní
    - zapnutí BT lze přímo přes manažera, ale vypnout přes levé spodní dolní tlačítko Nastavení (nabídka je neaktivní)
    - TFlo lze také úplně vypnout (Nastavení > Dnes)
    - KONTAKTY v TF Edici naimportovat použitím SIM Card MANAGERA !!!
    - doporučuji rovněž instalaci ManilaControl, viz tento thread, str. 109
    (je to druhá plocha, lze jedním kliknutím přepínat z M2D do standardní plochy)


    + Edice Glide FAQ :
    - nápověda, jak na GESTA naleznete v EZPhoto
    - lze přidávat další města do počasí , viz 750 thread
    - final verze, ale jsou ještě možné menší opravy

    Možné známé chyby :
    - po instalaci určitých SWů se může po restartu stát, že se sama spustí WIFI karta (nastavte si automatické vypínání)

    Build by měl obsahovat všechny důležité updaty. Je možné, že ještě něco naleznu tak případně dodám.

    Díky moc za testy a komentáře.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81013-180400_gbOm.jpg 
Zobrazení: 75 
Velikost: 34.6 KB 
ID: 9063   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81013-180900_2uh7.jpg 
Zobrazení: 70 
Velikost: 51.6 KB 
ID: 9067   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81016-184755_XSFc.jpg 
Zobrazení: 79 
Velikost: 81.1 KB 
ID: 9097   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81021-182943_EvK.jpg 
Zobrazení: 68 
Velikost: 51.7 KB 
ID: 9130   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81029-235559_SNY.jpg 
Zobrazení: 69 
Velikost: 62.7 KB 
ID: 9223   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81101-030232_UPB.jpg 
Zobrazení: 84 
Velikost: 63.4 KB 
ID: 9244   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81101-031918_B7rH.jpg 
Zobrazení: 64 
Velikost: 65.6 KB 
ID: 9245   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81106-022924_TOAZ.jpg 
Zobrazení: 69 
Velikost: 71.4 KB 
ID: 9284   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81118-013525_XSEc.jpg 
Zobrazení: 75 
Velikost: 67.0 KB 
ID: 9388   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81118-013611_PK7U.jpg 
Zobrazení: 85 
Velikost: 73.9 KB 
ID: 9390  

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81118-013529_smx.jpg 
Zobrazení: 76 
Velikost: 68.8 KB 
ID: 9391   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_81118-013633_sn0.jpg 
Zobrazení: 70 
Velikost: 68.8 KB 
ID: 9392   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_90119-194340_50kA.jpg 
Zobrazení: 75 
Velikost: 70.3 KB 
ID: 9999   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_90119-194356_rmZx.jpg 
Zobrazení: 79 
Velikost: 48.2 KB 
ID: 10000   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_90119-194406_upb2.jpg 
Zobrazení: 79 
Velikost: 68.1 KB 
ID: 10001   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_90119-194751_4xj.jpg 
Zobrazení: 76 
Velikost: 44.5 KB 
ID: 10002   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_90119-194856_RMX.jpg 
Zobrazení: 69 
Velikost: 45.2 KB 
ID: 10003   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_90119-195115_3wi9.jpg 
Zobrazení: 65 
Velikost: 67.1 KB 
ID: 10004   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_90120-231431_FAvK.jpg 
Zobrazení: 76 
Velikost: 59.2 KB 
ID: 10013   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299704_90120-231442_pkXv.jpg 
Zobrazení: 71 
Velikost: 43.5 KB 
ID: 10014  

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Paráda, čeština v pohodě, je na 64M trochu pomalejší než anglická, jen mně nejede GPRS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    V Beta2, ti bude fungovat i GPRS a pokusím se něco udělat i s tou rychlostí.
    Také AKU bude povýšeno na 20275.1.3.3, přibude Asus Backup, Asus GPS Catcher, Asus Cleaner.
    Možná dnes či zítra vydám B2.
    Jinak díky moc.


    Tomsoft :
    funguje ti 128MB ??

    Beta2 VSBench :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299796_vsb2007-1_60lA.jpg 
Zobrazení: 69 
Velikost: 21.3 KB 
ID: 9053   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299796_vsb2007-2_A6qF.jpg 
Zobrazení: 87 
Velikost: 36.1 KB 
ID: 9054  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Ahoj, nějak jsem se zdržel všeho, děkuji bratru Asusáři Permarovi za upozornění a již jsem zase jedno ucho a oko.
    Pitka, ty jsi prostě maximum, superum !!! Kdy pujdem na pivko ? :bulb:
    Tedy jakmile bude něco k mání, jelikož link byl stažen, jsem nachystán na kritiku, .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tak si připrav kritiku, link s Betou2 je k dispozici...
    Na rychlost OS si nikdo už nemůže stěžovat.

    Dejte vědět, jestli funguje mapování na 128áčkách. Tomáš zatím nereportuje.ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    teda nevím ,chlapi,ale já ten link nevidím, že by něco s očima?) mám na mysli link s Betou2...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Díky, bomba, GPRS jede, rychlost se taky zlepšila, zkoušel sem i kamerku, je to lepší než na orig. WM6 (zmizely ty disko efekty). Zítra jde cihlička na omlazovací kůru 128M.

    Edit: teď sem zjistil chybu v telefonu, v nabídce nefunguje žádný odkaz kromě zobrazit možnosti, mezi vložit a vytvořit poznámku je mezera, vyhledávání se chová taky nějak divně, nezná české znaky, když označím vyhledaný kontakt jde vytočit pouze tlačítkem a volá se číslo které se zapisuje při vyhledávání na displej a ne označený kontakt.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Díky,vidím to a zkusím to upravit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Tak to není dobré, musím se to dát používat, volat a být dostupný aby se dalo testovat, jiný telefon nemám a jsem na něm docela závislý, no tedy na tu chybku v telefonní části počkám pak se na to vrhnu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ono to nebylo tak závažné, už to mám opravený a volat se dá. Ta prázdná položka proto, že tam nic není. To není chyba.
    Nejlépe když zkusíš sám a dáš taky na svůj názor. A neboj se tolik Bez testů to nejde a je to zatím beta, tzn. testovací.
    Bez názorů lidí se to nedá vychytat. To bych musel mít 3 hlavy....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    jasan chápu, to víš už je odložená a sosnutá i tak, přeci jenom lidská zvědavost je silnější.
    Testnu základ a navigace iGO8 a TT7 a něco možná ještě najdu.
    Hádam že tak kolem 23 už bude v PDA........

    EDIT:
    Ok než se na to vrhnu číhnu na aktuál, nenechej se rušit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Vydrž tak hodinu a ještě tam nauploaduji upravenou verzi.
    "Nabídku" bude chtít ještě trochu poladit, ale jinak to jede bez problémů.

    B3 je ke stáhnutí. Tady je screen o co jde :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299875_81013-225844_ZTGd.jpg 
Zobrazení: 60 
Velikost: 16.5 KB 
ID: 9072  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Budu postupne doplnovat..........

    Nastavení / JAS - nefunguje ani z baterie ani externi napajeni
    Programy / RescoEx2008 ???nevim jestli spatne ja nebo resco???? Nefunguje volba View ( treba txt soubor, dlouze podrzet, View) asi BUG Resca
    Nastavení / Paměť - Neměli by i tady být vidět app co běží na pozadí, jelikož v Programy / Správce úloh jich je habděj a nebo se ve WM61 něco změnilo a mě uniklo ?
    Jinak fantazie..... o tom se mi ani nezdálo
    Další zítra v 6 vstávám.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Nastavení Jas - to upravím (to je chyba)
    RescoEx2008 - nastavení se provádí v Customize (to není chyba)
    Nastavení / Paměť - nevím co přesně myslíš (pokud vím tady více nastavení nebylo) .Myslím, že to není chyba, kdyžtak dovysvětli.

    Zatím a ještě mi dejte vědět, jestli vám jede těch 128.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    RescoEx2008 - asi ok. Teď se to chová zase jinak
    Nastavení / Paměť - no mám za to, že právě tady se pak udělalo další okno kde bylo vidět co běží v tasku, ale asi u WM6, nevím jestli se WM6.1 něco změnilo a je to tedy zvlášť už jen Programy / Správce úloh. Asi dál neřeš možná má neznalost new WM6.1. používal jsem to as idva dny co jsem prvně měl WM než jsem našel lepší app.

    Postřehy:
    Ještě večer jsem na to restornul zálohu z LITE, vskutku mi překvapilo jak si to vše sedlo. Vypadlo pár registrací ale to je to nejmenší.
    Ráno se přepnul profil, nahodil telefon a dokonce mě to vzbudilo. Během dopoledne pár telefonů a SMS, zkouška připojení na poštu (GPRS) a žádný problém jsem nenašel.
    U ofiice tam asi není co testovat o tom jsme mluvili jak tam funguje čeština a tam myslím že to bude ok, letmo žkoušky v pohodě.
    Co se týče nastavení chyba pouze u nastavení jasu, jinak snad všechny položky a volby ok.

    Pouze v SMS taková drobnost:
    Když třeba v přijatých máš 5kousků SMS a označíš tu uprostřed můžeš stylusem vyjet nahoru nebo dolu a označíš ty ostatní, pak můžeš najednou smazat třeba tři spodní, nebo vrchní. V odeslaných se to tak nechová, nejde to. Jde to pouze tak ze stylus zabodneš pod poslední a táhneš nahoru. Pak označíš, třeba tři jelikož když jich je víc nedostaneš se pod poslední SMS.......

    Dále trošku divně se chovala karta a to jsem zjistil až teď 11:00:
    Například přesto, že vše bylo ok, dalo se zálohovat SPB, a kartu prohlížet, upravit sys.txt pro iGO, tak Vito nenašlo předchozí hovory a i ty co se uskutečnili neuložilo a to ani do paměti. Za další nebyly na kartě ani vidět ty co tam byly. Po vytažení a zandání při nahozeném systému , ne se zrovna hrabat v kartě, si karta sedla, soubory jsou už i vidět a již asi bude chodit normálně.

    Jinak jsem s pamětí zhruba na 85-86

    Co se týče jinak všeobecně:
    abych fungoval, jedu z datového restoru, tedy mám funkční aplikace, kontakty a pod, ale sem tam hodí nějaká app chybu, je to i z důvodu, že neprošly standartní instalací na tuto ROM, karta má jiný název a další. Až to odladíme udělám kompletní čistou instalaci a pak to bude asi zase jiné.

    Další chystané testy: foto, kamera, ladění optimalizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 92 1231151 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23