Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 90 z 92 PrvníPrvní ... 40808889909192 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,336 až 1,350 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1336
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Nainstaluj Glide a Glide vypni a dostaneš standard
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1337
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    Používám tuto ROM na P535 už několik měsíců a jediný problém mám s připojením k Netu, hlavně přes Wifi, když je zapnuté Wifi a zařízení se uspí, tak ho už zpravidla neprobudím. Dále se často stává, že se tváří jako připojený ke GPRS a přitom není, opět je nutný restart. Jinak jsem naprosto spokojen, hlavně s upgradem na 128MB RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1338
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Tak to je divné,ten tvůj problém,mě se to nestalo ani jednou a mám také ROM Glide.....mrkni zda tam nemáš nějakou aplikaci,která by to mohla způsobovat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1339
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    ten popisovany problem je u 535 celkem casty. Taky se ci to stavalo. Hlavne u castejsiho pouzivani gprs se často stava.ze ikona indikuje pripojeni,ale pripojit se nelze. Az po restartu. U wifi se mi stavalo. Ze při prechodu do uspornyho rezimu se to odpojilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1340
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    23

    Muzu se zeptat,ktery program pouzivate na spravu kontaktu v telefonu??? Glide je opravdu vyborny !!! Jedine co me chybi k dokonalosti je nejaky proramek jako spb shelll ktery by me spravoval kontakty pokud mozno i s fotem...Dekuju predem
    PS: PITKA : Fakt moc dobra prace!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1341
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Bezkonkurecne nejlepsí je Inesoft Address Book, trochu jednodussí ale taky kvalitní je Resco Contact Manager - recenzi sem psal tady: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1139
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1342
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    47

    Pánové zdravím..je tady teď nějaké ticho..že by všem vše fungovalo?To jsem rád ,ale přestooradíte mi někdo polopatisticky se 3 maličkostma?Mám Rom Final a potřeboval bych 1: vypnout zvuk při poklepu na display(vyskytuje se jen občas ale v hlasitém nastavení zvuku je to dost rušivé)
    2: vypnout zvuk při odchozí sms(takové to cinknutí při oznámení SMS odeslána)jde to asi při vypnutí zvuků událostí,ale nechci vypnout všechny,jen tento
    3: hromadný výběr položek...už to tady bylo..jde to jen stiskem joysticku a poklepem na položky...mi to prostě jde jednou z deseti pokusů...co dělám blbě?:-)....Díky za případné odpovědi a mějte se fajn..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1343
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1

    Zdravím...
    Nainstaloval jsem Vaší nejnovější verzi s TouchFlo do svého ASUSu P535 a tedy je to paráda. Veliký skok opět kupředu, oproti verzi, kterou jsem měl předtím.
    Mám ale pár menších dotazů/problémů:
    1) Pokud změním položky TF ( tj. např. odeberu položku s počasím, zprávami, mapami atp. ) nedostanu se do položky s SMS. Najedu na ní, objeví se zelená bublinka, ale tím končím a TF se kousne. Funguje pouze v základním nastavení položek.
    2) V manažeru komunikací, když zapnu BT, tak se mi sice zapne, ale posuvník zůstane v poloze Vyp. (WiFi, telefon, letadlo fungují normálně)
    3) V mé staré verzi (také né finální a v angličtině) jsem měl problém s SMS - neodcházeli nebo odcházeli několikrát, příp. mi nepřicházeli. Všímám si, že ale i toto je ještě test. Jaká je možnost, že by se něco takového stávalo? Předtím se mi to stávalo výrazně často...
    4) Pokud skinuji WM, neskinuje se TF. Ani tam vlastně přímo v nastavení Manilly žádné skiny nejsou. Dá se to vůbec skinovat?
    5) Mám BT headset od Motoroly. Spojení i zvuk šlapou skvěle, ale mám problém s tlačítky, které jsou na nich... U předchozích WM přehrávačů mi fungovali, zde už ne. Konrkétně fungují tlačítka pro ovládání hlasitosti a přijímání hovorů, ale nefungují tlačítka na ovládání skladeb (;>>), právě v přehrávači...

    To je vše po první půldni užívání. Jinak jsem nadšen a ohromen. Parádní práce, díky za ní!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1344
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    1) někde na předchozích stránkách už se problémy o nefunkčnosti některých založek po vypnutí jiných zminovaly. myslím že je i neco v prvním postu
    3) tyto problemy se u těchto ROM již nevyskytují
    4) skinovaní TF a WM je oddeléné, skiny por manilu existují a je jich hodne, staci je jen nekde sehnat a nakopirovat do zařízení
    5) Zkus pouzít program Pocket Music, který umí namapovat libovolná tlačítka
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1345
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    Citace Původně odesláno od kesu
    ten popisovany problem je u 535 celkem casty. Taky se ci to stavalo. Hlavne u castejsiho pouzivani gprs se často stava.ze ikona indikuje pripojeni,ale pripojit se nelze. Az po restartu. U wifi se mi stavalo. Ze při prechodu do uspornyho rezimu se to odpojilo
    Mám Lite verzi, ale to by snad nemělo hrát roli, spíše by to mělo být stabilnější...

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1346
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Ahoj pánove mám takový menší problém při flashovaní ROM s MICRO SD se mi zdá jako by se program zaseknul na a zkončí na SD download a ikdyž ho nechám pul hodiny tak nic nedělá. Snažím se nahrát Glide z těchto stránek. Nevíte někdo čím to může být??? Předem děkuji za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1347
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No určitě bych neflešoval z MicroSD, navíc jestli je MicroSDHC. Zkus to z MiniSD nebo přes USB kabel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1348
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    diky za radu uz jsem to vyresil opravdu to bylo sdhc kartou. diky za pomoc delal jsem flash poprve.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1349
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    8

    Jedna otazka > da sa flashnut ROMka z SD karty aj ked mam odfajceny(odlomeny) REC button? Tlacitko nahravania hlasu??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1350
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: solariz
    Na SD kartu zkopírujeme soubor s ROM "GalaxyII.nb0" bude zkopírován přímo na kartu bez žádného adresáře. Karta bude prázdná jen tam bude tento soubor. Pokud máme, stiskneme postupně najednou tuto kombinaci kláves:
    TLACITKO OFF + FOŤÁK + NAHRÁVÁNÍ + RESET stylusem.
    Řekl bych, že ne
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 90 z 92 PrvníPrvní ... 40808889909192 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23