Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 89 z 92 PrvníPrvní ... 39798788899091 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,321 až 1,335 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1321
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    19

    Já vím co upravuje Mode SMS i že je to připraveno na odpověď,ale ptám se jestli se to dá upravit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1322
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    No tak pokud chces rychlý řešení, tak použij už zminovaní Mode SMS aby si nemel zprávy v konverzacích, pokud se bez konverzace neobejdes zkus nejaky soft (třeba nový Resco Contact to ma dobře řešený). A pokud trváš na stávajích konverzacích tak ti to bude muset někdo vyštrachat (nevím jestli se to bude chtít nekomu hledat) z registru a vypnout- problém je v tom, že to asi logicky vypne u všeho,tak že jakmile budeš mít kdekoliv kurzor v textovím poli, tak ti klavesnice nevyskočí
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1323
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    47

    Zdravím..neporadí někdo jak zprovoznit gprs připojení s použitím asuse jako modemu do noteboku ?S programem sdílení netu jde jen varianta přes usb..bluetooth by nechodil?Nemá někdo zkušenosti?Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1324
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tohle jede ?
    http://www.mobile-stream.com/usbmodem_wm.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1325
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    ICS Control
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1326
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    31

    Tak jsem nahodil GlidecZonee a jsem VEEEElice spokojeny. Na Touchoviny jsou uz dost stary. To neni Flame, akorat jsem konzervativnejsi.Jedinne co mi trochu hapruje tak je pocasi, vzdycky se objevi napis "Klepnutím zde získáte data o počasí ze serveru". Ale já nechci aktualizaci, chci se podívat co se načetlo, což mi screen nezobrazuje. Navíc pri pripojeni to nahodí chybu, ze v aplikaci WeatherInfo.exe doslo k neocekávané chybe a chce to po me Konec nebo Detail. Dám Konec a zavřu aplikaci, dám Detail a nahodí to výčet hlášek o Weather info a nakoncec ukončím aplikaci. To jen taka malickost. Synchro s notebookem funguje perfektne, veškeré kontakty, kalendář, poznámky a úkolu se načetly bezchybně. Škoda, ze místo EI není Opera9.5, ale to bych chtel asi moc. Mám RAM 64 a jede to velmi svižně i při standart režimu Volné paměti je kolem 20MB. Jakmile mi dorazí 8GB karta tak zkusím iGo8 a dám vědět. Toť zatím vše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1327
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Počasí sem testoval a fungovalo korektně....zkus vysledovat jestli to nezpůsobuje jiny sw.
    Jinak Operu si tam mužeš vždycky doinstalovat a IE má neco do sebe, např kvuli wapu a podobně
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1328
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    31

    Počasí, jsem rozchodil. Když jsem měl P535 připojenou k PC kabelem, tak mi nefunguje GPRS s aktualizacemi. To ale bude jenom nastavenim ActiveSyn. iGO šlape perfektně. Karta 8GB je funkční po všech stránkách. Nemám úpravu registru ani jsem neaplikoval žádný patch. Prostě funguje v adapteru microSD(A-data). Přijde mi že je dobře vyladěné zvonění. Předtím jsem měl ANG ROM a ta vyzváněla strašně potichu a tak jakoby mdle. Skype 3.0 BETA jede taky v pohodě s připojením přes Wi-Fi. Jedinné co mi trochu vadí je, že nemohu vzbrat ve smazaných sms všechny tahem a pak je naráz smazat. Musím mazat každou sms zvlášť.
    S SPB se mi zatím nic nekouše. instaloval jsem SPB Wallet. Takže s novou CZ ROM jsem fakt spokojený a obrovský obdiv Pitkovi. To se jen tak nevidí.:yes:
    Díky. Spokojený uživatel MDKill.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1329
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to mdkill :
    díky za příjemné hodnocení
    Nemusíš mazat každou zvlášt´, ale zkus si pořídit Resco explorer. Tam ti to pojede jako dříve.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1330
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Vydal jsem mírně upravenou edici Glide verze 1.1.
    Popisy viz. strana 1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1331
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Nešla by udělat Standard ROM 6.1 s větším Pagepool? Např. 8MB? Chci u mě zkusit, jestli problém s tuhnutím by byl odstraněn
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1332
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    V této Glide 1.1 verzi jsem ji zvětšil na 6MB, tak by to mohlo být lepší.

    Problém s tuhnutím bude někde jinde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1333
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Myslel jsem Standard ROM, ne Glide
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1334
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Na Standardní verzi větší než 5MB není třeba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1335
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Mně, když mám na today několik programů a v Resco Today celou řadu ikon, tak to po startu tuhne. Prostě to jaksi nezvládá. Nemůžeš mě třeba odkázat na nějaký soft, čím to změnit?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 89 z 92 PrvníPrvní ... 39798788899091 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23