Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 88 z 92 PrvníPrvní ... 38788687888990 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,306 až 1,320 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1306
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    Tak dnes jsem si tuto ROM nainstaloval a jsem nadšen. Největší radost mám z GPS Catcheru, snad to bude i fungovat. Ještě udělat upgrade na 128MB a bude to bomba. Akurát jsem se chtěl zeptat. Našel jsem i nějaké anglické ROM, které přetaktovávají procesor o nějakých 100MHz, jde to provést u i této ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1307
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Na to přetaktování nepotřebuješ žádnou speciální verzi ROM na to je i určená aplikace,dám ti ji k vyzkoušení,ale tím ,že zvýšíš frekvenci,takt, má vliv i na výdrži baterie...prostě něco za něco
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1308
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nedoporučuji žádné programy na přetaktování CPU na těchto OS s tímto jádrem 20xxx
    Hlavně z důvodu navigace IGO, které (a programů je několik) se potom nespustí. Zařízení přestane reagovat a pomůže jen SW reset.
    Zkoušel jsem několik podobných sw a všechny dopadly stejně. Měl jsem 624MHz CPU, to jo, ale většina programů si s tím neporadila.
    Takže zkoušet jen na vlastní nebezpečí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1309
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Díky za info Tome, já ji sic už také nepoužívám,aplikaci XCPUScale, a o tom že na nových verzích ROM to činí problémy jsem nevěděl....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1310
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    125

    Díky za program, vyzkouším, s iGO8 se to opravdu seká, jinak se zdá, že to funguje.

    Ještě jedna věc. V předchozím WM mi šlo tažením stylusu ve zprávách označit více zpráv a pak je přesunout nebo najednou smazat. To teď nejde. Jde to někde zapnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1311
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    To se v tomto vlákně již psalo x-krát,přečti si toto vlákno a najdeš to....najdeš tam i jistě hodně podstatných rad a návodů,tak sedni a čti...ahoj)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1312
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    17

    Doufám, že se neopakuji, snažil jsem se pročíst celý thread, ale nenašel jsem řešení mé otázky:

    Mám verzi standard, 64MB RAM a programy se sami vypínají. Dám příklad, zapnu QIP, zmáčknu start, pustím jiný program a qip se za chvíli vypne. Nebo dříve jsem dělal, že jsem si zapl pocket player, pustil hudbu a zároveň pustil navigaci. Nyní se při spouštění navigace pocket player vypne. Lze toto nějak ošetřit? Díky za info
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1313
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Je to zpusobené zřejmě nedostatkem operacni pameti. Kolik RAM máš volny po startu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1314
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    17

    Kolem 30MB. Děje se to i ve chvíli, kdy je dost volné RAM. Nesnesou se víc jak 2 spuštěné aplikace. Jediné co přežívá, je např. acive sync, nebo zpravy. Nepomohlo ani přidání do seznamu vyhrazených aplikací.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1315
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    To je divné. ROM by to být nemělo, jelikož sem se zatím s tímhle problemem nesetkal. Pokud je dostatek pameti, tak zavíraní podle me zpusobuje nejaky sw. Kazdopadne nejlepe se o tom přesvědčís tak, že provedeš HR a pak vyzkoušíš jestli se ti to bude či nebude zavírat samo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1316
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Kesu :
    k zprovoznění velikosti a posunu jezdce přes všechny levely velikosti písma, zkus přepsat původní (vše v orig. klíči vymaž) a zapsat toto :

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\V1\FontAlias]
    "version"=dword:2000c
    "MS Sans Serif:-13"="Tahoma:-9"
    "Arial:-14"="Tahoma:-12"

    Potom vypnout a po restartu a dej vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1317
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tak super, velikost textu už funguje perfektně.

    A Torch už sem si taky opravil. Stačilo přesunout zastupce do programů a pak už to šlo krasně přiřadit HW tlačítku.

    Pitko moc ti děkuju. Glide je funkční po všech stránkách a nejen to, je mnohem stabilnější a rychlejší než ostatní edice. A komu se glide nelíbí si ho prostě může vypnout. Já sem zcela spokojený. Dokonce už tam mám většinu svých oblíbenych programů a vše pořád šlape jako hodinky. Ale ještě malinko testuju kombinaci s Spb Pocket Plus (zřejmě se to malinko pere, ale to uvidím časem). Tak že ještě jednou díky a kdyby bylo něco novýho na testovaní, rád se zase zapojím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1318
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    19

    Zdravím,mám WM 6.1 a při otevření nové SMS zprávy se mi zobrazí zpráva a hned vyskočí klávesnice(namám to upraveno programem Mode SMS),jde nějak v registrech zakázat to automatické vyskakování klávesnice?Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1319
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    36

    ahoj, používám verzi rom Glide a při příchozí sms nejdou vibrace, na profily používám Spb phone suit a u předchzí verze(glid b2) vibrace fungovaly normalne. ma nekdo podobny problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1320
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od matess99
    Zdravím,mám WM 6.1 a při otevření nové SMS zprávy se mi zobrazí zpráva a hned vyskočí klávesnice(namám to upraveno programem Mode SMS),jde nějak v registrech zakázat to automatické vyskakování klávesnice?Díky
    Mode SMS upravuje jen to, zda chceš mít zprávy ve forme konverzace a nebo normalne po jedny. Jinak to vyskakováni klavesnice je automatický a v celku i logický, protoze kurzor se ti objeví v tom textovým poli na rychlou odpověď.

    Citace Původně odesláno od Skacko
    ahoj, používám verzi rom Glide a při příchozí sms nejdou vibrace, na profily používám Spb phone suit a u předchzí verze(glid b2) vibrace fungovaly normalne. ma nekdo podobny problem?
    Vibrace fungujou bezproblému. Bud je nemáš nekde zaplý (telefon/spb) nebo se to někde s tim SPb pere. Ono obecne Spb aplikace se integrují hluboko do systému a často dělají potíže

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 88 z 92 PrvníPrvní ... 38788687888990 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23