Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 87 z 92 PrvníPrvní ... 37778586878889 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,291 až 1,305 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1291
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    JA budu rad testovat, jen nevim jak bych ti to poslat tak aby si z toho mohl neco upravit. Jen říkam co to děla resp neděla. Mám tam tu poslední vezi Glidu B2 a jak už sem psal nejvíc zlobí ty zvuky a to co sem popisoval. Lepší zpětnou vazbu dat nedokažu. Pokud udělaš nějaky upravy mile rad budu testovat (mám ted na to 14 dní v kuse)

    To samé paltí pro 6.5 pokud potřebuješ testera, nabízím se (PDA ted nějak extra funkční nepotřebuju)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1292
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Já jsem rád když někdo pomáhá.
    Ted´mi to nedalo a flešnul jsem GlideB2 a jede mi GPRS i AS dohromady.
    Udělám ještě drobné změny v Glidu.

    ps : to vyzvánění, jakej audio formát resp. připonu používáš ?
    A jsou to vyzvánění z telefonu nebo tvoje a zlobí jen některé nebo více ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1293
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    No používám schválně pouze ten výchozí zvuk co je defaultně přiřazen... a to je myslím wav... s nastavením se chválně nic nedělal a za jiné zvuky neměnil
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1294
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    19

    Ten samý problém mám s SMS taky,ale mám verzi Standart.Prostě přijde zpráva a nerozsvítí se displej a přehraje jenom zvuk nebo ani jedno
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1295
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Sem rád, že si pořad neztěžuju jen já
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1296
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Zkouším na Glidu (trochu upraveném než b2) si posílat SMSky (přes Vodafone bránu).
    Z 15 SMS mi zazvonily zatím všechny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1297
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    No to je ten problém. Když sem to zkoušel úmyslně, tak vždycky všechny zazvonily. Ale treba sedím u stolu po hodce kouknu na telefon a je tam Jedna SMS....ale telefon ani píp ani blik...hledal sem v tom nějakou zavislost, ale nenašel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1298
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Trochu odbočím od tématu - našel jsem a vyzkoušel zajímavou aplikaci-utilitku,jménem Asus Gesture. K čemu slouží, je primárně určena pro Internet Explorer v PDA ,po instalaci+restartu se Internet Explorer dá ovládat tak jako např. Opera či NetFront,prostě tahy prstů po displeji....odzkoušeno a funguje to...[youtube]http://www.youtube.com/v/wAX3gGAHqCE[/youtube]
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1299
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    To je součást Glidu, akorát jsem to tam nedal, ale můžu.
    Myslím, že by to mělo fungovat i pro file explorery.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1300
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Vydávám Glide final, link a popis na straně 1.
    Neznamená to, že není možné něco drobného doopravit.
    TouchHack je součástí FW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1301
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Super, jdu to tam hodit

    EDIT:// Nevím jestli se mi to zdá, ale přijde mi, že cely systém je mnohem svižnější než v předchozí verzi. Zatím testuju.

    Narazil sem ale na jednu drobnost, za to ale pro mě dost podstatnou. Někam se vypařil Torch (svítilna). Ve výběru aplikace pro HW tlačítko prostě není Nešel by nějak dodatečně nainstalovat??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1302
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Než něco napíšeš tak si to ověř. Kdyby tam nebyl torch tak by ti nefungoval blesk.:O
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1303
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Špatně sem se vyjádřil. Torch tam je (dokonce 2x, což nechápu). Každopadně neni mezi nabízenými programy, které se dají nastavit k HW tlačitku (to znamená pro mě jak kdyby tam nebyl). Ve všech předchozích ROM (Glide B1 jsem nezkoušel) byl standadne namapovanej na dlouhý stisknutí tlačítka s přepínačem úloh.

    Tak že, ted prosím poraď, kde je chyba a jak ho tam zase dostanu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1304
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Chyba to rozhodně není, jen si musíš změnit namapování tlačítka. Na dlouhém alttabu je ted´Launcher.
    Takže si můžeš všechno měnit dle libosti.
    Jak se mění či přidává tlačítko, se tady již řešilo několikrát, takže tobě jako znalému uživateli snad nemusím opakovat.

    PS : poslal jsem si již asi 30 SMS a za dva dny testů mi zazvonily všechny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1305
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Nevím jestli sme se správně pochopili. Samozřejmě že vím, jak přidat nebo zmenit namapování tlačítka. Jenže to je právě to co se ti snažím vysvětlit.
    Když měníš v nastavení programy, které jsou přiřazeny k určitému tlačítku, tak v tom vyběru těch programů Torch prostě není. A jelikož není v tom seznamu nemužu ho tim padem napapovat k žadnému tlačítku. Samozřejmě se to dá řešit nějakou další aplikací, která umí procházet adresáře a nasledně pak programy přiřadit. Ale kvůli jedné funkci (když ostatní jdou normalně) mít naistalovaný další program mi prijde zbytečny. (přece jen nemusim zařízení zaplacat vším možným hned na začatku)

    EDIT: Ještě tu velikost fontu by bylo třeba opravit, když už je to FINAL
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 87 z 92 PrvníPrvní ... 37778586878889 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23