Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 84 z 92 PrvníPrvní ... 34748283848586 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,246 až 1,260 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1246
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Já mám ale reset ještě pořad v celku tak mužu flashovat jak ozivot.. tak pokud by něco bylo - sem s tím
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1247
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    Neviem ci to sem celkom patri, ale napadla ma jedna vec, kt by som potreboval vyriesit. Upgradeom niektorou zo spominanych RAM (zatial do uvahy pripada verzia pre 64MB RAM)sa da vyriesit aj podpora 4-8G SDHC kariet? Alebo po uprage treba urobit potrebne upravy v registroch?? Mate niekto 8G SDHC kartu v P535?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1248
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ano, mám 8GB SDHC SanDisk. S ROM by Pitka (WM 6.1) bez problému. Takže po upgrade ROM nemusíš NIC, co se SDHC týče, instalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1249
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Výsledek testování 6dot5ky na 535ce.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00314158_90205-180443_rmZw.jpg 
Zobrazení: 16 
Velikost: 57.8 KB 
ID: 10077  
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1250
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    36

    mám ROM s Glide a nejde mi SDHC 4GB, proste ji to nenašlo patch sem zatim nezkoušel, zkusím a dám vedět
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1251
    kay_ce4you
    Guest

    kde se da splasit 6.5 na asus 535? rad bych ji taky zkusil....

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1252
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tak co pánové nějaké novinky?

    to Pitka: Ještě planuješ s Glide edicí nějaký úpravy? Já jen, abych si dal buď pda do kupy nebo ještě chvili počkal..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1253
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Vydržž, testuji a dělám 6dot5.
    Rychlost OS je výtečná a konečně hnuli i s IExplorerem.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00314671_90209-233714_NH5S.jpg 
Zobrazení: 14 
Velikost: 59.8 KB 
ID: 10092   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00314671_90209-233851_wrd4.jpg 
Zobrazení: 16 
Velikost: 42.3 KB 
ID: 10093  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1254
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Dobrá dobrá, počkám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1255
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Po dlouhém odkládání jsem se nakonec rozhodl upgradovat na WM6.1. Na rychlosti je to poznat, ale co mně vadí, je ten multiselection. Ve WM6.0 šlo přejet zprávy a hromadně tak třeba odstranit. U této verze to tak nejde. Přitom známý má HP a také WM6.1 a u něj to jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1256
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Už se to tu několikrat řešilo, je to funkce novějšího jadra. Bohužel takle to zustane. Mužes to nahradit drženim stisknutého joysticku a klikáním
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1257
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Tak změn k lepšímu je tam víc, takže asi zůstanu u WM6.1
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1258
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    dorbrá volba :yes: protože lepší ROM neseženeš
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1259
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Ještě nechápu, jaktože se mi u programu PocketLAN nezobrazuje scrollbar. U WM6 ano, ale tady ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1260
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Pro Tomsoft :
    tady je částečný wifi patch jen pro 21139 CZ WM6.5, naimportuj a vypni telefon tlačítkem (ne restart).
    Nebo můžeš vypnout telefon přes wireless manager a telefon vypnout. Po startu se ti opět wifi objeví.
    Na finálním odstranění dělám.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 84 z 92 PrvníPrvní ... 34748283848586 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23