Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 83 z 92 PrvníPrvní ... 33738182838485 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,231 až 1,245 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1231
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak ještě jedna drobnost...
    Tak jsem udělal ten HW a nastavil OS jako vždy a nainstaloval jako vždy jen TomSoft App.
    Restart a synchro. Sice se to někde v průběhu zastavilo a odpojilo, podle zvuku, odpojil jsem PDA od USB, znovu zapojil a dojelo to už OK. Nastaveno na Turbo.
    Takže data jsou tam. Proč to ale před tím nešlo??? Jediný rozdíl, vlastně dva, byly:
    Nainstalována app S2U2 + Zásah do Profilů ve Windows. Takže vyzkouším tuto kombinaci znovu a uvidíme.
    Můj cíl je, používat tuto ROM bez SPB. Mám v plánu vše nahradit, snad jen zlstane SPB Time + Wallet. Uvidíme.
    Když nové, tak všechno
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1232
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak je to jasné...
    S2U2 NEBRAT Po instalaci této free aplikace, stejný problém se zvukem... Ono se ta synchronizace kousla vždy když mě zahrát zvuk, ale bez S2U2 to nedělalo.
    Jakmile jsem nainstalovat S2U2 začaly problémy se zvukem, AS a celá stabilita byla ta tam....
    Ono už po prvním restartu s nainstalovanou app S2U2 už toho moc nehrálo, ale nějakjsem tomu nevěnoval pozornost, takže po odinstalování, zase vše hraje
    A active sync se chová už mnohem lépe.
    EDIT:
    Ale stejně po synchronizaci, která sice vše synchronizovala, se zobrazí chyba. viz obrázek výše

    EDIT 2:
    Tak stejný problém se zvukem jako v BETA 1.... a to jsem teď vůbec nesahal do profilů v OS.Je fakt, že jsem tam měl tu S2U2 app, ale tu jsem odebral, naisntaloval na zkoušku SPB PohoneSuite a při přehráná zvuju - konec, mrtvo... je to špatné, zítra asi nejdu do práce
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1233
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    9

    Chtěl jsem se zeptat, používám verzi s TFlo 2D, je u ni napsané TEST2, je to tedy testovaci verze, nebo je kompletní? Bude se na ni ještě pracovat? Glide jako takový mi moc neříká jak grafikou tak použitím, zkoušel jsem ho, ale zůstanu u TFlo. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1234
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tome, jsem z toho trochu zmatenej. A taky nevidím tu chybu co popisuješ nahoře :O
    Takže, když používáš S2U2 tak se objevuje problém se zvukem a synchronizací ? Rozumím správně ?
    Ještě jste se mi nevyjádřily k Alarmu, ten jede a budí správně ?

    Osobně mi vyhovuje Glide více než TFlo. Když se podíváš tak TFLO je vlastně dost podobná filozofie.
    Jenom mě mrzí to zavírání aplikací, ale zase Glide nebyl dělaný pro 64MB stroje. A když máš 128MB tak ti to může být šumák.
    A bylo by určitě dobré dodělat to co psal Kesu o přidávání nebo odebírání widgetů do Glidu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1235
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: pitka
    Odkaz na ten obrázek s chybou je ZDE
    Ta hláška se zobrazí vždy na konci synchronizace, ale vše je správně synchronizováno, po znovu zapojení se už nezobrazí. Ono je tam na té hlášce i uvedeno, že se mají ukončit všechny app v PC a PDA, ale nikdy nic neběží, ale když jsem vyhodil z ToDay vše co tam bylo (byl tam jen Asus Today) tak se hláška už nezobrazila, nikdy.

    S2U2 ten zvuk fakt rozhodí a nepomůže ani uninstall. Já nějak nepoužívám S2U2, jen jsem ho zkoušel... takže bych to moc neřešil.

    K alarmu, omlouvám se , že jsem to nenapsal, jestli teda myslíš Alarm jako budík v urTime. Tak jsem ho několikrát zkoušel, vždy zazvonil jak má, nezkoušel jem aby přehrával nějaké jiné zvuky než ty co nabízí sám. Nepoužívám ho, protože jako každý takový hloupý budík neumí zvonit naplno, ikdyž je v OS zvuk na MUTE. Myslím že nejsem sám, kdo si na noc aktivuje nějaký noční profil, kde se vše vypne, tedy i zvuk. Vše je na nule a SPB Time hraje jako o život naplno. urTime mlčí a tváří se že zvoní (jen vibruje), ale logicky, je zticha, protože neumí používat vlastní hlasitost. Proto nepoužívám tyto app pro buzení.

    Jestli TF nebo Glide? Obě jsou "skoro" stejné, podle mě se ASUSu tenhle krok moc nevyvedl. Ono by byla jiná situace, jak píše Kesu, kdyby byla nějaká normální možnost si přidat další Widget v Glidu, pak by už obsahovaly widget pro aplikace (stačí 10 app), widget pro kontaky a bylo by to spuštěno na ToDay s tím co je doteď v Glidu. To jo, to bych bral a bylo by to mnohem lepší než TF. Nyní ale pokud mám aktivovaný Glid, musím ho zavřít a spustit app kontaky a volat.
    Ano, rychlost na 128MB je v pohodě, s tím není problém, dokonce si myslím, že jsem ještě NIKDY neměl nic rychlejšího v přístoji než je tato ROM.

    Když to vezmu kolem a kolem, kdyby bylo možnost přidat dva Widgety - jeden na kontaky + app, tak to nemá chybu.

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ale asi jsem končím s testováním. Stala se mi nemilá věc. Vždy jsem o tom v duchu mluvil, že se divím, že to resetovací tlačítko pod krytem vydrží, tolik flashování, HW a SW resetů, až se to stalo. Včera po nějakých dalších testech jsem udělal HW reset a po stisku se ozvalo "lup" .... reset se sice provedl, ale už naposledy ...
    Tlačítko reset je zcela nefunkční, asi se nějak poškodil ten mikro spínač nebo tak něco. Osovně do toho nepolezu a i kdyby jo, tak nevím co bych tam místo něj dal.
    Takže jsem v pr... a babo raď.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1236
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    tak HR mužeš dělat normálně ze systémů,ale horší to bude s flashovaním
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1237
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    no to je mi jasné, dnes jsem to už udělal, ale flash bez reset. tlačítka ... :no: je na prd.
    Není nějaký extra způsob jak to jde udělat bez něj?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1238
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Myslíš, že se ti ulomil ten mikrospínač ? Nebo se jen posunul čí praskl ten plast ?
    Udělám ti foto jak to tam vypadá.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00313797_DSC00995_PK7V.jpg 
Zobrazení: 19 
Velikost: 548.3 KB 
ID: 10069  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1239
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No nevím.... nevidím tam, ale je tam díra jak do ....
    Takže asi ten plast, snad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1240
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Kdyby to byl problém v mikrospínači tak se dá celkem slušně vyměnit i celý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1241
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak....
    Zajímalo by mě, kdo ze zde přítomných (píšících nebo nepíšících) mají ROM s Glidem. Zajímá mě co za aplikace jste do této ROM použili, jaké kombinace software a nastavení.
    Např.
    Aplikaci pro změnu profilů ...
    Aplikaci pro kalendář
    Aplikaci pro kontakty, budík ...
    a podobně.
    Nezajímá mě o jakých jste někdy někde slyšeli, ale co kdo použil do této ROM.

    Něco takového:
    SPB Mobille Shell
    SPB Time
    Pocket informant8.1
    Inesoft Phone 4
    Mě se zatím osvědčila tato kombinace a můžu říct, že stabilita a rychlost se nikterak závratně nezměnila a vše funguje jak má.
    Moc jsem se teda (asi ze strachu) nevrtal ve výchozích profilech v OS.

    Zkuste napsat něco co se komu osvědčilo nebo naopak co je nepoužitelné
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1242
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Zatím sem ve fazi základního testování. Asi zlobí upozornění na SMS,ale nejsem si uplně jistej tak že to musím otestovat.

    Ze sw používám: Pocket informant8.1, Inesoft Phone 4 a pak mraky toho co se zrovna hodí, ale zatím tam mam jen zaklad
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1243
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Pitka
    Já jsem to teda ještě pořádně nezkoumal, ale je možnost nějaké drobné editace toho Asus ToDay? Ono je to moc velké, je to pěkné, ale kdyby to zabíralo o kousem méně místa na ToDay, tak yvy se tam toho zase trochu víc bešlo ... ale asi nejde co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1244
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Tomsoft :
    a jak to chceš flashnout když nemáš reset
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1245
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    ty mi vždycky zkazíš radost ha ha ha
    Já to nebudu flashovat, upravím v PC, udělám CAB a je to
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 83 z 92 PrvníPrvní ... 33738182838485 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23