Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 82 z 92 PrvníPrvní ... 32728081828384 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,216 až 1,230 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1216
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: pitka
    jj, chápu a je mi to jasné, už jsem si tam i nějaké to tl. přidal, ale pořád nevím, jak píšeš, 40C1 je altbat a 40C4 jako záznam...
    to chápu
    40C1 = tlačítko vlevo od šipek
    40C4 = tlačítko rec
    ale co dál, kde je tlačítko 40C2, 3, 4, 5.... 8
    Vím že to nebude vždy každé samostatné tlačítko, ale polovina, ty další jsou zase kombinace při dlouhém stisku, ale kde jsou ty ostatní.

    Ale to jen jen nedůležitá drobnost. Hlavně mě trápí u této edice Glide něco jiného ...

    A sice fakt, že ať je ROM s Glidem sebe hezká nebo rychlá v parxi moc nepoužitelná, alespoň se mi to tak jeví.
    amozřejmě chápu že je to jen BETA a nic 100% funkčního neočekávám a jestli se to v další verzi změní tak budu jen rád.
    Měl jsem teď několik dnů tuto rom. Ta palba těch všech programů co jsme tady psal výše se moc neosvědčila, dokonce se to sem tam i kouslo a to řádně. Prostě to zmrzlo a konec. Vždy to bylo ale spojené s nějakým zvukem, ketrý se měl v dané chvíly spustit, dokonce jsem i jednou zaspal budík zvonil ale protož se to kouslo, tak bylo mrtvo
    Takže jsem udělal HW reset a nainstaloval jen SPB MobilleShell + Pocket Informant + InesoftPhone- nic víc.
    Vše OK.Ale teď ta parxe s Glidem.
    - Pokud budu chtít mít Glide MultiHome aktivní, musím si ho po každém startu ručně spustit :no:
    - Pokud je Glide MultiHome spuštěn a já chci spustit třeba TotalCommander, musím MultiHome ukončit, otevřít Programy a spustit TotalCmd. a pak po ukončení Totalcmd zase spustit Glide MultiHome :no:
    - Pokud chci být IN a používat Glide + AnyLuncher (nebo jak se to jmenuje) tak je to stejné. Když je spuštěno MultiHome, protože z něj přímo nejde nic spouštět, musím MultiHome zařít, spustit efektní AnyLuncher a z něj spustit daný program pak zase přepnout do MultiHome... :no:
    Tento způsob používání zdá se mi poněkud divný Zlaté TF. Tam bylo spuštěno jedno rozhraní, které umělo ukázat počasí, obrázky, hudbu a i spustit programy a dokonce vytočit číslo na kontakt. V Glide to všechno najednou nejde, což mě mrzí.
    Nevím, jak jde vývoj nějaký novější verze s Glide, ale tohle není problém této ROM by Pitka, ale obecně Glide. Pěkný kabát, ale nic moc toho neumí a je třeba spustit další rozhraní aby bylo možné vytočit kontakt, spustit program atd...
    Proto vznikl ten můj dotaz na HW tlačítka, kdyby se dalo nastavot co nejvíc na HW tlačítka, snad by to bylo použitelnější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1217
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Ted sem si vzpoměl že poměrně dost tlačítek do nastavení přidával SPB Pocket plus, tak vyžkoušej jestli se ti chce (aspon kvuli vysledování co se zmení v registrech)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1218
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    To už jsem zkoušel, přidá tam něco, ale ne dost...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1219
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    jj, já to chápu. Zvuk a video jste zmińovali již několikrát a video mám již skoro vyřešené.
    Zvuk i synchronizace snad bude taky OK. To není chyba Glide, ale mého zpracování
    Ale ještě to chvilku potrvá.

    Ze začátku jsem byl podobně naladěněj tak jak píšeš, ale už jsem si nějak zvykl i na Glide.
    Pokud vím tak Glide zatím vyvíjejí i upgradují. Také se mluví o revizi 1.5, tak jsem zvědavavej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1220
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jj, to zase chápu já, že to nejde všechno hned, ale jen jsem si povzdech, kdyby Glide mělo nějakého spouštěcího manažera a seznam kontaktů, tak je to geniální.
    Ale snad bude další verze od soudruhů z Asus lepší
    Nikdy asi nebude nic dokonalé, ale TF není 100%, ale to už je život.
    Kdybych nějak mohl ohodnotit používání PDA v praxi a běžném životě, tak TF má asi 80% (ze 100) Glide zatím cca 55%.
    Je to samozřejmě jen můj hloupý názor při používání PDA s TF nebo Glide.
    Takže velké díky Pitkovi, že nám tady přináší takové vymoženosti. Opravdu 3x HURÁ :yes: :yes: :yes:

    OT:
    Potkal jsem kolegu a chlubil se mi že si koupil ASUS 565 a ukazoval mi Glide a hrál těžkého frajera, že má Glide a že všechno ostatní je na nic.
    Ovšem když jsem mu dal do ruky mou P535ku, tak mu doslova spadla čelist a celkem utřel... jak si to udělal, ptal se.
    Takže někdo si k vůli tomu kupuje nové zařízení a my máme pořád stejné a i s Glidem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1221
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tak jak to vypadá? Zatím mám takový ne uplně funkční zařízení. Nemá cenu abych tam cpal všechny potrebné pragramy, ani abych se vracel k TF edici. Sem připraven testovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1222
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tak aby bylo co testovat, vydal jsem Glide B2. Podotýkám je to stále beta.
    Info a link jako obvykle na straně 1.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1223
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tak že takový maly shrnutí z mé strany:

    Vylepšení oproti ostatním edicím:
    - pořadný JAVA emulátor
    - plynulé přehrávání nekomprimovaného videa ve větším rozlišení
    - funguje Today Shrink
    - bezproblémová změna témat
    - korektne fungující Asus status

    Nedostatky:
    - nastavení velikosti písma - druhá a třetí úroveň je stejná
    - nedostatek přístupných namapovatelnych HW tlačítek
    - Java emulator při připojení na internet vyžaduje potvrzení
    - (V předchozí verzi bylo možně během připojení k PC využívat i GPRS)
    - při zobrazení zmeškaných volání není v tom prvotním seznamu datum hovoru (tzn je třeba na každé jméno klika zvlášť abych zjistil jaky den kdo volal)
    - nefunguje automatická změna tématu (denní/noční)

    Drobnosti: (Nepříliš důležitě, ale potěšily by)
    - úprava grafiky (jiný bootscreen a grafika při kalibraci přístroje nako to ma TF edice)

    To je prozatím ode mě všechno, budu testovat a svý postřehy sem doplním


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1224
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak si s tím taky celý den hraju a mám taky něco.
    To co nefungovalo nebo špatně fungovalo v BETA 1, teď je OK :yes:
    Zvuky zatím šlapou jak mají a to jsem tam zase nacpal řadu app, které umí měnit vyzvánění , profily tad... vše funguje.
    Tak jsem udělal HW reset a začal už naostro instalovat a nastavovat, vše jako obvykle.
    Bohužel jsem se zasek při synchronizaci přes AS.
    Po počátečním nastavení, kdy ještě nebylo PDA vůbec k PC připojeno jsem měl nastaveno v PDA:
    Acticve Sync - Smazal jsem všechny profily s Exchange co tam jsou (mimochodem, proč to tam furt je)
    USB: Turbo
    Připojil k PC, kde byl také odstraněn poslední profil.
    Po prvním nastavení co se má s čím synchronizovat se žačlo i synchronizovat. V průběhu se to ale samo odpojilo a už jsem se nepřipojil. Po restartu PDA se zase začalo synchr. ale po chvilce stejný konec - odpojeno.
    Tak jsem změnil rychlost z Turbo na Normální, to se děje právě teď. Zase jsem vše nastavil odznova a vše spustilo, ale prozměnu to trvá už 20minut a v PDA nejsem schipný otevřít ani nabídku start jak je to zpomalené. PC se tváří, že se provádí synchron. - PDA se tváří že taky synchronizuje, ale trvá to hrozně dlouho, mezi tím co to tady píšu, žádná změna, stále se synchronizuje a z PDA je nepoužitelná krabička. Tak nevím co se děje, ale vždy mi v obou profilech šlo synchronizovat, i v BETA1 to jelo OK na nastavení Turbo. Když si v této fázi divné synchronizace zavilám na PDA z jiného tel, tak mi zní že vyzvání, ale na PDA ani ťuk.
    Jsem z toho na prášky, protože potřebuji data a kontakty , ale to nějak vyřeším.
    Teď zrovna to zkončilo po 30 minutách, když jsem odpojil USB kabel, PDA zlstává ve stavu "mrtvola" nelze dělat nic, ještě čekám....
    Nic pořád stejné, resetuji...
    Po startu je vidět že data tam jsou a to všechna, která tamměla být. Přepínám na Turbo a připojuji PDA...
    Změnil jsem schválně jeden adresář pro synchronizaci, zdařilo se synchronizovalo to správně. Ale bohuže stav PDA je stejný "mrtovla" jakmile přojím USB tak konec?
    Když ho odpojím, tak se už z toho nevzpamatuje
    Asi si koupím HTCčko

    Jinak zatím nemohu nic moc říci, jen že je to znatelný pokrok (AS zatím neberu)
    K těm nedostatkům co píše Kesu, mě by asi nejvíce vadilo to, že u těch zameškaných hovorů není datum
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1225
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Ten As se chova divně. synchronizaci sice nepoužívám, ale oproti BETA 1 je tam rozdíl. Z meho pohledu už jen to, že ted pokud je na kabelu nemužu odesílat přes PC SMS
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1226
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo? Tak to jsem ještě nestihnul odzkoušet, zrovna jsem udělal HW, snad tam aspoň nacpu data
    No tak budem reklamovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1227
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Ale jinak mi prijde celkove Glide ROM mnohem lepší už i díky tomu že korektně fungujou programy který by normalně fungovat měly, vč témat a podobnych věcí. Ted neberu v potaz samotnej Glide - to je tak trochu "divný" Ale zvykam si. I když jak se znám, tak to za měsíc vypnu a nacpu tam něco jinýho
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1228
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Zlaté TF...
    Ikdyž Glid je hezký, vcelku rychlý, ale jak už jsem tady psal, na normální práci, když chci rychle něco spustit nebo rychle volta nějaký oblíbený kontakt, musím spustit Asus Launch a z něj spustit co potřebuju. To mi připadá na nic. Někdo může říct, že si to můžu spustit přes normální kontaky nebo normální Programy, které jsou součástí OS, ale já zase na to, no ale já mám Glide
    Tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1229
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tak ja používám Glide protože je to nový a neokoukaný ale prakticá hodnota nulová Kontakty stejne vytačím přes zelený tlačítko. Doručený SMS mam pod HW tlačítkem a obyčejny aplikace ve startu. Nějak už sem si zvykl a celkem nejsem zavislej na konkrétní ROM. Ale jak už sem psal výš, mám spíš radost z toho celkovýho zpracování té ROM, zatím se jeví po technický strance jako nejlepší (a když se pochytají ty mouchy co má, tak nejlepší rozhodně bude)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1230
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jj, musím souhlasit. Start OS po normální resetu je nejrychlejší, to tu ještě nebylo. Glid je něco navíc co není nutné používat, ale to mě právě mrzí nejví proč tam teda je
    rozhodně jestli bude Pitka pokračovat ve vývoji téhle rom, bude jedna z nejrychlejších. Glide bych neřešil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 82 z 92 PrvníPrvní ... 32728081828384 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23