Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 72 z 92 PrvníPrvní ... 2262707172737482 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,066 až 1,080 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1066
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Jaro838
    Ano i tato možnost je možná. Musíš mít ROM z Wm6.0 ve formátu NB0 v tom CAP souboru jsem to nezkoušel. Jde to převést z CAP do NB0.
    Ale myslím, že když tam budeš mít WM6.1 že nebude důvod se vracet
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1067
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jaro838
    dotaz po nainštalovaní WM 6.1 je možne vrátiť sa na 6.0 keby sa vyskytol problem:?:
    TAdy máš návod jak na to: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1005
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1068
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    11

    môžeš poslať návod na inštalaciu WM6.1 ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1069
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    NA WMmanii je sekce P535, myslim že neni problem tam najít to co hledaš.....konkretne je to tento článek:
    http://www.wmmania.cz/content.php?id=1003
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1070
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Pitka
    Už jsi viděl tohle
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1071
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tohle vypada hodně dobře
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1072
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No to jo, ale je to pro HTC, ale kdyby to mistr překopal do 535ky, hm....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1073
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Hmmmmm, to vypadá zajímavě. Já ted´jedu 750ku. Ale asi to prozkoumám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1074
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Kesu
    Pitka se chytil, je to dobrý :yes:

    to:Pitka
    jj, sleduju to, že se zase nenudíš a nezapomněl jsi na nás starší modely
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1075
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    pro Tomsoft: Pěkně si nas navnadil. tak ted je to na mistru Pitkovi jestli se sny stanou skutečností
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1076
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Zdravim, nainstaloval jsem do P535 ROM s TF a jsem natšen. Musím velice poděkovat všem, kteří na tom pracují. Jen nějaké postřehy - po instalaci theme pro Manila se to hlodá, např. problém se záložkou SMS atd. jak je psáno nahoře. Musí se najít theme který nedělá problém. Jinak jsem měl problém se zvukem, který se 2x vypnul, našel jsem v TF profileru a nastavil. po několika softresetech se to srovnalo a chodí to docela dobře i s nainstalovanými programy jako na WM6.1. Ještě jednou dík, jste machři.
    Prosím o radu.
    1- ikona "YouTube" v záložce Internet - jaký program se má spouštět a kam má nastavenou cestu. YouTube jsem rozchodil pouze SW youtubeplay1.0.0.10, a chci využít tu ikonu pro tento program.
    2- Jak nastavit v úvodní obrazovce TF událost kaledáře - ukazuje pouze jednu událost a já potřebuji ukazovat alespoň dvě. Mám zapnuté v kalendáři svástky, které jsou celodení událost a neukazuje další události dne.

    S pozdravem Jaman
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1077
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ahoj pánové, tak jsem to tam nainstaloval. A ted´mám 3 plochy.
    Resp. 1x Manillu, 1x SecondDesktop a 1x přes Manilla Control. To je chaos...., ale nepočítejte s přetáčením jak je na tom videu.
    Na 535ce nemáme takový ovladač, ale jinak to funguje OK.
    Viz :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00306538_81203-230232_RMX.jpg 
Zobrazení: 19 
Velikost: 64.3 KB 
ID: 9530   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00306538_81203-230239_RL9W.jpg 
Zobrazení: 19 
Velikost: 55.7 KB 
ID: 9532   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00306538_81203-230245_MG4R.jpg 
Zobrazení: 15 
Velikost: 64.7 KB 
ID: 9533  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1078
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: jaman
    YouTube nebrat - ale to je jen moje ...
    Jsetli chceš editovat tu záložku Internet v TF, tak otveři registry
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila2D\InternetW idget\Customized\0
    tam najdeš co je třeba změnit, aby se spustil po kliku na YouTube nějaký jiný soft, než ten co je tam nadefinovaný.
    Dá se měnit cokoli.. a i přidávat
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila2D\InternetW idget\Customized\1
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila2D\InternetW idget\Customized\2
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila2D\InternetW idget\Customized\3
    To, že s emá spustit IE po kliku na ten obrázek "Internet" nastavíš v Manila2DConfigu

    toitka
    No tak to je chaozz ) ale bez Second to jde. Tak doufám, že v další edici TF by Pitka už nebude SecondToDay
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00306541_ie_3wi9.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 34.7 KB 
ID: 9531  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1079
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A ty nechceš 3 plochy ??
    Fakt cooool....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1080
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nemusím mít zase všechno, ale ta jedna v TF bude stačit. )
    Ty jsi nainstaloval ten CAB z XDA nebo jsi ho ještě nějak upravoval?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 72 z 92 PrvníPrvní ... 2262707172737482 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23