Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 71 z 92 PrvníPrvní ... 2161697071727381 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,051 až 1,065 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1051
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od petr.vera
    Ahoj lidičky,

    tak neví zda dělam někde chybu ja nebo co mám P 535 s W5 CZ. Snažil jsem si nahrat WM6.1 CZ firmware z odkazu na 1 str. Doštrachal jsem se k navodu (postupu) na www.vmmania.cz (díky za něj) ale někde asi dělam chybu. Prosím nevite o nějakém podrobnějším návodě (pro lamy jako jsem JA). Postupuji krok za krokem (si teda myslím, že ano. Nahrávám z kary SD ) a při flešování to v polovidě zatuhne. Zkoušel jsem i jiný ROMy. Nevíte, kde by mohl byt problém.
    Předem díky za pomoc.
    Predpokládám, že precházíš z WM 5.0 ...už se to tu několikrát řešilo... Stací nalistovat o par stran zpet.....

    POkud se ti to nepovede najít tak u clanku na WMmanii je i diskuze, tak že problémy s flashovaním směřuj tam, at to tu zbytecne neni zaplacany.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1052
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Citace Původně odesláno od kesu
    Přijde mí že se každej bavíme o něčem jiným.

    1) Nejdou mi měnit témata v OS - to nemá přímou navaznost na TF
    2) Nejdou nastavit softkey v TF
    3) Systém je nestabilní - specifikovat to nejde,jelikož to vytuhne pokazdy jinde, ale Reset sem nikdy tolikrat nepouzil jako za poslední 2 dny
    Podívej se pár stránek dopředu, jelikož měnit témata jde. Mně nezatuhl systém ještě ani jednou.
    Tedy pokud si nehraji s widgety.
    Na více vysvětlování nemám už sil, je to neustále dokola .....

    PS :
    pokud je někdo nespokojen, může se zapojit do vývoje TFLO. Nejlépe kontaktujte vývojáře (třeba na XDA.Developers).
    Toto je asi nejlepší cesta jak porozumět (jak systému tak velmi náročné práci, kterou tito lidé odvádějí) a zároveń zdokonalit tento zajímavý soft.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1053
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jen drobná informace, TF už mám od prvního dne co ho tady mistr Pitka vytvořil. protože jsem byl rozmazlen SPB software, tak jsem ho samozřejmě naisntaloval,
    jen jako zkoušku co to snese a ... nesnese.
    Ikdyž se může zdát, že tato ROM má jádro stejné jako je v Standard verzi, ano, opravdu je to stejné, ale TF z toho udělá zcela něco jiného. Mám na mysli,
    možnost používat další softy.
    Mám odzkoušeno, že se SPB PhoneSuite + SPB Diar to jede zcela v pořádku. Při instaalci dalších podbných programů jsem ale neuspěl, vždy buď něco
    nefungovalo nebo, jak psal Kesu, se to kousalo a divne zpomalovalo. Nikdy to teda nijak nespadlo, byl jsem trpělivý a po několika minutách zase vše běželo, ale bylo to už takové divné....

    Takže jestli si někdo naostaluje vše co má rád a co používal ve standard verzi, bud asi zklamán z výkonu.
    Už jsem si nějak zvykl, a moje testy z TF vždy vycházely od HW resetu po instalace testovaných programů.
    Nejvíce zbořit to může SPB MobileShell + SPB Pocket Plus. Tyto programy se velice silně integrují do samotného OS a protože v OS je již TF, tak je to nepoužitelná
    kombinace.

    K Themes je to opravdu tak nebo na tom něco aspoň bude - jak píše Kesu.
    Vždy po HW jsem naisnstaloval ty modré Themes pro Maniliu2D od Harmonyho.
    V těchto souborech najdete taky "Manila2D.tsk" ten funguje, mám v systému i další themes, které fungovaly ve standard ROM, zde ale ne.
    Skin pro M2D jede, ale zase jak který. K tomu tady psal dobře Harmony, který popisoval, že samozřejmě ne každý skin pro TF předělá vzhled celého TF.

    Každopádně je třeba si uvědomit, že TF NEBYL vytvořen primárně pro P535. A tak bohužel sem tam něco nejde. To ale neznamená, že to nepůjde navždy.
    S novým jádrem TF se to určitě zlepší a problémy, které tady řešíme, neřešime jen tady, ale i všude jinde.

    Osobně mi TF vyhovuje. Automatické přepínání profilů jsme vyřešil SPB PhoneSuite a kalendář se SPB Diar - oba jsou na SecondToday, kterou ani nemám po spuštění,
    protože to není nutné. Služby se spustí napozadí a vím že fungují.

    Ještě jsem chtěl napsat asi milion věcí, ale zas jindy, teď už si nějak nemůžu vzpomenout )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1054
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Sem rad, že nejsem sam komu to nefunguje.

    Nyní sem po HR a instaluju softy znovu......Jen te ještě poprosím, abys mi poradil jak do toho seznamu, kde se nastavujou funkce HW tlačítek přidám další. vím že si to tu někde už řešil, ale nemužu to najít.

    A pitku ještě do třetice poprosím o nazev toho pěknýho ovladače hlasitosti co je ve Standard verzi... díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1055
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: kesu
    Asi nerozumím.
    Myslíš ty tlačítka (4) co lze nastavit v START - NASTAVENÍ - TLAČÍTKA ?
    Tam jsou jen 4. Víc jsme neřešil, protože od verze Standard už tam čtyři jsou
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1056
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Přesně to myslím...v té nabídce mám jen Tlačítko 1 (kratky a dlouhy stisk) a Tlačitko 2 (dlouhý stisk), jinak nic víc....Tzn Dohromydy tři položky k nastavení. Ve standard verzi sem to ani nenastavoval,tak že nevím. Akorat si pamatuju že už se tu jednou neco podobnyho řešilo. V Jedné ROM (EN) bylo k dispozici k nastavení snad 6 položek (3 x 2 tlačítka) a v Original ROM bylo taky 4-5 položek...

    Logicky by mělo jit nastavit:
    1) Tlačítko se šipkama (dlouhy,krátky)
    2) Tlačítko REC (dlouhy, krátký)
    3) Tlačítko OK (dlouhý, krátky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1057
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Aha, tak to si naisntaluj "TomSoft.cab" tam je mimo jiné i tato úprava. Je tady ve vláknu. Promiň, že ti nedám link, ale něco tady zrovna dělám a vůbec se mi nedaří
    Jinak je vše v registrech, takže můžeš logicky nastavovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1058
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    "Tomsoft.cab" vím kde je, ale na mě je tam těch věcí zbytečně moc...Většinu z toho nepoužívám...jde mi konkretně jen o ty tlacítka (a popravdě řečeno registry nejsou moje parketa)....Nebylo by spatné aby to pitka integroval do ROM, myslím si, že by to měla být pevná součást...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1059
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Kesu :
    dodělat to lze celkem jednoduše, Tom ti určitě může poslat jen samostatný xxx.reg.
    Nebo si ho můžeš vyextrahovat z jeho cabu. Což člověk jako ty by měl určitě zvládnout.

    Standardně jsou použity jen 3 volby, zbytek je vždy dodělán.
    Klíče jsou nazvány takto :
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shell\Keys\4 0C1 až třeba 40C8

    to Tomsoft :
    proto tam neinstaluji toliko softu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1060
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0


    Po celodením testovaní a několika HR musím potvrdit co napsal o kousek výš Tomsoft....TF dělá z této ROM něco trošku jiného. Je to pěkná věc,ale přináš spoustu problémů a starostí. Tak že z mého pohledu je spíš vhodnější pro takové ty fanšmejkry, kterým není líto obětovat několik dní na to,aby své zařízení plnohodnotně rozběhli. V teto ROM již nelze naistalovat si jakýkoliv sw s vidinou toho,že bude fungovat stejne jako dřív.Spousta programů se s TF pere a neděla to vubec dobrotu.
    Prostě to chce zkoušet a zkoušet a zkoušet. Ja už sem snad správé sw složení našel, tak že ted budu TF nějakou dobu používat.

    to pitka: Vibrace jsem kratkodobě testoval a vypada to, že už by mělo být vše v pořadku.

    Jinak hledal sem již mnou několikrat zminovaný ovladač hlasitosti z HTC Diamond, na XDA sem nejaky verze našel,ale zadna která by fungovala korktne,jako ta ve standart verzi ROM. Kdyby se ti chtelo, posli mi sem pls cab.

    Jinak vím že vyvoj TF je na jeho autorech,ale přecejenom nemohl by ses kouknout, proč zlobí ty témata (nektery - většina) nejde aktivovat, a také přoč v TF nefunguje nastavení Softkeys? pro mě je to dost podstatná vec,ale pokud to pro tebe nema vyznam,tak tenhle prispevek ignoruj.

    to pitka a tomsoft: Z tomova cabíku sem si vytáhl ten klíč do registru na zprovoznění toho chybějícího tlačítka. Ale jestě by me zajímalo, zda by nešlo do seznamu pridat ješte zbytek tlacítek. Minimálně tlačítko "OK" (krátká a dlouhá volba). Vím že to umožňuje Spb Mobile Plus, bohužel ten díky TF nelze použít...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1061
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nastavení tlačítek
    Jestli tady někdo napíše PŘESNĚ jak tlačítko pojmenovat, jaký má název v registrech (40C4 atd...), udělám instalační CAB, který tam ty tlačítka dodělá.
    Editovat registry není sice nijak složité, ale jednodužší je určitě spustit CAB a je to ...
    V TF jde nastavit SoftKeys. Jestli teda myslíš to, které je v Manila2DConfig tak tam jsou dvě možnosti soft. kláves.
    Na jedné mám SecondToday a na druhé IGO a je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1062
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    S tema softkeys je to divny...ja to pres nastavení TF zmeniím, normalne se to tam prida, ale kdyz pak na to kliknu tak to vubec nic neudela
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1063
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hm, tak to je divné, ale asi za to může to, co jsi tam nainstalovat
    Mě to funguje,
    vlevo: Druhé DNES
    vpravo: IGO8

    EDIT:
    Možná, že už jsi na to přišel, ale pro nastavení SoftKeys v Manila2DConfig nelze použít cestu k "Zástupci LNK"
    Musí tam být přímá cesta k EXE souboru. Už jsem to tady myslím psal, že v registrech, kam se ukládá toto nastavení
    je ještě nastavení parametru pro EXE soubor, který ale v configu není
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1064
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    11

    dotaz po nainštalovaní WM 6.1 je možne vrátiť sa na 6.0 keby sa vyskytol problem:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1065
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Jo tak tohle sem přesně nevěděl..díky za tip..už to jde
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 71 z 92 PrvníPrvní ... 2161697071727381 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23