Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 61 z 92 PrvníPrvní ... 1151596061626371 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 901 až 915 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #901
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Edice TouChFLo Havoc je venku (viz první strana). Zatím test, ale nemám technický problém. Celé TF je upraveno do CZ.
    V programech také naleznete Konfigurátor M2D. Šlo by přidat více modulů/funkcí do TF, ale nejsem si jist jak to bude s pamětí. Hlavně tedy 64 stroje.
    Tak to zatím nechám takto.
    Jedna změna : pro funkci Kontakty TF je nutno nakopírovat kontakty ze SIM manuálně přes SIM card managera !!!

    Menší nedodělek mám na prvotních fontech (černá barva) ale doladím později.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00304239_81118-013611_WRDb.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 73.9 KB 
ID: 9393  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #902
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    To TF je nejak hloubeji propojeno s ROM? Jen se ptám jestli by neslo udělat samostatnou instalacku, aby nebylo třeba pořád přehrávat ROM.... Přece jenom cpát tam sw pořad dokola už mě moc nebyví
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #903
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    18

    no me by fakt zajimalo jestli je to pouzitelny na 64 MB RAM. ne jestli to beha, ale jestli se to da bezne pouzivat!
    A k te samostatne instalacce se taky primlouvam, pokud neni nutnost, aby to bylo nejak zakomponovano do ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #904
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Citace Původně odesláno od kesu
    To TF je nejak hloubeji propojeno s ROM? Jen se ptám jestli by neslo udělat samostatnou instalacku, aby nebylo třeba pořád přehrávat ROM.... Přece jenom cpát tam sw pořad dokola už mě moc nebyví
    Vždyt´tě nikdo nenutí použít TF edici, to jsme si nějak nerozuměli. To je na každém se svobodně rozhodnout co použije.
    Já rozhodně nikoho nutit nebudu :O
    Koncipoval jsem všechny verze tak, aby si člověk vybral jemu nejbližší.
    Zkus volit možná trochu vhodnější slova

    Instalačku nebudu dělat, to si můžeš stáhnout určitě někde z netu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #905
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    To byl jen dotaz....Vim ze zalezí na kazdym co chce pouzivat. To TF se mi libí a tak sem ho chtěl zkusit,ježe když SPB korektne nezalohuje, tak se tam musí všechny programy hazet znovu, tak že je to minimálně na celej večer. Taky neni problém si ho stahnout,ale ty už si tam dělal řadu úprav, které jinde nejsou
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #906
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    No mít 128MB tak si TF 100% nechám. Možná si ještě některé funkce doladím, ale jinak bez TF zatím systém nechci.
    Ještě podotýkám, že toto TF je zatím TEST a nevím jestli vše funguje OK.

    Na 128MB není co řešit. Konečně to vypadá jako pěkný a funkční telefon a docela i slušně ovladatelný.
    A dá se kustomizovat dle majitele, skoro úplně svobodně...
    Jen si na všechno přijít a pak bude člověk opravdu spokojený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #907
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Mne to ide velmi pekne aj na Asuske so 64MB. Po nabehnutí celého systému je voľných 28,05 MB. To nemal predtým ani jeden systém s TouchFlo. Pekná práca.... Ešte jedna poznámka - TouchFlo záložka: Nastavení - Komunikace (u mna nejde) by možno stačilo presmerovať na Nastavení - Pripojení - Bezdrátové síte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #908
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ano komunikace je neaktivní, každý si to asi spáchá dle svého. Všechny tyto přídavné moduly samozřejmě něco sežerou.
    Ono ti ta volná ještě spadne, až se gwes.exe ještě trochu nažere.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #909
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Oóóóóóóóóóóóó
    Touch Flo, konečně tady a konečně funkční na ASUS P535. To byla parádička od začátku, jen jsem nedoufal, že Pitka se rozhodne k takovému činu.
    Ještě ji tam nemám, teď jsem přišel, ale ihned jdu na to.

    to:Pitka
    Píšeš, že se to teď dá konečně ovládat, před tím nee? Měls jsi SpbMobile Shell? Tam se to taky dost slušně ovládalo.
    Ale TF je TF ), jen se přikláním k tomu přidat (v integrovat) do TF co nejvíc modulů, dají se volitelně přepínat, takže si každý zapne a vypne to co bude chtít, ale aby tam už byly by bylo super. Určitě instalačku NEE, mám tady 2 verze M2D a ani jedna nefunguje na 100% stabilně, je to jen CAB, který má sice 20MB, ale je to zřejmě vycucnuté z HTC a nijak nedoladěno. Takže určitě nedoporučuji stahovat a instalovat nějakou "cizí".
    Jdu flešovat ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #910
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jo ještě by se tam dal dodat modul :
    Komunikace (ten mám hotový a nějak funguje, ale ještě musím správně zakomponovat. Tady bude problém s vypínáním BT, nějak se mu nechce).
    prohlížení obrázků (nevím ??, zkoušel jsem, ale nevím jestli je nutné) a
    audio player (nechce úplně správně fungovat).
    Taky mám v plánu použít lepší dialer. Ale nevím, nevím pro 64MB :?: :?: Pomalu by bylo lepší udělat verzi pro 64 a 128.
    Uvidíme, ono to dobře rozjezdit není žádná prd.l.

    SPBshell, to není ono...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #911
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Niečo na fotky by sa našlo.... Integruje sa priamo do záložky TouchFlo - Fotky a video.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #912
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A zkoušel si to ? Chodí to dobře ?
    Já mám podobnou verzi.

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #913
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Já jsem pro přidání i těch zbylých tří modulů co mas k dispozici..jak psal Tomsoft,tak vypnout si to muže každy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #914
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    V každej Eng. verzii s TouchFlo to išlo bez problémov. Teraz som to nainštaloval do tvojej lokalizovanej verzii po kliknutí na obrázok v FE sa pekne zobrazí foto a ovládanie prstom bezproblémovo funguje. Integrácia do záložky Fotky a video sa ale v CZ verzii nezadarila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #915
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    To je docela možné, mám mírně upravenou verzi. Nemusí být plně kompatibilní.
    Zkoušel si použít i záložky v Configu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 61 z 92 PrvníPrvní ... 1151596061626371 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23