Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 92 PrvníPrvní ... 345671555 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Na poslednú chvilu ma napadla ešte jedna vec, či by nebolo dobré pridať do tejto ramky Task Manager and Program Launcher - WkTASK. Je to velmi malý ale užitočný soft (aj v CZ)

    http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Ne prosim, já třeba žíju Qmenu, taky taskmanager a jiné............
    Ať si to každý už okoření podle svého, tobě by zase určitě nechutnali moje věci........
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Teď mně pošťák dovezl Asusa se 128MB. Trvalo to skoro tři dny, ale hlavně že to je. Napadl mě taky ještě jeden prográmek do ROM a sice něco malýho na editaci registru. Resko explorer moc neznám takže nevím jestli to umí. Při přechodu z UK na CZ rom a obráceně se změní název karty a pokud má někdo na kartě zálohu tak se na ňu bez editace registru asi nedostane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Myslim, že to zvláda i Total Commander.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Ne, PROSIM, ty app nekde urcite mate kdyz jste je instalovali, takze si to kazdy doda.
    co se tyce zalohy, stejne jen zkusebni, proste si udelejte volny vikend a vse nahodte znovu......
    Pitka pomoct, uz ne dalsi softy. Začíná docházet k tomu o čem jsme mluvili a čeho jsem se bál :? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    To vím. Sem si nevšiml, že tam je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    NEJNI
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Už asi netreba do toho ďalej vrtat, ja som spokojný aj s betou 5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od pitka
    PS. prošlo mi rukama již spoustu dialerů a vlastně jsem nikdy nebyl spokojený.
    Nejlepší zkušenosti mám z Crossbow. Pravidlo je čím jednodušší tím lepší.
    Ale jestli najdeš nějaký funkční a pěkný ta mi dej prosím vědět.
    Niečo by sa našlo: 1.Opal 2. Touch
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00300201_opal1_4xk.jpg 
Zobrazení: 15 
Velikost: 15.2 KB 
ID: 9092   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00300201_opal2_WRDb.png 
Zobrazení: 28 
Velikost: 117.4 KB 
ID: 9093   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00300201_touch1_lgUr.jpg 
Zobrazení: 17 
Velikost: 18.2 KB 
ID: 9094   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00300201_touch2_B6rG.jpg 
Zobrazení: 15 
Velikost: 16.6 KB 
ID: 9095  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Citace Původně odesláno od KlokanSoft
    vcelku ano jsou dve moznosti full navrat a nebo jen data, ale to je tak na otestování, taky mě čeká celá čistá instalace, jestli chceš aby to super běhalo jak má.......
    To není tak docela pravda, v poslední verzi nabízí SPB Back obnovu po změně ROM a dokonce to funguje.

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Ještě jeden poznatek k telefonu. Pokud se vytočí číslo, ze seznamu zmeškaných, z adresáře je to vlastně jedno kde se číslo vybere tak naskočí orazovka s tlačítky dole a to je všechno. Na orig. telefonu se zobrazovalo volané číslo a stav hovoru (délka), jestli je obsazeno atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    no nevim, neni to problém tvého dialeru, normalně vyberu zadám vytáčení a naskočí dole klávesnice,
    nahore jmeno, telefon, doba hovoru, fotka.........
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Jo, máš pravdu, už sem tam nainstaloval jiný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od KlokanSoft

    PS: na wmmanii by měli opravit článek "Nejlepší ROM pro ASUS P535 s WM 6.1"
    to už tady přeci víme která P535_128_PITKA_b5 !!!!
    Článek se týká těch nejlépe poladěnych ROM s EN WM 6.1. Tahle lahudka od Pitky s naším rodným jazykem si zaslouží svůj vlastní članek. Aby byla všem pěkně na očích. Počkám na první final a pak taky začnu testovat. Začal bych už i teď, ale bohužel s časem si teď moc nerozumím.

    EDIT: Koukám,že dneska byla final vydána, tak že se brzy připojím k testerům.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tak FINAL je venku, link, fixy a úpravy na první straně.

    Neznamená to, že je to FINAL tak se nedá něco upravit. Ale systém je stabilní a bez větších problémů.

    Tak si to užijte......
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 92 PrvníPrvní ... 345671555 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23