Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 92 PrvníPrvní ... 234561454 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    13

    Priklanim se k variante nechat klasickou a at si kazdy prida jaka mu vyhovuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    OK, taky se přikláním k této variantě.

    B5 je venku. Link a detaily v prvním příspěvku.
    Po naistalování mám jen 19.71MB použité (samozřejmě bez ActiveSync).

    Jestli se nevyskytnou již další chyby, nebude třeba vydávat FINAL. A tato verze bude přesunuta jako Finální.

    Díky a užij te si to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Pro "pitka" - Díky za vše, ale ještě se tě zeptám, jaké tam jsou klávesnice? Šlo by tam dát třeba ty co obsahuje ROM Lite 19214, dávám k dispozici screen (PhonePad) je přidána mnou. Ale ty ostatní by se šikly,používám je, ale opět říkám pokud to nejde tak se nic neděje, je to z mé strany takový dotaz...Jinak mistrovská práce ...:yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00300098_pc_capture1_faNl.jpg 
Zobrazení: 27 
Velikost: 137.3 KB 
ID: 9085  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Výborná práca, všetko je OK...

    Zistil som však zaujímavú vec. Po nainštalovaní iného dialeru (od troch rôznych autorov) sa zobrazuje namiesto zeleného tlačítka CALL červené tlačítko END. Na funkčnosť celého systému to nemá žiadny vplyv a s pôvodným dialerom nie je žiadny problém.
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Pozor, ne všechny dialery fungují správně na všech jádrech a AKU. Musíš mít takový který jede s takovými verzemi.
    Občas také záleží na jazykových verzích.
    S updaty OS se většinou mění nebo přidávají funkce ! Takže co ti fungovalo dřív může ted´fungovat malinko jinak.
    To byl třeba problém v tom "nastavení" telefonu.
    Updaty OS se skoro vždy týkají telefonu, SIM či bezpečnosti atd...

    Jinak si musíš upravit ten dialer.

    PS. prošlo mi rukama již spoustu dialerů a vlastně jsem nikdy nebyl spokojený.
    Nejlepší zkušenosti mám z Crossbow. Pravidlo je čím jednodušší tím lepší.
    Ale jestli najdeš nějaký funkční a pěkný ta mi dej prosím vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Ok, ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď a kvalitnú prácu...

    Z dialerov som preferoval tieto dva:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=429179

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=395086

    Jeden Talian sa tu práve dotazuje na problém s tlačidlom CALL: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2682793&postcount=539
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Jaksi jsem se zase zdržel hlasování, koukám
    Co se tu semlelo kolem klávesnic, tak bych nechal tak jak to je, opravdu je pak na každém ať si dotáhne svoje.

    Ba dokonce já bych měl vítku k RescoExplorexu :? poslední verze mi opravdu nějak nesedla jak funkcí tak i ovládáním a vyhovuje mi 2007_v6.17.
    Tedy nevím jak ostatní, někdo třeba radši i Total Commander. Jestli to opravdu nepovažujete za důležité uvítal bych Resco_Explorer_2008 vyhodit.
    Opravdu je to věc co se dá zase dotat.

    Co se týče přidaných utilitek, si myslím, že těch neni nikdy dost a každá má něco do sebe i přesto, že se pak používají jiné nadstandartní "placené" aplikace.
    Opravdu bych držel Romku tak akorát, věřte že tlustá holka je sice hodná, může být i hezká, ale jinak nic moc to si jí radši vykrmim sám

    EDIT: za mě asi poslední výtka, jestli nebudou další změny beru jako FINAL

    PS: na wmmanii by měli opravit článek "Nejlepší ROM pro ASUS P535 s WM 6.1"
    to už tady přeci víme která P535_128_PITKA_b5 !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tome, Resco je tak udělané, že ho lehce odinstaluješ nebo dokonce přeinstaluješ.
    Nejlépe je použít skvělou utilitku Pocket Mechanic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Jeste jeden poznatek.
    1 Update ROM a Power + reset.
    2 Po usazeni RESET
    3 a po navratu se automaticky zapne WIFI.
    Kdyz se kouknu do moznosti ikonka dole vpravo, nabizi zapnout. Tedy jako zapnu / vypnu a je vypnuta, pak znovu RESET a je to uz v poradku. Je to tim že si Sedá si ta ROMKA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to harmony :
    hmm, čtu to. Oba ty dialery používají stejný engine. To víš to se stává, ale snad ti to fixnou.

    to KlokanSoft :
    vím o tom, je tam totiž použit takový malinký fix na wifi (tzv. delay launcher , neboli prodleva gwes). Je možné, že někdy nenačte dostatečně rychle z registru.
    no worry, baby......


    Final verze ještě bude, objevil jsem ještě chybku ve VoiceCommanderovi.
    A ještě vám přidělám na jedno z tlačítek Volbu (WM5NewMenu), pak to bude OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    No to bude prostě bájo.
    Taky nevíš kdy chodit spát
    jo a s Resco jsem se už skamarádil, nakopal jsem mu zadek funguje podle mě
    a jdu si hrát a ladit, prostě ničit, než bude další verze
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    47

    Pánové..laický dotaz...dostanu pak všechny prográmky na novou Romku pomocí Spb Backup?anebo mne čeká složité instalování vše znovu?díky za Vaši práci..zdravím...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    vcelku ano jsou dve moznosti full navrat a nebo jen data, ale to je tak na otestování, taky mě čeká celá čistá instalace, jestli chceš aby to super běhalo jak má.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    23

    Tak uz jsem stastny majitel p535 s PITKA ROMkou...zatim jede vsechno svizne ale asi tu ram stejne posilim...
    Timto chci verejne odekovat Pitkovi a Kesu za pomoc..jsem skuteny analfabet a po hodinach laborovani pitka "nasel" muj problem Holt v sipkach nahoru nebo dolu je opravdu rozdil :sarcastic:

    Mam jen jeste dotaz: V tech prvnich verzich nebo aspon nahledech byla obrazovka s nejakym programkem (neco jako spb mobile shell ) vzhled asi co jsem tak nekde videl ASUS today... jde to nekde stahnout??? a doinstalovat? Mam strach abych jinak sviznou rom nezpomalil nainstalovanim shell...

    Jinak jeste jednou diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    47

    Zase přitroublý dotaz Ram rotšíříš jak?Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 92 PrvníPrvní ... 234561454 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23