Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 41 z 92 PrvníPrvní ... 3139404142435191 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 601 až 615 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #601
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tak jestli je to chyba tak stejnou věc mám i na 750ce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #602
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    no tak jsem to zkoušel zpátky na 5A to samý, to bude ale kravina, to je nějaká ujeťárna.
    Jenže je fakt že jak už člověk magoří tak jsem nekoukal jestli to po restartu SMS vyluxuje nebo ne
    Buď jsem je mazal růčo sám, neskladuju je a nebo jsem fakt nepotřehl, že jsou čáry máry fuč...........
    testnu třeba 4a
    Pak Lite, sakra to jsme tu na to sami :-(

    Stejnej stav
    pustim do toho RUSKOU 2755 - 1.4.0 b2
    a pak si zavolám do blázince

    No....PEKNOU ji maj, jen co je pravda, ale restart a SMS v čudu, tak asi je to normální jev jen jsem z toho trochu mimo.
    To mi tedy hlava nebere.
    Dnes končim jedu do blázince........

    Lite 19214 11 128
    SMSky mizej taky, tak je to asi ZMĚNA a normální stav, jen mi to hlava nebere, to dřív nebylo.......
    Nebo už mi fakt maximálně hrabe

    TOTAL
    Tak jsem se s tím smířil a natáhnul 6ku.
    Mezitím jsem byl pracovně nucet poslat ze systému informační SMS a na sebe posílám kopii......
    SMS dorazila, já si přečetl zkontroloval a i ona se tak tvářila. A tak jsem to restartnul.
    Po restartu se na mě v Today tváří nepřečtená SMS, sem blb nebo co.
    OK tak jí otevřu je to ta samá, přečtu a je přečtená. To mi hlava nebere jak to, že tam zůstala.
    Tak jsem jí vzal a smazal do koše. A zase restart.
    Po restartu opět na Today nová SMS. A víte co je prča, někdo jí z toho koše vytáhnul označil jako nepřečtenou a přesunul do složky doručené.


    Tím definitivně končím, jelikož co jsem to psal, se mi jí znovu podařilo odstranit a restartovat.
    Už to nepíše, že je nová, zůstala přečtená a hádejte kde je? Správně v doručených.

    Milí přátelé,
    kdyby mi z toho opravdu hráblo,
    věřte, že spolupráce s vámi byla a fajn a jako přátelé jsem vás měl rád.
    Docela se tešim na králíčky, prý je tam mají.......


    :bulb: Ještě jedna poznámka, pošlete nebo si nechte poslat SMS a zůstaňte v SMSkách. A čučte dole na dislej.
    Když dojde SMS vyskočí na vás dole ta bublina s infem.
    Proč se to dole v liště jakoby 5x něco přepisuje a překresluje překresluje než ta bublina vyskočí a přehraje zvuk.
    :bulb:


    A ještě jedna finální perla na konec:
    SMSku jsem definitivně smazal, dal do koše a vymazal z koše, zkontroloval všechny složky.
    Restartoval.
    A... co by jste čekali? Nevěříte? Tak věřte !! Je v doručených !!!
    Moje číslo bez +420 i s +420 to zlikviduje totálně jak odeslané tak doručené, a tohle je to z naší brány 999xxx, je nesmazatelná SMSka.
    Pitka máš to kousek jsem zítra, ehm dnes večer v práci, rád předvedu ať nejsem v blázinci sám.
    Možná odpoledne vezmu kameru a nahraju vám to. Video pouze pro VIP........


    Jo já vim, už jsem kompletní blázen ale..
    SMS Jízdenka 9020626 a zkuzte si to smazat.. Prostě to nejde :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #603
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No kde jsem, chrápal jsem, ráno moudřejší večera.
    Jen v rychlosti, krátké postřehy z ŠESTKY.

    WkTask, normálně pracuje. Funguje jak má. Měl jsem sice vždy verzi 1.1.73 teď je tam 1.2, ale to je asi jedno.
    Určitě u mě vyhrává WkTas + pBar.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #604
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Zkuste podobné nové FW s takovými jádry a poreferujte.

    Pamatuji si jak Kesu něco takového už dávno tvrdil o suspendu, ale že si nevšiml nikdo jiný ? To je záhada, zrovna tak jako SMS.
    Ty možná začali zlobit od toho Windows Live, myslím ty nesmazatelné. Už jsem si toho všiml na tomsoftově hotmail účtu.

    Zjistěte jak to bylo na předchozích.

    Klokane keeeep cooool, nebo tě z toho už odvezou. To byl příspěvek století, úplně jsem se ráno lekl.......jak diskotéka...samá barva...no hustý......
    Dej si cigáro a pohodička. Jinak jseš dobrej beta tester..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #605
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pitka
    A co takovou klávesnici a CZ XT9 ??
    Jak vubec dopadl plán s touhle sw klaveskou? je celkem perfektní,ale neni u ní česká T9. Vlastně celkově T9 v P535 je nejaka divna a nevyuzitelna a vetsina klavesnic je zahranicních. Nebo se pletu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #606
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Nesmazatelné SMS se vyřeší. No worry...baby. Někdy z těch příspěvků mám už hrůůůzu.:sarcastic:

    To Kesu :
    zkoušel jsem, ale nikdo nic nenapsal tak jsem se tohoto plánu vzdal.:O
    Klávesnice jsou většinou ENG, ale dá se udělat i CZ podpora (CZ znaky i cz T9). Nemám ted´, ale vůbec náladu...:?

    To Tomsoft :
    ještě neměń to heslo, já si ještě pohraju s tím Live
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #607
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od chulit_cz
    Zdravím, rád bych pomohl s rychlým odpojením GPRS. Stačí na to krátký stisk červeného tlačítka
    pro ukončení hovoru.
    Díky za tip, nějak mě ani nenapadlo, že to jde tak jednoduše. Ono to ma malinko prodlevu, tak sem si toho sám od sebe vůbec nevšiml.

    to pitka: Ta klaveska na kterou i daval screen nekde na zacatku tohohle vlakna,je bezvedna,ale bohužel jen v AJ. A co ci budeme povidat kdyz chce clovek neco napsat trochu v pohybu, urcite nemuze vytahovat stylus. Pak prichází na řadu co nejvetsí klavesnice. A nejvetší tlacitka mají vždycky ty 9tlačítkový a tam právě by se ta CZ T9 šikla. No a celkově by bylo fajn kdyby i P535 měla T9 v CZ dořešenou, když už tady kutíme CZ ROM
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #608
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Přesně takovou klávesnici i CZ T9 si můžeš doinstalovat sám. Hledej brouku....

    Já mám ted´jiné starosti. At´řešíme problémy a ne jedno před deváté.
    Mě se v tom potom hrozně blbě orientuje. A to u toho sedím 11 hodin denně a ještě mám ted´synátora churavýho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #609
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A funguje na tom FW něco ? To je samé negativum. Ale něco jako , že funguje nebo změny dobré, taky bych bral....
    Možná dobré bude když někdo zareferuje, že to fungovalo v verzi 5 a tak dále. Nebo, že zkoušel jiné verze kde to také nefunguje anebo opak.
    Díky moc


    Jinak je to fakt demotivace.

    K SMS se jasně vyjádřil už Klokan, tak není potřeba dalších příspěvků. Tedy jestli nemáte nějaké řešení nebo jiné postřehy, to bych uvítal !
    Jasně píše, že tento problém zaznamenal i na jiných FW. Já to stejné zachytil i na p750ce.


    Tomsoft :
    Tome, prosím maž takovéto zbytečné a dokola oznamující příspěvky bez přidané hodnoty. Klidně i moje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #610
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Sem se uplne zapomnel zmínit, už je to par ROM zpet. Moc se mi líbí zvolená grafika. Zmeny ikon v horní liště...moc pekné,vkusne a ted i zmena vzhledu na sedou vč obrazovky pri bootu a kalibraci přístroje. Taková malickost,která mě moc potěšila.

    Jinak uplne poslední verzi ROM nemuzu testnout, nemam u sebe pametovku a na ntb Visty, tak že s testovaním zacnu pořadně až zítra
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #611
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    to Pitka:
    " Přesně takovou klávesnici i CZ T9 si můžeš doinstalovat sám. Hledej brouku.... "

    Tohle používej častěji a věřim že bude ta ROM super
    Vím, že je to k vzteku, však jsme spolu o tom mluvili viz Atifan. 10let v pr...
    Ale, věřím že se to usadí, je na draka aby se v tom hrabalo 10 lidí a každý dělal něco.
    Jen se modlím aby jsi to ve zdraví přežil a vydržel. Osobně s těma SMS jsem fakt myslel že mi šlehne.

    Problém je, že nevím jak se to chovalo před tím, co psal Kešu to neznám vůbec, proto mě to tak složilo.
    Další problémík "můj osobní" je, že jsem si smazal všechny tvoje ROMky zpátky, tak už mám jen tu 6ku.
    Co se týče té RUSKÉ jak jsem zkoušel. Hezké udělátko, vcelku rozumně vybavené, docela super !
    Jen kdyby to nebylo tak ku*vsky líný, to jsem fakt nevěřil, takže i s tím co jsi to trochu na rychlosti utáhnul ta "naše" lítá super.
    Škoda že to neni jako lego, bafnout od jinud modul SMS a jen na to naladit lang, jelikož jinak jsem asi nenašel nic, co by nějak mělo problémy,
    nebo mi nechodilo, mimo věcí co jsme si vysvětlili. :
    Otázkou je co s tím,
    jestli už rovnou hledat nějakou SMS alternativu, jelikož i venku to asi nemají vychytané a mají s tím podobné problémy, jak jsem se přesvědčil na té RU, a to byla docela třída ROM, jen nějak nepochopim jak na tom můžou jet, asi jsou pomalejší, pohodovější, mají více času a nikam se nehoněj, nebo nevim FUJ, líná veš !

    Jinak spokojenost, ale už mi nějak dochází síla do toho znovu a znovu cpát některé programy, takže čekám až co mě donutí a nebo jen to nejnutnější.
    Synchro se usadilo od začátku na Turbo a vcelku žádný problém.

    Jestli tě zajímá něco speciálně, testnu, ale jinak bych řekl pohoda.
    Co se týče té úpravy na zvuk je znát a dost, ale nevím jaký to bude mít dopad na baterie.
    Na Mio si na to stěžovali, tady to vypadá že Asus to zkousne dobře......, no nějak testnu při nějaké mp3 baladě.

    Tak zatím, končí mi přístup na počítač a ošetřovatelka mě vyhání, teď musím jít na čerstvý vzduch a pozorovat králíčky...........
    Stejně z toho jednou všichni zblbneme a nebo budeme ti co ty terminátory položí na lopatky......
    čus

    EDIT moderátorrem (sloučeno)

    Čím víc SMS tím více se drží ?
    Během dopoledne jsem poslal a dostal pár SMS, je zvláštní, že po restartu je vše na svém místě.
    Jediné co nejde, je smazání a to třeba do koše tak se po restartu vrátí tam kde byly. Odeslané i Přijaté.
    A pak mě napadá jedna věc neutekl tam nějaký filtr, který by zahazoval SMS které nemají číslo shodné se seznamem?
    Ale když mám sám sebe v seznamu proč mě to smaže rovnou po restartu, to jako nemůžu poslat SMS sám na sebe.
    Přes volbu Menu a totální smazání všech sekcí a pak totální vyprázdnění koše...... a je čisto.
    Se vše také opět vrátí na svoje místo.

    Sorry, ale snažím se to zkombinovat a zanalyzovat jak to jen jde, aby se vědělo jakou cestou se vydat.
    Vím blbě se to zkouší, mám SMS za darmo, kdo by to platil co...... :?
    Takže asi budu stejně jediný MAXI-tester na SMS :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #612
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Celý den si s tím hraju. Nebyl jsem doma, ale testoval.
    Musím nejdřív se zmínit o tom zvuku WOW HD. Už jsem to chtěl včera, ale nějak jsem to nezvlád ...
    WOW HD je super Zvuk je daleko lepší a když se s nastavením trochu pohraje, nemá to chybu.
    Největší šok jsem ale zažil v autě. Jako vždy jsem zapnul navigaci a když mi to řeklo odbočte vpravo,
    málem jsem se po... Opravdu hlasitý hlas, poprvé jsem ubral volume v navigaci, ne že bych byl hluchý,
    ale v autě, sem tam při pootevřeném okýnku, jsem raději když to zní hlasitěji a to s WOW opravdu zní
    takže obrovké PLUS

    Celkem nic nového co by se tu neprobíralo nemám, snad jen že bych tam necpal opravdu
    ŽÁDNÉ DALŠÍ APP a osobně bych vyházel i některé stávající. Jako je např.
    Tajemství, Ukazate dálkového ovládání, WorldCard Mobile, Organizátor schůzek.
    Myslím, že p535 jsi nekoupil žádný totální analfabet, který nezvládne nainstalovat a spustit
    CAB soubor, který si samozřejmě zakopil.

    Závěr:
    Opravdu šestková verze ROM by Pitka nemá chybu, nic bych dalšího neřešil,
    když jsem viděl že chudák pitka přeložil i to co tady někdo namítal v nastavení telefonu, že tam nejsou háčky,
    tak to mě dojalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #613
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Ted me tak napadlo, ze mě to jednou i pozlobilo když nebyl signál. Myslím že se to chová podobně jako kdyz je GSM modul vypnutý a pak se zapne.... proste prijde to nekdy dobre,nekdy dyl, s jinou SMS nebo nikdy. Bohužel tohle otestovat nemuzu,jelikoz jak se zbavit signalu v mych podmínkach nevím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #614
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Zdravím všechny - Bohužel se nepřipojím k testování,rodinné důvody,(Klokan ví), ale musím vám říct ,že už dlouho jsem se tak nezasmál. Klokanova diskotéka- jak to popsal Pitka,ve 3 v noci se shání TomSoft , pořád někdo hledá králíčky... ,neboj pošlu poštou) ,no prostě to tu musí zůstat,to nemažte byla by to škoda, schválně si to začněte číst od stránky 61 a určitě vás to pobaví. Vím že,se jedná o důležité věci ,ale není nad to to něčím okořenit,a humor je nejlepší lék,aspoň nyní pro mě.. Pro Pitku- jsi fakt Machr a zároveň Šílenec) věnovat tomu tolik svého času, ty musíš mít nad hlavou svatozář:bulb: ,ale nebýt tebe,tak kde by jsme byli. Kluci ahoj,až to půjde ozvu se a začnu zkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #615
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Tak sem teda poslal SMS sám sobě, nebýt Klokana tak mě taková blbina nenapadne. SMS odešla, mám v tom ještě zamotaný SMS Delivery od Šamana, SMS přišla, Delivery zahlásil že byla doručena aresátovi. Otevřu SMS, v doručených je tam v pořádku konverzace já se sebou. SR všechno jak předtím, obě zprávy odstraním, jsou ve složce odstraněné, nikde jinde. SR zprávy jsou kde sem je opustil. Odstranění z odstraněných SR zprávy jsou fuč. Tak by to snad mělo fungovat nebo ne. Je to s verzí 5a.

    Edit: ještě sem při těch SR přišel na takovou maličkost mám nastavený na telefénu zesilující vyzvánění, po SR se samo přestaví na normální.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 41 z 92 PrvníPrvní ... 3139404142435191 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23