Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 40 z 92 PrvníPrvní ... 3038394041425090 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 586 až 600 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #586
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od KlokanSoft
    to kesu:
    Zvláštní založil jsi WM, nebo aspoň tě tam vidím nejvíc a vcelku jsi se zeptal na obyčejnou věc
    Je to free.
    No zkus a uvidíš. Dnes už je i v cz, máš tam i drobný popis v pdf, ale zkusit si to musíš osahat sám.

    Složku QMenu, jen hoď do progfiles a rovnou tam pust QuickMenu.exe a dál uvdíš.......
    Díky vyzkouším....To víš někdy je třeba vědět i obyčejny věci a s Qmenu sem e ještě nesetkal,tak proto se ptam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #587
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    to kesu:
    jj nikdo neví všechno, je toho mraky a kdo se v tom má vyznat.
    Občas mi jde s těch aplikací hlava kolem........
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #588
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to tenenet :
    problém bude někde u tebe, zkus ještě. A popiš co ti to dělá.
    Takováto chyba tam není 100%.

    to Klokansoft :
    copy path atd.... v FE jsou atributy FE extension, proto jsou v ENG. To upravovat nehodlám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #589
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Dejte sem tu SExTKU

    už se tešim jak bude zase dole upraveno moderátorem, co Tome
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #590
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od pitka
    Odpojení GPRS přes ikonu anebo přes bezdrátové sítě > nabídka >odpojit mob.....

    Tak ted´ si zase překvapil ty mě.
    Zdravím, rád bych pomohl s rychlým odpojením GPRS. Stačí na to krátký stisk červeného tlačítka
    pro ukončení hovoru.

    Ještě bych se připoji k názoru "LargeTitle bar NE"

    Jinak díky moc, skvěle odvedená práce :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #591
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jestli vám bude správně fungovat Windows Live tak si oba změnte již hesla a díky za pomoc.
    Ještě mám dotaz, co přesně se má ukazovat na místo skrytého čísla ?

    6ka je venku, odepište mi někdo na předchozí příspěvek.
    Dejte vědět jak to jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #592
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    "Skryté číslo" nebo "Neznámé číslo"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #593
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    To je fofr, hnedka zítra se na to vrhnu, dneska už nemám sílu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #594
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Otestujte prosím kameru, něco se děje s tou mojí. Mám to zelené, jelikož mi spadl 2 telefon. Do prd...e.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #595
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Předem hlásím 2x HReset


    WM Task čí to byl nápad ?
    Spustil jsem ok přes vršek ukončil co jelo.
    Pak jsem podlžel stylus na vyvoláno WM task a přes jeho menu dal EXIT
    a to bylo poslední co jsem udělal KOUS :-( grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr: :
    totalne zamrznul muzu ho akorat rozvitit a zhasnout

    Tak snad se vzpamatoval, uvidíme.................
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #596
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Dám původní počkej na opravu taky se mi to nezdá.......

    Ale mě nic takového nepotkalo, není to rukama ?


    Už tam uploaduji upravenou s předchozím task managerem, tenhle se mi nezdá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #597
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    no zatím teď drží asi jsem byl moc rychlej, byl v default a eng.......
    nevim teď je v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #598
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tak tam dám obě verze a jeto........
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #599
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Já mam ještě z předchozího founy uložené zprávy na SIM, co je na tom ??? brrrr ?

    tady máš spoustu softu na zálohy a ukládání SMS :

    http://xpocketpc.fw.hu/
    http://www.brothersoft.com/simple-sms-for-pocket-pc-106359.html
    http://www.easyhelper.net/contactsmsbackup.html#Screenshots
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #600
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    SMSky nezalohuju, na to mám maily, zase mluvíme o voze a koze.

    Jde o to že po restartu je to fuč....... to nemá nic společnýho se zálohou

    Uz mam z5 5ku jdu zkouset

    Sakra kde je ten Tom
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 40 z 92 PrvníPrvní ... 3038394041425090 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23