Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 92 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Pro Klokana-u videa zoomovat šlo,akorát přiblížení při focení nešlo,ale pokud to nejde mě to nevadí,ale jistě se na to někdo zeptá. S tím kružítkem to je dobrá věc,:yes: a nebo mě ještě něco napadlo ,ale to ti Klokane napíšu na ICQ a prodiskutujeme to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    jo přiblížení při focení to mě taky ne když to napálíš na to největší rozlišení :-), otestuj
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A chodilo to vůbec v nějakým Asus 535 FW ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Pro pitka- toť dobrá otázka,ale to vážně nevím ,já měl hned při koupi WM 6 českou od Asusu,tam to nešlo, po upgrade na 128MB RAM s ROM Lite 19214 to také nejde,takže to asi vypadá na jinou závadu,která nesouvisí s verzí ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    To bych tipnul na nedodělaný ovladač kamery. Což docela nechápu když na videu to chodí.

    Jinak všem doporučuji aktualizovat rádio na 4.9.1 nebo alespoń 4.9.0.
    I když nejsou určeny přímo pro CZ, ale žádný technický problém to nezpůsobí, spíše naopak.

    Rádio FW nemá nic společného s kamerou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Tuto verzi rádia 4.9.1 již mám snad od její vydání- je určena pro Maďarsko,ale funguje i u nás a je to znát,ale ten problém s foťákem také neřeší. Ale jak jsem již psal,mě to nevadí,byl to jenom dotaz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    13

    Přiblížení mi nechodilo na žádné verzi ROM, ani na půvudní WM6
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    13

    Vsimnul jsem si, ze pri psani sms, dole vedle ikonky "zkryt klavesnici" ikonka "sipka dolu" ktera ma funkce: klavesnice, psani stylusem na displey a moznosti, neni text "psani stylusem" prelozen. Je tam text "Transcriber"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Tak jsem asi nějak mimo, ale co se týče zoom u foťáku funguje třeba při 640x480. Když dáte maximální velikost obrázku už neni kam zoom-nout. Tak to fungovalo od začátku a funguje.......
    "Transcriber" - to bych asi fakt už neřešil na jednu stranu Notebook se běžně používá, taky neříkáme vezmu si přenosný počítač a jdu.........
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Transcriber je vynikající věc, ale jen když se s tím člověk naučí.

    To zvětšování je stejně skoro zbytečné, když fotíš na nejvyšší rozlišení tak si to potom upravíš.
    A na detaily je tam makro.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Taky se co nevidět pustím do testování, Až bude alfa verze připravil bych (se souhlasem pitky) nějakej rozsahlejší článek se souhrnem....přece jenom první česka 6.1 vyžaduje pozornost.

    Dnesk sem uveřejnil test nejlepších anglických ROMek s WM 6.1, tak kdyby někdo měl zajem taky,tady se docte víc: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1041
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Zdar panove, rad bychnse pripojil s testoval, ale nemuzu, jsem ve spitale a nevim kdy vypadnu. snad na vikend, nevim. tak jsem vas chtel jen pozdravit. ono to gprs a 2,8" nic moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ahoj Tome, držím palce at´ti to dobře dopadne.

    Dnes jsem ještě doupravil položku
    "Nabídka" v telefonu, takže již všechny odkazy budou funkční.
    VoiceCommander již bude ukazovat Hudba namísto hudbu.
    Java update
    několik nových a upravených melodií
    přidán Organizátor schůzek


    A ještě dnes to vydám jako B5. Kdyby bylo ještě něco opravdu zásadního tak dejte vědět. Po B5 už bych chtěl vydat FINAL verzi.
    A opět děkuji moc všem kteří pomáhali s hledáním chyb.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A co takovou klávesnici a CZ XT9 ??
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00300075_81015-132326_HCxM.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 64.6 KB 
ID: 9080   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00300075_81015-132342_XSEc.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 67.5 KB 
ID: 9081  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Neviem ako ostatní, ale ja by som zostal u klasickej klávesnici a nech si pridá každý akú chce. Ja napr. používam PocketCM.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 92 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23