Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 39 z 92 PrvníPrvní ... 2937383940414989 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 571 až 585 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #571
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    XP a Vista je trochu vetší skok než WM 6.1 s trochu jinym jadrem..porad je to WM6.1 . nehlede na to že Visty mají režim kompatibility s XP,ale to už sme malinko mimo tema Tak že pojdmě řešit něco užitečnějšího
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #572
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Přesně tak. Doufám že teď mě Pitka nesežere, ale Kesu jestli máš chuť tak si stáhni tohle
    Kód:
    http://www.mediafire.com/download.php?xryzwjmmimz
    to je ENG ROM se stejným jádrem 20758 jako je tahle od Pitky, myslím že to bude stejné, nebude to fungovat.
    Je od korejských soudruhů
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #573
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    velkýýýý omyl, abych mohl fixovat věci. Umíš si předtavit kolik věcí musím měnit a zkontrolovat z jádra na jádro a to nemluvím o WM6 na WM6.1.
    Ty jako propagátor WM by si do toho měl více proniknout, potom ti to bude jasnější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #574
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    Přesně tak. Doufám že teď mě Pitka nesežere, ale Kesu jestli máš chuť tak si stáhni tohle
    Kód:
    http://www.mediafire.com/download.php?xryzwjmmimz
    to je ENG ROM se stejným jádrem 20758 jako je tahle od Pitky, myslím že to bude stejné, nebude to fungovat.
    Je od korejských soudruhů
    OK,díky až bude chvile tak to vyzkoušim

    Citace Původně odesláno od pitka
    velkýýýý omyl, abych mohl fixovat věci. Umíš si předtavit kolik věcí musím měnit z jádra na jádro a to nemluvím o WM6 na WM6.1.
    Ty jako propagátor WM by si do toho měl více proniknout, potom ti to bude jasnější.
    OK OK doplním svě znalosti


    edit moderátorem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #575
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Někteří lidé to fixlují a použijí něco z takového jádra a něco z jiného aby něco jelo.
    Tady máš čistý OS bez podvodů.

    Taky umím upravit 19203 na 20255, ale to by byla jen kosmetika. A nikdo by nic nepoznal.
    Je to více jasný ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #576
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ještě se chci zeptat. Pitko, myslíš že FINAL rom by mohl být v dohlednu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #577
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Zkusím upravit všechny ty věci co jsem napsal, nebo alespoń většinu.
    A pak to nechám už být.

    Vydržte ještě pár dní. Vím, že testování, flešování a nastavování není to pravé ořechové. Za to díky.
    Zkusím tento týden, už chci mít také dovolenou
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #578
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Zdržel jsem se diskuze, ale jestli mužu po té bouři tady prosit jsem zastáncem čisté Rom.
    Ať si každý okoření podle svého, jak psal Pitka po čase budou lepší programy nebo vyjdou aktualizace a pak s tim, když to bude natvrdo.
    Držel bych se opravdu čistého základu. Já osobně jedu třeba na Qmenu což stčí asi 4 zde jmenované softy do kapsy.
    Takže to je fakt težké, každý jede v jinym směru a na jiný parketě, někdo víc do telefonu, nekdo víc do vlastností PDA.

    Vaše aplikace jako alternativa za můj WMProfile jsou super, ale nemůžu si zvyknout. Sice jsem zaše našel i nové věci ale nevim nevim, asi jsem už starej dědek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #579
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Koukam že každymu nefunguje nejakej jeho oblíbenej program,ale myslím si že proti tomu co tato nová ROm prinaší je to naprosto nepostatne a každy si na to zvykne, je to jen otazkou casu....A moc děkuji pitkovi ze s námi tady resí i takovy drobnosti jakymi jsou nefunkcnosti nějakych programů třetích stran

    pro klokansoft: Co všechno umí to tvé Qmenu? rad se něcemu priučím a vyzkousím něco noveho.....muže sem hodit i link? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #580
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak aby toho nebylo málo...
    Klikni na Start - Kontakty a dole vpravo na Nabídka - Vyberte Kontakty - vyber nějaký kontakt a pak zase Nabídka - už tam je ale "Cancel selection",
    když to teda zruším, a znova - Nabídka - už je tam "Select Contacts" Takové česko-anglické" ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #581
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    no takhle to nedodělám nikdy....
    vidím to....html
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #582
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    12

    Zdravím,mam dotaz ohledně hlavní obrazovky,nevíte někdo kde bych zrušil linky,které oddělují aplikace od sebe v today-screen ? Myslím,že u WM5 se to dalo celkem lehce vypnout,tady na to nějak nemůžu přijít
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #583
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    to kesu:
    Zvláštní založil jsi WM, nebo aspoň tě tam vidím nejvíc a vcelku jsi se zeptal na obyčejnou věc
    Je to free.
    No zkus a uvidíš. Dnes už je i v cz, máš tam i drobný popis v pdf, ale zkusit si to musíš osahat sám.

    Složku QMenu, jen hoď do progfiles a rovnou tam pust QuickMenu.exe a dál uvdíš.......
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #584
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    43

    Tak páni hodil som si do stroja ver. fiveA a nastal problem..... po reštartnuti zariadenia toto sa už nezobudí .... tak som si zatial da 4-ku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #585
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: tenenet
    Udělal jsi po nahrání ROM přes USB KABEL, aspoň 2x HW reset?

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 39 z 92 PrvníPrvní ... 2937383940414989 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23