Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 31 z 92 PrvníPrvní ... 2129303132334181 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 451 až 465 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #451
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A co to umí ? Umí alespoń více kodeků ?


    K elektronickému bankovnictví:
    tady komunikace probíhá v zašifrované podobě.
    Většinou byla příčina ve FW rádia, ale chce to samozřejmě vyzkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #452
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Ad. el. bankovnictví - radio mám a měl sem 4.9.1, nemá na to vliv ussdhandler. Zpráva z banky mně přijde, ale na displeji nenaskočí oznámení takže nevím že přišla.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #453
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    To Pitka- NetFront je internetový prohlížeč,ale to jistě víš ,řek bych že krapet lepší než Opera , přes něho na YouTube nechodím,je fakt ,že jsem to nezkoušel, ale jinak jsem si instaloval jiné YouTube aplikace a nic,prostě pořád hláška failed,ale to už jaksi neřeším...jiná věc je ta ,že se ani nedostanu na MSN které bylo přímo v ROM,-nelze se spojit zkuste to později-to mi pořád hlásí,ať jedu přes wifi nebo gprs. Už jsem také rezignoval) ,není to životně důležité,nahradil jsem to Fringem,ten šlape spolehlivě:yes: . Jinak vše běhá jak má....:yes: začíná si to pomalu sedat) Jinak JAVA je pěkně rychlá :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #454
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    13

    Ahoj, mám poslední verzi. Problém, nejdříve mi spb shell vypadnul z plochy a nešel ani spustit. Říkal jsem si, že ho přeinstaluji, ale nestihnul jsem. Po ukončení hovoru mi zamrznul a po restartu se samovolně uvedl do výchozího nastavení. 200km od domova a zálohy docela nepříjemné. Pro příště ukládám instalačku spb backup na kartu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #455
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    Cus, ROM je skvela, instaloval sem vcera, tak napisu co me prislo trochu nepohodlny. Jednak zacnu tim, ze vzdy po zapnuti (z pohotovostniho do normalniho) se vzdy misto Start ukazuje USSD Info. Pak když chci do menu na horni liste (baterie, zvuk atd.) a jsem v nejake aplikaci, tak vyskoci bublina, spadne program a bublina taky-musim tam proste klikat 2x neslo by aby tam bublina zustala? ) vim, sou to blbosti, ale sem pohodlnej ) jinak Kontakty a Spravce uloh je super ) jeste jedna vec me napadla-nejakou zahadou se mi zacli ukladat zpravy na SIM, ale ted uz zase v poho, nechapu ) Jinak diky moc za tenhle pocin, ses borec )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #456
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    21

    Zkus CorePlayer, mne tam youtube bezi uplne vpoho )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #457
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    To Lothar.14- to víš že mám Core Player poslední verzi 1.2.5 build 4506- no a prostě nejede , už jsem to zkoušel několikrát odinstalovat a instalovat a nic prostě ani aplikace YouTubeplayer mi video z You Tube nepřehráje . Za jakoukoliv radu budu vděčný , nikdy jsem s tím neměl problém , tak nevím co dělám špatně , ono se v těch aplikacích ani nedá co zkazit . Takže předem díky za radu .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #458
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Borecman
    Jakou pouýíváš přesně verzi včetně buildu SPB MobileShell?
    Používám ho taky, a nikdy nic - vše OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #459
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    47

    Zdravím Pitko akosi se míjíme..zkus jeste mrknout do soukromých at se domluvíme..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #460
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Citace Původně odesláno od Borecman
    Ahoj, mám poslední verzi. Problém, nejdříve mi spb shell vypadnul z plochy a nešel ani spustit. Říkal jsem si, že ho přeinstaluji, ale nestihnul jsem. Po ukončení hovoru mi zamrznul a po restartu se samovolně uvedl do výchozího nastavení. 200km od domova a zálohy docela nepříjemné. Pro příště ukládám instalačku spb backup na kartu :-)
    Backupy od SPB Backup jsou na karte v podobe EXE, neni potreba zadnou dalsi instalacku kdyz mas backup na karte a sebou : budliky budliky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #461
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Dělal jsem několik testů s SPBShell a vše OK.
    Opět bych to tipoval na SPBbackup, resp. problém ze zálohou.

    Doporučoval bych všem si přečíst kvalitní fóra,
    jak zacházet, konfigurace, verze OS a rizika spojená s tímto nástrojem nebo přímo kontaktovat SPB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #462
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    A toto není kvalitní fórum?

    SPB Mobile Shell verze 2.1.2 bohužel obashuje chyby, které se na některých PDA (různí operátoři) chová divně. Zož může mít za důsledek špatné vykreslování nebo GSM může přijímat SMS. Stalo se mi že jsme telefonoval a v době hovoru mi přišla SMS, že ten hovor který jsem měl jsem "byl zameškaný" a podobné nesmysly.
    Verze 2.1.0 to nedělá a daleko stabilnější.

    SPB Backup 2.0.0 verze 3065
    Nedalo mi to a tak jsem napsal výrobci.
    K čemu slouží tento program nebudu psát, ale použití je dle vyjádření SPB na uživateli. Resp. mi potvrdili, že obnova celého systému z jiné ROM do jiné ROM nemusí vždy správně a spolehlivě vše obnovit. Protože program zálohuje také nějakou část samotného jádra, kterou pak obnoví a to může (psali, že ne vždy) způsobovat chyby.
    Jedna z funkcí, kterou se výrobce chlubí je sice obnova a možnost obnova ROM, ale VŽDY z naprosto stejné verze ROM a AKU.

    Výslovně mi doporučili, ať nepoužívám obnovu z jiných verzí ROM.
    Z vlastní zkušenosti a po mnoha testech ROM, u kterých jsem provedl obnovu celého systému, vše sice fungovalo, ale chovalo se to už trošku jinak.

    Teď poslední Pttka ROM 4a jsem zkoušel zálohu, pak HW reset a použil jsem obnovu (ze stejné ROM) a systém je OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #463
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od permar
    To Lothar.14- to víš že mám Core Player poslední verzi 1.2.5 build 4506- no a prostě nejede , už jsem to zkoušel několikrát odinstalovat a instalovat a nic prostě ani aplikace YouTubeplayer mi video z You Tube nepřehráje . Za jakoukoliv radu budu vděčný , nikdy jsem s tím neměl problém , tak nevím co dělám špatně , ono se v těch aplikacích ani nedá co zkazit . Takže předem díky za radu .
    Zdravim. Asi moc nepomuzu ale mam zkusenost od kolegy. Poridil si HTC Diamond a CorePlayer mu taky tvrdosijne odmita prehrat jakekoli avi. Mozna to dela WM 6.1 nevim nemam vyzkouseno
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #464
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    co největší óómluva, samozřejmě super fórum a super lidi

    Ještě k tomu CorePlayeru, já jsem koukal i na jejich stránky kde jsou popsány problémy/limitace a není jich málo. A to určitě nepopisují všechno.
    Tím nechci říct, že to není kvalitní program, ale celej problém bude pravděpodně okolo dekódování některých video souborů.
    Počkal bych na další verzi anebo zkusit sehnat funkční kodeky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #465
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    To pitka - To s těmi kodeky mi prostě hlava nebere,přispěvatel Lothar.14 píše ,že mu to na tvé poslední verzi ROM co jsi pro nás utvořil,spolehlivě vše z YOuTube přehraje- mě to ani nepípne,tak tomu už nerozumím,na tvé Beta5 verzi ROM mi to fungovalo spolehlivě. Přeci aplikace na YouTube je stejná,tzn. nic se neměnilo,a video na YouTube je také ve stejném kodeku,mě se prostě nechce věřit,že v tom mají prsty ty kodeky,teda řeknu ti ,že mi to fakt nedá spát...) Budu zkoušet,zkoušet a zkoušet) ,spíš mě štve ,že to tomu Loharovi ,jak uvádí,spolehlivě hraje,přehrává....:? Přitom aplikace po instalaci nové verze ROM dávám vždy od nuly,tzn. nervu tam žádnou SPB ani jinou zálohu,prostě vše hezky od začátku...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 31 z 92 PrvníPrvní ... 2129303132334181 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23