Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 92 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tome, ty restory z předchozích ROMek mohou způsobovat také problémy.
    To si pamatuji i ze 750ky. Na to pozor !
    To jsem ještě neviděl, že by to někde fungovalo na 100%. I firmy které dělají tyto zálohovací softy neustále něco ladí.

    Odkryj si skryté soubory v RescuExploreru, měl bys vidět všechno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Sakra citovat jsem se nechtěl.
    Jo jasan, proto to ostatní ber pouze jako postřehy.
    jedna chyba je jasná JAS, ostatní jen tak aby řeč nestála, a jinak vim ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Stáhni si B4, JAS je opraven. A díky jseš super tester.

    Myslím, že bude ještě jedna beta a pak už final. S kamerou jsem si hrál dlouhoóóó, tak ta by měl být OK.
    GPS, WIFI a BT mi také jede. Možná to BT by chtělo nahradit nebo lehce poladit, ale jestli jste spokojený tak to necháme být.

    A více dalšího balastu nemá smysl přidávat. To bude už na uživatelích.

    Jó bych zapoměl, bezdrátový manažer umí i odpojení od datového připojení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Další balast určitě na userech, to je to nejmenší.
    jdu sosat tak do dvou hodit ze mě něco zase vypadne.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Našiel som menšie chyby v zobrazení slov. Ináč parádna práca. Pokial sa podarí ešte niečo zistiť, doplním.

    Nastavení - Telefon - Služby - Zobrazit nastavení... (nezobrazuje sa celkom správne prvé písmeno "Z")

    Nastavení - Telefon - Služby - Zobrazit nastavení - Presmerovani hovoru - Komu (nezorazuje sa celé slovo) + "Presmerovat" (nezobrazuje sa slovo pod "Presmerovat")

    Nastavení - Jas - bolo by potrebné o jeden riadok posunúť dole slová "Externí napájení"

    Nastavení Voice Commander - karta s názvom "hudbu" opraviť na "Hudbu"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Pánové takovéhle kravinky po mě nechtějte.
    To jsou originál soubory od Asusu a určitě Jas i Voice Commander byl takto nastaven i v originál CZ Asus FW. To musíte psát do Asusu a né mně.
    Perfekcionismus je dobrej, ale jen do určité míry.

    Upravím maximálně ty popisky v Jasu a Zobrazení nastavení(až v betě5). To bych mohl ještě tak půl roku opravovat jenom popisky.
    Tady máte upravenej, přepište si to do Windows. A dejte vědět, vy puntičkáři

    Fakticky mi jde hlavně o funkčnost. A mě za to nikdo neplatí, což je škoda. Ale mohu udělat na zakázku dle klientova přání.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    17

    Ahoj.

    Koukam na Pitku a zasnu. Parada. Kazdopadne ma otazka zni: Pravdepodobne jde pouzit tato ROM na 64 i 128 MB RAM. Primarne je to upraveno predpokladam pro 128MB. Da se jeste vytunit i ta verze pro 64MB nebo je to jedno? Diky za odpoved a znova dekuju za Tvoji praci. (pitka)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Chytám za slova: Ale mohu udělat na zakázku dle klientova přání.
    JUCHŮ, kdy a kolik svou vlastní ROMku.

    Tedy PitkaROMka:
    Myslím si, že maximální, už to na mě zase mluví tak jak jsem se narodil, což je super maximální.
    Co se týče 128, myslím, že taky bez problémů a snad to adresuje jak má, ale to bych už na pár věcech poznal.
    Zároveň jsem poznal že mám kartu na draka, ale lítat asi nebude. Podle všeho bude pomalá.
    Video při nahrávání na kartu se seká, do paměti je OK.
    Podobný problém má pak i iGO8 a už asi vim v čem bude zakopanej pes, tedy možná, každopádně u toho videa je to jasný......

    Co se týče TomSoftu, hádám že přihodí ještě špetku do mlýna, co vím chystal se do nemocnice, takže držíme palec:yes:

    Tedy asi tím bych to za sebe uzavřel a maximálně poděkoval a udělil pro Pitku řád zlaté vařečky, uvařil jsi to velmi pěkně!
    Pravicí potřesu, poplácám po rameni a dáme cígo a pívo až osobně , ještě by nám to tu někdo rozlil.
    Vydechni odpočívej v brzku se ozvu.

    Edit:
    Vytunit i ta verze pro 64MB??...........
    Bude lepší když konkrétně napíšeš co máš na mysl a o co ti jde.
    Každopádně největší tunění je z 64MB na 128MB, jinak u 64MB asi nemá smysl něco po SW stránce tunit, užil jsem si, teď již neřešim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Já už se chválou pomalu stydím.ops:

    Bude to takhle OK ? :
    V tom VoiceCommanderu má být "přehrát hudbu", ale nevešlo se jim to tam.
    Tak maji jen "hudbu". :dead:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299967_81014-151443_kfTq.jpg 
Zobrazení: 34 
Velikost: 58.6 KB 
ID: 9074   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00299967_81014-151821_GBwM.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 42.3 KB 
ID: 9075  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Takže pánové,kamarádi "Klokan&Pitka" , jsem asi jediný ,který vám s vašim testováním moc nepomůže,"Klokan" ví proč, moc mě to mrzí ,teď jaksi nebudu mít moc času na takové věci,i tak vám oběma i jiným děkuji,co pro naši Asusáckou komunitu děláte. Měl bych ale jeden dotaz na "pitku" - jak je to s přiblížením u funkce zoom -fotoaparát, vím,že když jsem měl 64MB RAM a ROM WM6 českou origo od Asusu ,tak to nefungovalo,prostě nešlo zoomovat u foťáku,jistě si na to vzpomenou i jiní uživatelé,takže můj dotaz zní -jde to nyní nebo je to stejné jako při WM?Né že by to bylo životně důležité,ale spíš mě to zajímá. A ještě jeden menší návrh ,chlapi pouvažujme jak se odměnit "pitkovi", můžeme to třeba řešit přes SZ,aby to dotyčný měl jako překvapení. Jistě mi dáte za pravdu ,že si zaslouží jakoukoliv odměnu,tím nemyslím ,že to musí být odměna finační,ono se to už asi ani nedá vyčíslit, a nedělá to pro sebe,ale pro nás. "Klokane" testuj,ale ať z toho neomarodíš , a jak už jsi psal tak TomSoft je asi v tom špitálu,takže doufejme ,že mu to vyšlo a brzy to testne,o čemž nepochybuji. Zdravím všechny ,ahoj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Díky za příjemná slova, peníze za to určitě nechci.
    Myslím, že focus na kameře funguje, ale chce to vyzkoušet skalními zkušenými 535kaři.
    Drž se i když nevím co se přesně děje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Mě nic ,ale můj otec je na tom zle. A odměnu za svou práci si zasloužíš,myslím že existuje hodně variant jak tě odměnit) ,ale s laskavým dovolením ,to budeš muset nechat na nás) ) )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Neboj, dá se říci že se mouchy vychytaly a je to príma eňo ňuňo, složim popíšu pošlu, nelam si s tím hlavu a držím palec ať to dobře dopadne.:yes:
    Co se týče toho foťáku tak jsem to nějak nepostřehl, ale tady to, co jsi psal jde. Asi pak záleží i jaký zvolíš formát a typ videa.
    Co se týče odměny viděl bych tu odměnu v podobě pohodového posezení, jelikož i TomSoft udělal kus práce.
    Takže asi nejlepší volbu bych viděl vzít pravítko kružnici a mapu a najít ideální prostředek kde se spychnout třeba na víkend.
    Jen takový virtuální nápad, nevím....:bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Jednu vec som zistil u RESCA Ex. - nezobrazuje sa Toolbar aj keď je vybraný v Menu - View - Show Toolbar. Netvrdím, že je to chyba, možno to neviem iba nastaviť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jestli je problém s RescemExplorerem tak si to stáhni přímo od nich a přeinstaluj. Ke stáhnutí je to free, ale jinak je to trial.
    Já odebral pluginy.

    http://www.resco.net/pocketpc/explorer/downloads.asp

    Kdybych měl čas a stroje tak upravím všechny Asusy (jak PDA tak mobily).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 92 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23