Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Stáhnul jsem si nejnovější verzi 3.4 a jsem mile překvapen rychlostí výpočtu trasy a přepočítáním trasy, pokud nedobočuji dle navigování. Konečně stabilní, svižné a prakticky použitelné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    18

    nemuzu to nikde najit pro S60
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    46

    Dobrý den,

    SM pro Symbian je jiná vývojová větev, která nekoresponduje se SmartMaps 3.x, (mapové podklady, BZ/POI a teoreticky navigační data/routing sdílí). Pokud si přejete radu k Symbian OS obraťte se prosím přímo na nás, zde by se jednalo o neadekvátní téma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    a nevite prosim jak si muzu exportovanou stopu prevest do google maps, nebo jinych podobnych map, pls?

    dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    27

    Stáhl jsem si tyto mapy, a nemůžu to ani nainstalovat.. Mám Mio P350 VM5 a prostě mi to nějak nejde. Když to pustím, tak se mě to zeptá jestli chci češtinu tak dám, ano, pak mi to oznámí, že GPS není nastavená nebo něco podobnýho, a prostě dál to nejde.. pořád se něco načítá a nic.. Nevíte čím by to mohlo být?
    A ještě dotaz ke starší verzi, nevím jak ju odinstalovat, mám ju nainstalovanou na kartě, a nejde mi odinstalovat, když ju smažu, pomoci průzkumníka, tak je sice smazaný, ale ikonka v programech mi pořád zůstane.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    46

    Dobrý den,

    obraťte se prosím přímo na technickou podporu SmartMaps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    Požíval jsem půl roky turistické mapy. Ted´ jsem se dostal do potíží, které ze SmartMaps neumějí nebo nechtějí řešit. Zakoupil jsem verzi turistických map Lokátor na CD disku. Instalace je bez problémů. Problém nastane, pokut se rozhodnete, že si koupíte kartu s větší kapacitou do svého zařízení. Mapy opět nainstalujete, ale nespustíte, protože aktivace už jednou proběhla. Po dotazu na SmertsMaps Vám odpoví, že aplikace je vázána na pamětovou kartu, kterou máte od nich a neměli by jste mít problém. Není možno jim vysvětlit , že jste si nekoupili od nich verzi na pamětové kartě, ale na CD. Právě z důvodu, že kapacita karet stále stoupá a kartu používám i pro jiné aplikace než pro navigaci, pořídil jsem si novou. Takže po asi pěti mailech jsem to vzdal a přejdu na mapy jiné. Máte někdo typ na turistické , u kterých tento problém nebude?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    Přesně stejný problém jsem řešil při přechodu na nový stroj. Po mailové diskuzi jsem to nakonec vyřešil tak, že jsem jim starou kartu poslal, oni zrušili licenci na té staré a já mapy zaregistroval na kartu novou. Tu starou si nechali, ale poslali mi místo ní kartu stejného typu i kapacity. Je to trochu paranoidní z jejich strany, ale SmartMaps mi od té doby fungují bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    Jenže já jim kartu nezašlu, protože na ní mám další aplikace a data. Nemám ji pouze pro mapy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    No to já taky. Ovšem moje nová karta je větší a tak se mi na ni vešly mapy i programy. Navíc mi místo původní karty poslali jinou, stejně velkou. Vše proběhlo během tří pracovních dnů. Sice se mi tento postup taky nelíbí, ale než se vykašlat na program, který jsem si legálně koupil a který často používám, tak jsem celou anabázi absolvoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    To s kartou me ceka taky. Kamos koupil na aukru smartmaps, novou nepouzitou. Jenze az to koupil, zjistil ze to je na sd karte, Ale on ma pristroj na microSD.A tak me nabidl ke koupi. Nevim jak je karta velka. Ale ta moje je 2GB a mam tam tak 300MB volneho mista. Obavam se ze ta jejich bude min nez 2GB. A tak se ptam. Musim tam tu jejich kartu poslat a oni mi zaslou smartmaps na karte, treba 4GB. Abych mel trochu rezervu. Nebo to jde udelat i jinak. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    Je to takhle: Ty jim pošleš starou kartu, kde na kterou jsou SmartMaps zaregistrovány. Oni zruší registraci na tu starou a ty si můžeš SmartMaps nainstalovat na jakoukoliv kartu (já jsem třeba přecházel z 2 GB SD na 8 GB microSD). Je tedy jen na tobě, jakou kartu a o jaké kapacitě použiješ. Abys nepřišel touto výměnou o kartu, tak ti pošlou zpět stejný typ i kapacitu, jakou jsi jim poslal. Jak jsem již psal. Je to trochu paranoidní a dle mého zbytečné, ale jiná legální cesta není.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Takze mi ji neproda. Zjistil ze kdyz ji posle vyrobci, oni mu ji vymeni za micro sdkartu.
    Takze jsem na zacatku. A ptam se. Je lepsi ji koupit na cd? Tim si ji muzu nahrat na kartu jakou chci. Je nejaka komplikace s aktivaci, kdyz budu mit smartmaps instalovany z cd?. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    Já jsem SmartMaps koupil na CD a neměl jsem s aktivací problémy. Ta krkolomná výměna karet nastala až když jsem měnil přístroj a sním i SD za microSD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    6

    Co když karta odejde, není možno se do ní dostat, co pak?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 323
    Poslední příspěvek: 18-10-2011, 07:53
  2. Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...
    Od iron side v sekci Dell
    Reakcí: 401
    Poslední příspěvek: 22-04-2011, 22:38
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 14:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 20:50
  5. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38