Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: HTC Touch Pro / Diamond - Upgrade Opery

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Na XDA je postup upgradu nebo přeinstalace Opery, ani jeden postup se mi nezdaří, protože nelze přepsat nebo smazat soubory Opera9.exe a OperaL.exe, instalace cabu se nepodaří dokončit nejspíš ze stejného důvodu. Řešil to někdo? Na XDA sice někdo měl stejný problém, ale nezodpovězený.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ahoj, neměl jsem problém s přeinstalací Opery, tedy spíše upgrade jak to tam píšou. Soubory ve Windows/Opera/ šli přepsat v pohodě. Doporučuji použít třeba Total Commander.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Přes TC to samozřejmě dělám a ty soubory mám přímo ve Windows ne ve Windows/Opera
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Stáhni z tohoto odkazu upgrade opery: http://rapidshare.com/files/14861873...Build_2392.zip
    Udělej SR aby jsi měl 100% jistotu, že ti Opera neběží na pozadí.Nakopíruj si soubory Opera9.exe, OperaL.exe, OperaPreL.exe třeba na kartu. Pak buď Total Commanderem, nebbo Resco File Explorer (ten mam odzkoušen já), nakopíruj do složky Windows soubory Opera9.exe, OperaL.exe, OperaPreL.exe a potvrď přepsat původní. Do složky Windows\Opera9\skin\ nakopíruj v tvém případě (máš VGA zařízení) VGA skin. Po těchhto krocích nahraj do PDA soubor Enable Zoom.reg a spusť, upraví registry. Poté ho můžeš smazat. Nyní raději udělej SR. A to by mělo být vše
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    To co mi popisuješ je vše na XDA, postup znám. Problém, který popisuji už v prvním příspěvku je ten, že soubory Opera9.exe a OperaL.exe prostě nelze přepsat, smazat nebo je jakkoliv změnit i přesto, že v atributech nemají nic co by tomu mělo bránit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    a akeho spravcu suborov pouzivas? skus naozaj ten total commander..ale priamo v mobile a nie cez activ sync..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Používám TC, píšu to ve třetím postu a ano WM verzi. Ani instalační cab nedokáže ty soubory přepsat, což už jsem taky zmínil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    88

    mal som rovnaky problem s TC ale v resco exploreri mi to prepisalo .. a ide to OK ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za radu, Resco Explorer to zvládl bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  2. Xperia versus Htc touch diamond 2,Htc touch pro 2
    Od Alf_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 12:17
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-11-2008, 16:28
  4. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32
  5. HTC Touch Diamond / Touch Pro - profily vyzvánění
    Od Trautenberg v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-08-2008, 23:21