Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC Touch Diamond - Firma u příchozího hovoru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    Zdravím...
    Jeden kolega uvažoval nad novým telefonem a do jeho hledáčku spadl i tento produkt od HTC (HTC Touch Diamond), jenže jeho hlavní nevýhodou bylo to že při příchozím hovoru nezobrazoval firmu ze které daný volající je... což je pro některé podnikatele a obchodníky celkem důležitá informace (obzvláště pokud jednáte třeba s 200 společnostmi).
    Řešil jsem jak na to a nakonec jsem objevil klíč v registrech "HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Phone\Skin" kde je REG_DWORD hodnota "Enabled", tak ji zmente z 1 na 0 a rebootujte zařízení. Mělo by to celkově vypnout skin na příchozí hovor a začít zobrazovat klasícké Windows Mobile upozornění na příchozí hovor.
    Nejspíše budou existovat i jiné skiny.
    Tak třeba vám to někomu pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    12

    A neni lepsi si ulozit do kontaktu cloveka se jmenem prijmenim a firmou .... a nastavit si zobrazeni Prijmeni Jmeno (Firma) ... napr. Novak Josef (Skoda Auto) .. mi to takhle funkuje bez problemu ... a pri kazdem hovoru zobrazuje vse
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    No řešení to určitě je, ale myslím že jednoduchá úprava v registrech je snasší než uoravovat řekněme 200 - 300 kontaktů
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak ono ty úpravy se dají celkem pohodlně udělat v outlooku a pak jsou už pro vždy upravené. Nevím co se ti po té úpravě ukazuje, ale mě se vždy ukáže kdo volá a u spousty kontaktů mám buď fotku nebo logo firmy, když se jedná o obchodní kontakt, takže naprosto super, těch kontaktů mám takto upravených něco přes 400 a max spokojenost, asi jsem nepochopil správně co ty tou úpravou získáš, ale podle mě tvůj známej spíš ztratil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    68

    Zdravím - a co se tedy objeví na displeji?? Můžeš poslat obrázek?? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    Zjiskal sem informaci o tom kdo vola,a z jake je firmy... nic vic...
    ale nemusel sem u kontaktu nastavit jine ulozeni
    Firmu tam pripojil automaticky.
    Ulozenej kontakt je ve formatu Novák, Jan
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    47

    Ahoj, díky za radu, právě jsem to řešil, tak jsem rád, že je tu tato informace. Jen je škoda, že firma nejde zobrazovat v klasickém plug-inu příchozího hovoru TF3D, ale musí se ten plugin vypnout je fakt moc dobrý a praktický. neví někdo jak to upravit v tomto plug inu? případně kde jde stáhnout nějaký cab na úpravu? Díky

    Jen tak ze zajímavosti mě nejde použít řešení kdy si kontakty uložím jako Novák, Jan (Škoda a.s.) kvůli tomu, že se se mi kontakty synchronizují přes syncml přímo z CRM systému (informační systém firmy) a tím pádem mám napevno vyplněny položky Jméno, Příjmení, Firma a nejde je nějak ručně spojovat. (cca 2500 Kontaktů)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - Nefunkční vyzvánění hovoru
    Od x-time v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-04-2009, 15:04
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-11-2008, 19:42
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2008, 21:12
  4. Touch Diamond zrusenie hovoru otocenim pristroja
    Od DespeRadoX v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 17:01