Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vice nez 15 polozek v zalozce Lide

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Tak tohle me vazne dostalo. Na XDAdev jsem nasel info, ze do tehle polozky neni mozne pridat vice jak 15 kontaktu. To je pravda? Me jde totiz o to, ze kdyz chci zobrazit kontakty, tak se nic neobjevi (Start-kontakty), kdyz zmacknu tlacitko pro volani, tak se ukaze seznam pres ktery je klavesnice a ja vidim pouze 1 polozku seznamu (kdyz kliknu na ikonku klavesnice, tak se rozroste o 1 radu a nezmizi) - cili i tenhle pristup do kontaktu je pase, posledni moznosti bylo pridat si cca 45 kontaktu do zalozky lide. Jenze to neni mozne, pac se mi jich tam veslo jen 15. Co to je? Diky za kazde alespon nasmerovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Nejprve je nutné rozlišit od sebe pojem "Kontakty" a "Lidé"

    Lidé - slouží jako zrychlená volba pro nejčastěji používané Kontakty (jsou součástí TouchFlo 3D) - maximálně lze přidat 15 jmen z kontaktů a zatím se nikomu nepovedlo toto omezení prolomit. Na druhou stranu můžeš přidat fotky a efektně to vypadá v menu.
    Kontakty - klasický seznam lidí, který tuším není omezen ničím jiným než kapacitou volné paměti.

    Píšeš, že se do Kontaktů nemůžeš dostat - předpokládám, že máš Diamonda s ROM verzi 1.93 a máš nainstalovanou lokalizaci od Sunnysoftu, která je určena pro verzi ROM 1.37. Tato kombinace způsobuje problém, který jsi popisoval. Řešení jsou v zásadě dvě:

    1) ponechat starou verzi lokalizace, kterou již máš a deaktivovat soubor tapress.dll v nastavení InterWrite (podrobnosti najdeš ve fóru - hledej)
    2) nainstalovat opravenou verzi lokalizace, kterou tady na fóru opět můžeš najít
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Super odpoved :-). Diky! Urcite to zkusim, ale tech 15 polozek me fakt mrzi - je to skoda.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Ono by se Ti v tom už pak špatně listovalo, kdybys jich měl třeba 30 a chtěl v nich někoho vyhledat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Tak jen pro info lidem, kteri by meli stejny potiz: http://www.mio-treo.info/viewtopic.php?p=11281 - je to posledni cestina v tom vlakne. To pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    12

    Kdyz uz se tady resi "LIDE" ... da se nejak posunovat kontakt "nahoru a dolu" ... radi se to nejak zahadne samo

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    Me se to neradi "zahadne" ale podle abecedy :P
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. jak by bylo slozite vytvorit klienta pro LIDE.CZ
    Od Bigis_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-03-2009, 10:50
  2. Uprava polozek kontaktu
    Od gordak v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-04-2006, 12:16