Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: MDA1 Nefunguje telefon.

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    Poradte mi prosim nekdo na mda1 mi nejde rozchodit zadna sim karta.Drive to behalo v pohode.Zkusil jsem to znovu preflashnout jak radio verze 4,21 tak romku jak tu posledni betu od t-mobilu tak tu 30,09 od siemense.A furt nic pise to sluzba nedostupna nevite nekdo co stim???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Nemas prehozeny band na nepodporovanou frekvenci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    vidis na to jsem nekoukal zjistim az dorazim domu.Jsem to totiz pujcil Tatovi-moc tomu nerozumi tak bych se ani nedivil kdyby to prehodil
    dik snad to bude tim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno musis to prehodit v bootloaderu, A30.09 tusim prepinani frekvenci neumi. Ale to je jedno - hlavni je to co je v bootloaderu (ale v 4.01.16 to mohl prehodit, a nemusel to udelat ani zamerne - stacilo vlezt jen do zalozky band a i kdyz nic nezaskrknes, ono to nastavi 1900 ops: )...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    Aha a poradis mi prosimte jak to prenastavim v tom bootloaderu??Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Do bootloaderu se dostanes takto - restartovaci tlacitko + zapinaci tlacitko, pak tusim kalendar (proste to tlacitko bliz u anteny) a das GSM900/1800, potvrdis, zarizeni se restartne a bude ok. Pozor - aktivaci bootloaderu prijdes o vsechna data v RAM!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    OK DIKY MOC pak dam vedet jestli to bylo tim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    Tak se dostanu do Bootloaderu a napise mi to GSM OK.A pak se dostanu akorat do nejakejch testu ale ze bych tam nekde mohl zmenit Pasmo to nikde teda nevidim.Please help
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Zkus tlacitko kontaktu a kalendare, ale vazne by to tam melo byt pod tim tlacitkem co je bliz k antene. Je to GSM900/1800...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    Wuffi díky moc bylo to tim presne jak jsi rikal fakt dík za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. na HTC TYTN II zrazu nefunguje telefon, zmizli kontakty
    Od palobal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-06-2011, 09:37
  2. Asus 535 nefunguje telefon
    Od big boss v sekci P5xx
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-09-2009, 18:21
  3. WM6 Tornado: Jednou nefunguje telefon, potom zase Wifi...
    Od Venca Černík v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-08-2007, 17:48
  4. Qtek 9060 - po flashi nefunguje telefon
    Od stano77 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-11-2006, 06:26
  5. MDAc- nefunguje telefon! příjem ano, odchozí ne! HELP!
    Od nejsempanna v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 09:30