Ahojte, s IPAQem 614 jsem po cca dvou měsících velice spokojenej, předtím jsem měl IPAQ 514 a úplně jsem HP propadl :-)
Nejdříve jsem si neuměl poradit se zobrazením jmen v doručenkách, to se vyřešilo instalaci SMSDRFix kde jsem s nadšením zjistil že doručenka již navydává při přijetí na zařízení zvuk, což se mi zamlouvá protože jen chci vidět že to došlo. A tím začalo trápení jak vypnout defaultně nastavené pípnutí při odesílání sms, jsem asi lama ale nedokázal jsem to, kdykoliv jsem vypnul v nastavení nějaké systemové zvuky, už nezvonila ani příchozí sms v mp3, v nastavení zvuků taky není odchozí textová zpráva :-/. Po nějaké době jsem našel pro mne vyhovující řešení, tak se chci podělit. Ve složce Windows kde jsou zvuky jsem provedl výměnu - náhradu souboru Alarm2.wav za stejně velký stejně pojmenovaný a ve stejném formátu ale je to jen ticho, a hurá funguje to. Teď při odeslání sms vidím jen hlášku že sms byla odeslána, bez pípání, pak přijde doručenka se jménem ale taky je potichu :-) a moje znělka sms mi zní jen u příchozí zprávy.