Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: HTC Touch Diamond - kalibrace G-Senzoru - oficiální HTC nástroj

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Dnes byl na evropské mutaci HTC.com uvolněn v sekci HotFixů oficiální nástroj pro kalibraci G-Senzoru v HTC Touch Diamond. Tato aplikace na rozdíl od HTC Raphael v Diamondu od "výroby" obsažena není . Toto bylo díky xda-dev vyřešeno portací verze právě z Raphaela. Tak a teď už tedy máme i oficiální verzi pro Diamond. A česky.
    download: Diamond_GSensorCalibrator.cab

    EDIT: Po instalaci je potřeba provést SR. Ikonu aplikace najdete v Start\Settings\System

    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    11

    Mne to nefunguje
    mam to na 1.93xxxx oficialnej romke
    nainstaloval som, spustil som to
    polozil na stol a tapol calibrate
    napisalo cabrovane a potom sa nic nestalo a stale je to uplne rozladene, ako ked som to kupil.

    nevie mi s tym niekto poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    40

    Předpokládám, že jste to měl sjutečně na rovině.... Mě to vždy fungovalo OK (součást SwiftBL romek).
    Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    11

    Ano, mal. normalne na stole polozene, potom sa to tie bublinky zastavili v strede obcoh vodovah a potom napisalo ze zklaibrovane a potom to skocilo do povodneho rozklaibrovaneho stavu.
    A ako vravim, aj romka aj utilita je priamoz HTC stranky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Mě to funguje. Stejná ROM (1.93) i stejný soft.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    11

    :bulb:
    No len pre ifno dopnim, ze potom co si mi napisal ze ti to ide, tak som si povedal, ze vcera to neslo, skusim znova.
    dal som ho na postel (aby nebol na tvrdom) a jemulinko stlacil calibrate a funguje to :yes:
    pritom, ziaden restart ani nic po tom co som to skusal naposledy
    zjavne si ten diamantik zije vlastnym zivotom
    kazdopadne dik za reakcie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    No tak já sem to na 1.93xx ROM nerozchodil ani náhodou - zkoušel sem několikrát reset, zkoušel sem to obelhat tim, že při první kalibraci sem vyp displej, abych to "vytiltnul", ale po další kalibraci opět nic a tak.... takže bohužel zatim sem správnou cestu nenašel
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Tak já se připojuju k vám. Taky se mě to po kalibraci vrátí do původního stavu. Horší je že ten původní stav je oproti skutečnosti silně rozkalibrovanej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Tak já to mam rozhozený zhruba o 20 stupňů na horizontální rovině a to s každou ROMkou uplně stejně, skoro snad začínám přemejšlet o HW problému (lhal bych, kdybych tvrdil, že mi Diamond nikdy nespad na zem)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Musim napsat, že před chvílí sem kolegovi chtěl ukázat, jak mi nejde zkalibrovat a o kolik je to rozhozený, no a hned při prvnim pokusu se mi krásně zkalibroval a uložil nastavení:O Přiznám se, že fak netušim, proč to celou dobu nešlo a teď jo - na současný ROMce se to zkoušel nezčíslněkrát a až teď to zafungovalo....je to fak rébus, ale díky za to
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    1

    Dobrý..
    Mozná to bude znít zvlastně, ale diamonda jsem si koupila asi před 14 dny a docela by mě zajímalo, k čemu tady tato aplikace vubec je??
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch pro kalibrace displeye
    Od Maggots v sekci Touch Pro
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-10-2012, 22:46
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  3. Zapnutí a kalibrace displeje na HTC Diamond
    Od Ulas v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 16:17
  4. touch screen - kalibrace
    Od ksfga_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 20:29