Chlapi, zdravím vás všechny.
M ám zajímavou, ale velice nepříjemnou věc k diskusi a řešení. Vlastním už 1,5 roku HTC Tytn II a nyní i Diamond. U obou mám nainstalováno TT 7 a iGO8. U obou jsme instaloval dle návodů z fóra a absolutně ok a bez problémů.
Jeden háček to ale má: TT7 v Tytn II jede jak psovi pastva, skáče při navigaci po cca 200m a to ještě pouze s malými mapami (EE nebo CaEE). iGO8 jede ok a krásně plynule naviguje, ale je také o cca 15m spožděná navigační šipka za reálnou polohou. Na fórech jsem nenašel kloudnou odpověď a řešení, snad jen na TT6 mi bylo řečeno, že je to na něj moc. Řešilo se i málo paměti, ale uvolnění také nepomohlo.
No a u Diamonda jsem doufal a ejhle. TT7 je to samé jako u Tytn II, snad jen ne 200m, ale 100m. No a iGO8 se projevil tak špatně, že naviguje sice krásně plynule, ale o cca 50m pozadu.
Takže celkové zhoršení a prakticky nemožnost rozumě tyto dvě navigace v Diamondu používat.
Prosím o rady, zkušenosti, prostě pomoc, jelikož jsem již v koncích a nevím jak dál.
---------------------------------------------------------------------------------------------
PS: doplnění více informací.
Když spomalím spomalí i navigace. V křižovatkách, zatáčkách, ..... dohání nepřesnosti skokem (tzn. jsem v křižovatce, šipka je teprve před ní. Zahnu a šipka po chvíly skočí do zatáčky). Rychlost zobrazuje správně (řeklbych), porovnáno s jinými navigacemi +-. Co se týče rychlosti reakce, tak bych řekl, že reaguje pomalu, se spožděním a setrvačností (stalo se mi i, že jsem uhl nacestě doprava - dle plánované trasy - a šipka si to mašírovala ještě chvíli rovně, pak se zavrtěla mapa a hupla na správnou polohu.
Když to shrnu celkově, tak iGO8 se chová tak, jakoby mělo mapy posunuté vůči realitě kus dopředu. TT7 se chová tak, jakoby zjišťoval aktuální polohu po 4-5sec. a po této aktualizaci teprve překreslil. Když jsem měl na TytnuII TT6, tak byl přesný jak švícarské hodinky (ten navigoval snad na 1m). Proto jsem z tohoto stavu sklamaný, jelikož jsem zvyklý z GO 720, GO920, TT6 na absolutní přesnost. TT6 jsem měl pak i v TytnII a taky super. IGO8 v TytnII OK, TT7 katastrofa. V Diamondu TT7 katastrofa, iGO8 je na hranici použitelnosti. Mít 3 rychlé zatáčky ve městě za sebou, tak jsem v pr....
Moc díky všem, kteří jsou a budou ochotni mi poradit a pomoci.