Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: HTC Touch Diamond (MDA Compact IV) - problém - nefungují zvuky / přestanou fungovat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    47

    Po přeflashování z 1.37 na 1.93 a následně na Dutty 2.0 mi ve verzi 1.93 a Dutty 2.0 z ničeho nic přestanou fungovat zvuky v přístroji. Nejčastěji při práci s IGO8, ale i bez práce se aplikačním softwarem. Prostě samovolně Diamond přestane zobrazovat jakékoliv zvuky, pomůže až soft reset.

    Má někdo stejný problém nebo umí někdo vyřešit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8

    mám podobný poblem. pri prehravaní hudby mi ako kedy prestal pracova ekvalizer a zvuk sa nedá počuvať, basy zneju plechovo a výšky režu uši...
    ale ked ho prepnem na rádio tak sa basy vrátia do normálu...ked sa zase prepnem z rádia na MP3 tak je to znova hrozné...čo to može byť a čo by tomu pomohlo??Rom mám originál...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    hlavne nepouzivat audio booster.. ten dela hodne problemu.. vyzkousej na prehravani hudby napr. Pocket player.. ten funguje bez problemu a i vcetne equalizeru a nastaveni.. vcera jsem dal romku od Swiftbl 7 tam je zvuk celkem v pohode.. predtim jsem mel duttyho romku a sahnul na audio booster a zvuk byl taky plechovy.. no ale zvuk je u diamantiku celkove nic moc malo vykonny repracek kteremu chybi skoro vsechno.. nesmi to mit clovek na plny koule jinak je skoro na hranici sveho zivotniho maxima.. schvalne zkus pritlumit okoli vystupu z repracku rukou a uvidis ze zvuk je hned poslouchatelnejsi.. je to trosku i konstrukci diamantika.. ale ve sluchatkach se to da poslouchat vcelku dobre
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8

    no mne sa jedná hlavne o počúvanie cez sluchadlá..., ked som ho kúpil tak to hralo v pohode dobre..len asi po týždni začal hrať bez basov .ale ked prepnem na rádio tak zase hraje dobre....kvalitov pesničky to nieje určite pretože pred tým hrala v pohode....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    a nastavoval si ten audio booster? zkus toto:
    " se zvukom som mal taky problem a to ked som pripojil sluchadka tak zvuk bol chrapstaty, bez basov takmer bez zvuku. Uz som sa zlakol ze sa nieco posralo ale je to len bug v systeme. Riesenie a objasnenie je nasledovne: ked pripojite sluchadka prvy krat do telefonu objavi sa moznost pouzit audio booster(ekvalizer) ked ho zapnete(to je musite zaskrtnut "on" a dat v lavo dole "done") zvuk bude krasny hlasity so zvolenym ekvalizerem. Ale akonahle vyndate sluchadka a ekvalizer ste nevypli, tak sme u korenu problemu. Pote pri prehravani akehokolvek zvuku je vydavan z telefonu otrasny zvuk ako i pri pripojeni sluchatek. Reseni je, ze znovu pripojite sluchadka a potom vypnete audio booster(pripadne ho mozete znovu zapnout).
    PS: pri meneni audio boostru na on/off musite mat vypnotou musiku/radio A dufam ze mi budes veeeeelmi vdacny "

    treba ti to pomuze a priste pouzij HLEDAT !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8

    ano..super pomohlo to...zase to funguje dobre..... ako si na toto prišiel prosím ťa?? v živote by ma to nenapadlo....
    PS: a hladal som to na fore a nikde som to nenasiel...ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Já mám podobný problém se zvuky a sice pokud připojím (spáruji) bluetooth sluchátka-headset tak po odpojeni mi přestanou fungovat zvuky,vyzvánění,zprávy,prostě nic,i když ikona headsetu zmizí a zdánlivě je Diamond v normálním režimu,tak zvuky nejdou,pomůže pouze vypnutí a zapnutí přístroje ,tak nevím co dělám špatně nebo kde je chyba-má nebo měl někdo podobnou zkušenost?V Diamondu mám vše původní-žádné změny,přeflashování,atd
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    1

    Hej,tak to Ti fakt díky za radu bo já nevěděl co s tím už pomalu 3 měsíce... Hledal jsem to marně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    Aby tu těch problémů nebylo málo, přidám i svůj. Nevíte někdo, proč když jsem si změnil zvuk na sms tak prostě nehraje? Zkoušel jsem i vrátit původní, ale prostě nic. Jinak zvuky jako celkově v pohodě, včetně vyzvánění..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    ...nikdo neví?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 17:00
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 09:08
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 21:08
  4. proč mi po instalaci SS plus! přestanou fungovat SMS
    Od solory v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-08-2004, 12:14