G-Alarm - originální budík pro zařízení s G-Senzorem
Zařízení HTC z řady Touch Diamond / Pro odstartovaly jednou svou funkcí výborný závod ve vývoji aplikací. Jedná se o gravitační senzor umožňující dostat z našich miláčků opravdu efektní kousky a leckdy se jedná o hodně užitečné aplikace. Nyní bych vám dal rád tip na jeden nevšední budík.
Jedná se o aplikaci G-Alarm od kolegy ageye ze serveru XDA-Developers.com a posuďte sami, nakolik vás program zaujme.
G-Alarm je totiž tak trochu speciální budík, resp. normální budík se speciálním mechanizmem - pokud totiž ráno budete chtít budík vypnout, tak nejen že to neuděláte tak jednoduše, jako např. u Klaxonu (otočením zařízení), ale budete muset provést kuličku malým labyrintem;). Tak je program alespoň trochu schopný garantovat, že na zamáčknutí budíku se opravdu musíte probrat.
Přehled funkcí:
Jedná se o aplikaci G-Alarm od kolegy ageye ze serveru XDA-Developers.com a posuďte sami, nakolik vás program zaujme.
G-Alarm je totiž tak trochu speciální budík, resp. normální budík se speciálním mechanizmem - pokud totiž ráno budete chtít budík vypnout, tak nejen že to neuděláte tak jednoduše, jako např. u Klaxonu (otočením zařízení), ale budete muset provést kuličku malým labyrintem;). Tak je program alespoň trochu schopný garantovat, že na zamáčknutí budíku se opravdu musíte probrat.
Přehled funkcí:
- Definovat nespočet buzení s mnoha možnostmi[/*]
- Nutnost projít bludištěm před vypnutím budíku[/*]
- Přehrává formáty mp3/wav/wma[/*]
- VGA a qVGA podpora[/*]
- Další a další...[/*]
Nějak jsem nepochopil proč to je G-Alarm. Když G-senzor s tím nemá nic společného, nebo jsem aspoň nenarazil na to, kde se tam ten senzor využívá...
Nejspíš asi proto, že tou kuličkou musíš projet za pomocí G-senzoru, čili pohybem telefonu.Kdyby jsi měl Diamonda, tak asi víš o čem je řeč....
Aha, tak to by ti asi jít mělo. I když si nejsem jistý, zdali se nemusí u G-senzoru ta funkce pro další aplikace nějak odblokovat. Mám totiž neoriginální ROM a tam to jde.