Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: TouchFLO 3D - ostatní pluginy na Today

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    26

    Zdravím vás všetkých.
    Veľmi by ma zaujímalo, ako by som si mohol v Touch Flo pridat do Home screenu okrem kalendara a vypisu hovorov aj ine pre mna dolezite aplikacie napriklad.
    Je to vôbec možné?
    Za každú radu budem vďačný.
    P.S. Diamond TF3D customize to nevie :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    obávám se, že to není možné, alespoň v tuto chvíli
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    26

    Nejaký tweak alebo niečo? To fakt nič nie je? To nikomu neprekáža? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    no a co to vyresit tak jako to udelala vetsina lidi ktera potrebuje pouzivat i jiny programy v home? Proste vypni TouchFlo a je to. Proste rada nad zlato. Nejak me ani skoro po mesici vlastneni Raphaela nedoslo proc lidi ten uzasnej TouchFlo pouzivaji kdyz je tak svazuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Další možnost je Second Today.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    134

    tu najdes presny postup na instalaciu SecondToday http://www.ce4you.cz/forums/view_top...t=30657&fi=0#1
    Takto mam pridane Spb Time a Spb Diary + pozadie z TF3D

    Matrix44
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    26

    Ako dočasné riešenie super.Ďakujem za pomoc a keďže neexistuje žiaden zatial známy trik ako pridat na home založky,prosím LOCK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Muzes zkusit ThrottleLauncher, ktery si umi docela obstojne hrat na TF3D a je siroce modifikovatelny (a free).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    19

    Ahoj ve spolek. Včera jsem koupil Touch Pro CZ. Sunnysoft kde jsem ho koupil a který dělá češtiny ho prodává s InterWrite. Nechodí ale korektní podpora HW klávesnice. Když už píše česky (zapnout podporu HW klávesnic v nastaveni) tak nikde nenajdu otazník. Při psaní emailů, pak české znaky neodcházejí korektně. Nevíte někdo o spolehlivě fungující podpoře HW české klávesnice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    24

    Sunnysoft to opravdu dodává s InterWritem? To není ofiko česká ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Matrix44
    + pozadie z TF3D Matrix44
    Můžeš ho prosím dát ke stažení?

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    19

    Já jsem tam nic nepral! Při instalaci se to zeptalo na jazyk, vybral jsem češtinu a i v návodu je, že podporu češtiny si mám nastavit v InterWrite. Ale když jsem to řešil se Sunnysoftem, tak tvrdili, že si distributor podporu HW klávesnice neobjednal, tak není správně funkční. Chceš říct, že ho mám vypnout a zkusit psát česky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    24

    Mrkni do Nastavení -> Systém -> Informace o zařízení, jestli je ta ROM CSY. Pokud ano, tak by tam InterWrite měl být zbytečně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    19

    Ne to tam neni. Je tam 1.90.401.1 WWE. InterWrite jsem smazal a je po češtině! Ale neinstaloval jsem ho. Je tam sám po HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    24

    A sakra, tak doufám, že vyjde časem ofiko česká ROM od HTC, protože InterWrite není nejlepší řešení...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pluginy na ToDay-Screen v TF3D
    Od Nerv v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2010, 22:59
  2. Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 08-03-2009, 22:45
  3. Mizejici pluginy v Today
    Od Tazz1_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 17:05
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 06:12