Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Jaké by jste mi doporučili GPS?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    95

    ...chci si koupit GPS k DataPhone2. Chtěl bych ho využít především v autě, ale nebránil bych se i na turistiku. Poraďte mi prosím jaké jsou dostupné druhy GPS pro DP2. A jaké máte zkušenosti.
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Nač se vyjadřovat znovu k něčemu, o čem už se psalo stokrát . Stačí jen hledat a hledat a hledat (je na to dokonce i tlačítko).
    Třeba tady, nebo tady, případně tady, anebo zde či zde, alebo poSlovensky tu či dokonce here a stovka dalších...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    Osobně používám Navilock. Je to asi takovej univerzální standard. Nemám s ním jediný problém, problém mám ve SMART MAPÁCH, kde se GPS spožduje o několik stovek metrů. Ale problém není v GPS ale v těch mapách. Pracují na opravě, snad bude až v červenci. Jinak s ostatnima mapama chodi tato GPS dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od fishman
    Osobně používám Navilock. Je to asi takovej univerzální standard. Nemám s ním jediný problém, problém mám ve SMART MAPÁCH, kde se GPS spožduje o několik stovek metrů. Ale problém není v GPS ale v těch mapách. Pracují na opravě, snad bude až v červenci. Jinak s ostatnima mapama chodi tato GPS dobře.
    To je zajímavé, měl jsem stejný problém - také s GPS Navilock, tak jsem je kontaktoval a včera jsem obdržel omluvu a novou verzi 1.8.5 (měl jsem 1.8.0), která se mi po testech v Praze jeví funkční - sice to není stále plynulý pohyb, ale předtím jsem měl zpoždění až několik Km.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    Dle vyjádření pana Zemlika z firmy pdamapy.cz je tento problém u MDA a Dataphonu. U Ipaku to vyresil novej exe soubor. Predpokladam, že jsi kontaktoval tvurce map a ne prodejce GPS. Nebo ti poslali snad novy ovladac k navilocku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    GPS Navilock můžu jen doporučit. Jen s programem SmartMaps neběhá na 100 % ( maximálně tak na 75% ). A ani verze 1.8.5 něběhá na DATAPHONE2 jak má. Vlastní zkušenost.

    Ostatní programy ( OziExplorer, PocketKim ) s GPS Navilock běhají zcela bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od fishman
    Dle vyjádření pana Zemlika z firmy pdamapy.cz je tento problém u MDA a Dataphonu. U Ipaku to vyresil novej exe soubor. Predpokladam, že jsi kontaktoval tvurce map a ne prodejce GPS. Nebo ti poslali snad novy ovladac k navilocku?
    Aha, přehlédl jsem, že máš MDA, jám mám HP Ipaq 4150, kde to opravdu vyřešila nová verze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    ja mam I-Blue a tahne to zatim uplne z kazdym softem mam mda 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    68

    Oprava na SMART MAPY ma byt hotova na konci cervna - mysleno patch pro MDA/XDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    No já jedu taky na Navy Locku a no problem. A po zkušenostech v AHmobile bych to ale koupil někde jinde. To naštěstí není problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    O co presne se jedna, pokud smim vedet ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    No svojí zkušenost jsem tu již někde jednou psal a dorazil mě minulý pátek kdy jsem jaksi zůstal před zamčenými dveřmi a nikdo v okolí nebyl schopen říct jestli se u Vás pracuje nebo jste někde na kafíčku nebo co se děje. Na dveřích mnoho log od výrobců ale to podstatné jako je třeba otvírací doba jaksi chybí. Jinak pro upřesnění bylo 13:30 na chlup . Prostě a to nejenom podle mé zkušenosti příště radši své peníze budu utrácet jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Jo tak to uz si vzpominam, ze jsme to resili v jine diskuzi. Tohle chapu, ale mel jsem za to, ze jsem to jiz vysvetlil. Mrzi me, ze prijdeme o zakaznika, snad casem najdete duvod se vratit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Doporučili byste mi MPX220?
    Od sandy_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 14-08-2006, 15:35
  2. Meli jste nekdy/videli jste na Looxu 720/Looxech obecne vadny pixel?
    Od IntEx_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 05-07-2005, 17:40
  3. Jaké jste měli v minulosti kapesní počítače
    Od hlp v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 31-01-2005, 09:02
  4. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 04-03-2003, 09:51