Opera Mobile - oblíbené (záložky) a jejich import (záloha)
Několik dní si lámu hlavu jak dostat oblíbené položky do Opery. Synchronizují se jen s Explorerem, ve Windows je pro ně i jasná složka, ale nemohu najít žádnou podobnou pro Operu kam by se daly zkopírovat. Nevíte jak na to?
Opera v HTC Touch Pro nenabízí automatický převod oblíbených, proto musíte postupovat ručně.
Zkopírovat soubor opera6.adr jehož lokace je v \windows\opera9
LZE použít i soubor z PC, neb syntaxe je stejná! Takže nejlépe na použít Operu, vytáhnout záložky z IE a exportovat je do opera6.adr, ten pak nahrát do PPC.
Zkopírovat soubor opera6.adr jehož lokace je v \windows\opera9
LZE použít i soubor z PC, neb syntaxe je stejná! Takže nejlépe na použít Operu, vytáhnout záložky z IE a exportovat je do opera6.adr, ten pak nahrát do PPC.
Máš to v předchozím příspěvku. Z PC Opery vyexportuješ bookmarks do souboru opera6.adr a ten nakopíruješ do PDA do Windows\Opera9
Jen u mě nevím proč se potom v Opere na PDA vsechny oblíbené zdvojí, v dřívějších verzích to fungovalo normálně. Chtělo by to aby mobilní Opera uměla synchronizaci záložek tak jako to má desktopová verze.
Jen u mě nevím proč se potom v Opere na PDA vsechny oblíbené zdvojí, v dřívějších verzích to fungovalo normálně. Chtělo by to aby mobilní Opera uměla synchronizaci záložek tak jako to má desktopová verze.
Je to tak, OPERA v.8.5 měla v nastavení přímo volbu, zda přetáhnout do knihovny oblíbené z defaultního Internet Explorera. Tady ta tuhle volbu nenabízí, alespoň jsem jí nenašel. A to je zlé.