TV OUT Kabel koupíš v Polsku nebo na Polském Aukru za 50 zl. nebo tu : www.gsmcorner.cz za 500.-
TV OUT Kabel koupíš v Polsku nebo na Polském Aukru za 50 zl. nebo tu : www.gsmcorner.cz za 500.-
Na ebay jsem to koupil za polovic a to v ceně bylo započítáno poštovné, balné i pojištění...Původně odesláno od Shennlon
@Franky52 - koupils za polovic, a je to ten sam kabel?
Protoze ten na sunnysoftu ma i pridavne napajeni a vystup 3.5 jack!!!
Ja mam tenhle na sunnysoftu objednanj mesic a pul a stale nic!
Uz me stvou.... Kdyby byl jinde s tim napajenim k mani tak hned objednavku zrusim..
Kabel s napájením jsem opravdu viděl jen na sunnysoftu. Ale na fotomobilu,cz jsem nedávno zahlédl a pro kámoše dokonce koupil kabel bez napájení za 250 Kč.
tady jen přidám telescop na čočku foťáku třeba by se to někomu hodilo :-)
http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02938
A teď by mě zajímalo kde sehnat něco takového jako je tohle?
http://www.palmpc.cz/navijeci-smartax-usb-kabel-samsung-omnia-i900/
Na Palmpc jsem to objednával 2x prvně mi přišla odpověď že bude kabel do 14 dnů po měsíci jsem se ptal a pořád nic... Nedávno jsem to objedna znovu a nepřišla ani odpověď zda to přijde nebo ne.
Kde to sehnat? Koukal jsem na ebay, ale neumím moc anglicky ani nemám zkušenosti s paypal. Tož byla by nějaká alternativka? Klidně i cizí ale kde jim nevadí že to bude placeno převodem.
Díky všem.
Tak s tímto obchodem alias slibotechnou jsem skončil dávno. Patří k těm nějhorším na české scéně. Vůbec se divím, že mají odvahu své stránky předvádět. Jsou to lháři prolhaní.
A pokud jde o ten rolovací kabel. Koupil jsem ho na ebay pro sebe a kamaráda. Ani jednomu z nás nefunguje. Je to vlastně první součástka zakoupená na ebay, která byla brak. A to už tam nakupuji mnoho let.
hmm no já potom koukal na shopy s těma kabelama a narazil jsem dokonce na jeden kterej má dvě koncovky asi jedna pro přenos dat a druhá pro nabíjení, ale když říkáš že to byl šunt tak na to radši kašlu :-) i když by to bylo šikovný
Ahoj lidi, doufám že mi tu někdo odpoví, sháním nutně nový audio kabel (mini HDMI na female 3,5 jack) pro svou Omnii i900 a nemůžu to nikde najít. Ocením každé info. Děkuji.
Po 4,5 letech co mám Omnii musím 2x denně nabíjet telefon. Neví někdo, jaká nejvyšší kapacita baterie se dá pořídit do Omnie?
Taková, která se dá ještě sehnat a která se tam vejde. Pokud je větší (tloušťka), dodává výrobce i větší zadní kryt (ale nevím, zda je to zrovna v případě tohoto modelu).