Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: HTC TyTN (Hermes, Vario II) - WM 6.1 CZ - první česká ROM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    S láskavým dovolením šéfkuchára ANRYLa vám ponúkam na stiahnutie lokalizovanú ROM pre Hermesy

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=423026

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Zachvili to budu davat do Hermese,pac musim pockat nez se mi dobije baterka sem zvedavej uz se tesim )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Tak jak to dopadlo? Taky bych ji aplikoval. Branil jsem se tam dat nejakou jinou rom nez origos. Kvuli zaruce. Tak uz skoncila. Takze ted hledam postup jak na to. Uz jsem se o to zajimal drive. Ale ciste teoreticky, postup. Ted kdyz je to aktualni, jak na to, tak to pro zmenu zas na foru nemohu najit. Od te doby co je ce4you nove, tak mam nejak problem si ne nej zvyknout a pracovat s nim.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    neboj nič, musíš ho len odblokovať na superCID a môžeš piecť trikrát denne
    všetko nájdeš na xda-developers.
    sorry tomuto fóru ak robím reklamu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Jeste otazecka. Stahl jsem si HardSPL. Pokud ho nahraji do Hermika pujde mi soucasna origos WM5 rom nebo ne. Nebo se ta puvodni WM5 smaze. Nekomu se to muze zdat jako blbost. To nechte prosim na me. A pak uz muzu nahrat jekoukoli rom? Nebo jeste neco potreba. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    A dalsi otazka ktera me napadla. Jaka je rom WM 6.1 CZ. Co je na ni dobre, co ji schazi. Jak je rychla, a tak. Jak jsem koukal je vice variant. Kdo uz to instaloval, podelte se s info. At nejsem pokusny kralik ja. Jsem zacatecnik.
    Jeste nez se toho pustim, tak jsem chtel odemcit ExtRom a zazalohovat. Jenze to nejde. Zkusil jsem to odemcit Hermes MountALLExtROM. Drzel jsem se popisu: instal pak power off a za 10 sekund sup stylus do dirky. Ale to nejde. Uz se mi to jednou podarilo. Ted to nejak nejde a nejde. Mozna ze predtim to slo proto ze jsem to mel od Sunnysoftu pocesteny. I kdyz to je blbost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Tak dle me je romka super nemuzu si na ni stezovat nic preplacanyho programy ktere mi stacej,cestina funguje v pohode a nezdruzuje to pamet pri restartu mam 27mb pamet a od zacatku co tu romku mam (od nedele) sem ho neresetoval a mam pamet 24mb a to sem to nesetril poustel sem si filmy atd ... takze mohu jen doporucit !!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    tak jsem se do toho pustil. Prvni vec co me zarazila tak v kontaktech mam i cisla ze sim karty. Nikde jsem nenasel moznost to zmenit, neni tam ani moznost to hromadne editovat-smazat. po jednom kontaktu je to na odstrel. Nechce se mi ani mazat kontakty z karty. Neprisel jsi na nejake reseni? A kterou tam mas? Ja tam mam 4c.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Ce se tyka zobrazovani kontaktu i z sms, to jsem vyresil softem Photo Contact. Ale uz jsem mel pda v takove hotove podobe. Rikal jsem si udelam zalohu. Jeste jsem spustil common manazer. Zapnul wi-fi, po cca par sekundach jsem si rekl ze uz toho necham. Chtel jsem vypnout wifi. To se stalo. Jenze se to seklo. A dlouho se nic nedelu. Fuk do dirky. Po nabehu to chtelo zkalibrovat displej. A pda bylo jak po hard resetu. Tak jsem to poslal do prcic. Pda s touto romkou jelo docela svizne. Jenze ten nezadany hard reset me tak na*ral. Pritom jsemn ze zalohy s WM5, s SPB backup pouzil pouze kontakty a sms, a dokumenty. Tohe se mi teda jeste s WM5 nestalo. A ze to se sekalo. Tak jsem tam dal na zkousku CRCs Release 11.2 .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Zrovna sem to chtel naspal telefon jede na teto romce fakt svizne jen se to seka a z resetuju se mi to do zakladniho stavu napsal bych to driv ale zacalo sem mi to delat az vcera vecer je to docela blby ale kdyby rompka slapala v pohode byla by skvela ... Jinak sem mel verzi jen 4
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    Na samovolny HARD RESET - pred instalaci BS ROM (big storage) instalovat ROM ATT http://forum.xda-developers.com/show...20&postcount=6 coz mezi kazdym flashem zformatuje ROMKU do puvodniho stavu u nekterych pristroju to tak proste musi byt . Muj HERM 200 samovolne nikdy nehardresetoval takze vlastni zkusenosti nemam poze nekdy musim resetovat aby po flashnuti najel ale fleshuji tak asi 10x denne

    nebo neinstalovat BS ale jen NBS

    BS jsou upravene romky pouzivajici Extended_rom a k tomu maji zmenenou vnitrni kompresi

    Vetsinou se PDA seka kdyz se Windowsy snazi neco delat na SDkarte coz delaji casto a vetsinou staci vyndat a dat zpet kartu. A taky je potreba kontakty vycistit sem tam
    protoze pri nedostatecnem kontaktu se sem tam mobil zasekne

    Moje nastaveni - tlacitko 5 uvolnit pamet , HTC x-button nastavim pouze vypnout programy pri dlouhem stlaceni X a vypinam programy EXIT nebo KONEC ne X kem
    Nezapomente spustit Active Sync a nastavit plan na rucne aby se nespoustel sam porad v pozadi jinak uz nevim



    jo jinak muzete vyzkouset 20749 ROM NBS

    FORUM
    NOVA VERZE 20749 CZ

    Ma to Flash3.1 (9) s novou operou jde prohlizet skoro vsechny flesh stranky a na youtube je nejlepsi youtubeplayer dale vyzkousejte si to .

    YOUTUBE PLAYER tady
    OPERA 9.5 1957 tady


    Kup mi pivo


    POKRACUJ
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    To anryl: Jaky je prosim prinos pro pda pri pouziti BS nebo NBS. Tahle ROMka je mi velmi sympaticka. Rychla. Moc anglicky neumim takze navod co udelat me moc nerika. slo by nejak v kostce vysvetlit BS versus NBS. A jednoduse prelozit ten postup uvedeny na xda-developers. Nerad bych mel z HTC pouze tezitko ) Moc dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    nejak to neslo odeslat a pak se to ukazalo na foru hned trikrat. Prosim admina o smazani posledniho a predposledniho po sobe jdouciho prispevku smazat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od sinco
    To anryl: Jaky je prosim prinos pro pda pri pouziti BS nebo NBS. Tahle ROMka je mi velmi sympaticka. Rychla. Moc anglicky neumim takze navod co udelat me moc nerika. slo by nejak v kostce vysvetlit BS versus NBS. A jednoduse prelozit ten postup uvedeny na xda-developers. Nerad bych mel z HTC pouze tezitko ) Moc dekuji.
    prinos pro BS nevim ja mam 8GB kartu takze pro mne zadny jde asi jen o to ze to umime
    mas vice pameti na programy v pdacku to je asi vsechno


    postup nevim ktery nainstaluj hard spl a supercid a to je vse

    instaluj pokud mozno kazdy novy windows z karty ja pouzivam 128MB jen na instalace
    radio nemen casto protoze tezitka se delaji hlavne u radii GSM
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-05-2008, 21:01
  3. Vario II (TyTN, Hermes) - problém s flashnutím
    Od Pancourek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 17:50
  4. HTC TyTN (Hermes) Synchronizace
    Od ROJ v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-09-2006, 06:47
  5. HTC Hermes - první komunikátor s HSDPA?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 18:05