Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: HTC TyTN (Hermes, Vario II) - WM 6.1 CZ - první česká ROM

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Hned bych ji tam plesknul,ale mam z toho divnej pocit ze to bude delat to co predtim
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od Rostakd
    Hned bych ji tam plesknul,ale mam z toho divnej pocit ze to bude delat to co predtim

    S problemem s BS nebo NBS jsem se na netu docetl, ze to BS muze zpusobovat na nekterych strojich HR. Otazka je jestli k tomu dosli zkoumanim a nebo to nekoho napadlo a pak se ta informace zacala sirit dal. Ja bych zkusil verzi s NBS. Bud odvazny a pleskni ju tam. A nezapomen se podelit o info. Verim v uspech.
    Ne ze by me anglina nevadila. Ale v pda je to vcelku o par dialozich. Jenze kdyz to komunikuje cesky je to pro me privetivejsi. A za druhe. Mel jsem tam puvodne 5 pocestenou od sunnyho. A prechod na anglickou uz byl v oklendu. WM 6 je vcelku stejna, ale ne uplne. Proto se priklanim pro verzi CS.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Pockam si az to nekdo vyzkousi ja na to nemam nervy chci aby mi to fungovalo v poho a ne furt hardreset
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    Dobra tak jsem zase zkousel dalsi veci

    zmena nekterych OEM dll z CRC12 stable

    a pridano HTC HOME CZ doufam ze jsem to prelozil dobre

    a asi je to finalni verze NENI TO BS ma to 55MB storage takze standard ROM 50mb ram volne 28-25 podle tioho co bezi Page Pool 4


    link na rapida nebo na xda strankach



    netcf35 nebo 2 na moje kolekce 4shared

    CAB kolekce Veyka

    CAB kolekce Zocster

    moje kolekce rapid
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    28

    Prosil by som informaciu o volnej RAM a Storage po instalacii tejto ROM-ky a este dotaz , aku PagePool ma tato ROM-ka ?
    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    ram zalezi na htchome s htchome okolo 25-27 podla pluginu pocasi bez asi 28
    storage 55 volnych 51
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    TO anryl.

    Tak jsem tam soupl tu romku. Po nabehu to funguje. Obnovil jsem kontakty a sms. Kontakty jdou ale sms neotevru zadnou. Vidim je ale neotevru. Udela jsem hard reset. Poslal jsem si z netu sms. Prisla ale nejde otevrit. Sms aplikace je takova zatuhla. Az po chvilce to jde zavrit. Takze zatim je to na ..... Mam cesky komunikujici pda ale bez sms.Zadnou chybu to nehlasi. Kde je zrada.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    uz na tom makam sory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Hosi mate odvahu ja si pockam tak 3 dny jestli to neprestane fungovat ja mam na to vzdycky takovou smulu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    To jo maji ale nekdo musi testovat protoze vzdycky neco neco se najde . Uz jsem zmaknul telefon kontakty smsky jeste otestuju par dni doladim a bude hotovo.

    Musel jsem prejit zpatky na os 19212 protoze ty nove 20xxx uz jsou zase nejak upravene a cestina mui soubory potrebuji hodne uprav coz nejak nestiham takze pockam na officialni cs verzi noveho OS.

    Bude to 20749kernel coz dava 50MB ramky z toho po startu je 28mb volnych
    OS bude 19212
    Uložiště zatím 64mb volných mám 60.
    Dávám HTC-home, youtubeplayer, htc spravce zvuku, htc album , oxios memory ......

    kamera album zkusim pocestit zatim jede anglicky
    kontakty budou standard


    drzte palce
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Palce drzim, az je mam modry. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    dobra tak jsem zkousel co to dalo ted je volna beta1
    pro odvazneho testera na XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=423026

    KERNEL 20755
    WMP 20755
    YOUTUBE PLAYER
    FLASH 3.1
    HTC HOME - rychlejsi je kdyz se vypne ale je to hezci
    OFFICE
    ....
    ...

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Tak jak koukam zatim nikdo nic. Cekal jsem ze to nekdo otestuje. No jo, klony Hermika uz nejsou v kurzu. :dead: To je same Raphael, Touch Diamond. Obmenu pristroju nezastavis. Takovy je uz zivot. Taky po necem pokukuji. Zatim je to jen sondovani. A treba k realizaci nedojde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    No jsem spokojen s tou Romkou co mám v popisku, ale zkusím i tuto českou...jen se teď stěhuji, takže to bude chvíli trvat, snad příští týden a pak dám vědět kolik chyb a nědodělků tam je
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    10

    Mě tato ROMka nesedla [jsem totiž strašný puntičkář], každopádně klidně tu novou betu1 zkusím. Ale až během tejdne, teďka mám práce nad hlavu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-05-2008, 21:01
  3. Vario II (TyTN, Hermes) - problém s flashnutím
    Od Pancourek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 17:50
  4. HTC TyTN (Hermes) Synchronizace
    Od ROJ v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-09-2006, 06:47
  5. HTC Hermes - první komunikátor s HSDPA?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 18:05