Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Dynavix 8

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    132

    Tak už se nám to pomalu blíží, Dynavix 8 bude představen na INVEXu. Více www.dynavix.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    a konečně po 1/2 roce se snad dostane tato nová verze i k zákazníkům
    Jenom ještě aby to fungovalo i na nových strojích, třeba na Omnii
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    132

    Tak od dnešního dnes je v prodeji Dynavix verze 8 pro PDA/MDA a je možnost si zakoupit i variantu s 3-letou aktualizaci map. Jelikož jsem měl verzi 7 a byl jsem vcelku spokojen, tak si tu 8 určitě pořídím.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    no, počkám si na trial verzi. Kupovat lišku v pytli nebudu......
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    132

    Kdo si počká, ten se dočká....
    Jelikož jsem měl tu čest nějaký čas Dynavix 8 používat, tak jsem si koupil upgrade Dynavix 8 Holiday pro MDA. Po prvotní instalaci mi to hodně mrzlo hned na začátku. Říkal jsem si, mám hodně programu v MDA a něco jsem vyhodil. Když jsem dostal produktový klíč, tak mi po jeho zadání Dynavix hlásil Internal error...
    Technická podpora doporučila nějaký postup, což vedlo k tomu, že pak mi to mrzlo na úvodní obrazovce. Jelikož mám před dovolenou, tak jsem to chtěl rozjet co nejdřív a ještě otestovat. Nezbylo, než provést HR zařízení a provést novou instalaci. Tentokrát jsem se dostal až na obrazovku pro zadání kódu, ale ten už zadat nešlo. Kontaktoval jsem tedy technickou podporu znova a přiznali, že na DVD s mapou Holiday je chyba, která znemožňuje jeho spuštění. Oprava bude snad do dvou dnů, plus zaslání nového nosiče. Tak pevně doufám, že to stihnou, než pojedu na dovču.
    Takže raději s nákupem ještě počkat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    18

    Tak jsem dnes zprovoznil Dynavix 8 Holiday 3R Update. Zatim jsem pouze nastavoval parametry a zkoušel simulaci, ale celé se mi to zdá nějaké pomalé i při nastavování parametrů. Přepočítávání trasy je určitě pomalejší než u Dynavix 7. Možná je to tím, že mám starý FS LOOX 560, ale spouštění jsem prováděl po SR, kdy RAM ukazovala 30MB. Jsem zvědav na navigování v reálu.
    Samotná instalace, vč. generování produktového klíče a získávání přístupového kódu mi přišlo jako bojová hra, ale doufám, že to zájemce o tento navigační produkt neodradí. Výrobce se zřejmě prostě snaží, aby software nebyl používán nelegálně.
    Tolik zatím moje poznatky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6

    Včera jsem koupil a bez větších problémů (i když jsem z toho měl strach) zprovoznil na svém ASUSu tuto navigaci. Jako uživatel od verze 5 jsem ani nehledal jinou možnost. Po instalaci byla složitější aktivace, ale i tu jsem během chvíle zvládl. Na první pohled se mi zdála navigace o něco rychlejší, než verze 7. I nastavení jsou rozšířena. Při prvním navigování mne zarazilo, že po určité době začne PDA něco načítat a navigace se na chvíli zastaví. Je to dost nepříjemné. To je zatím asi jediný problém, který jsem za tu chvíli zpozoroval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    132

    Pořád jste na tom lépe než já. Objednávku jsem udělal 15.6. a do současné chvíle ještě navigaci v provozu nemám. Na prvním DVD byla údajně chyba, tak mi slíbili poslat nové s opravenými daty, ale toto mi nepřišlo a Support tvrdí, že se jim vrátilo jako adresát neznámý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    132

    Tak konečně jsme zdárně s Dynavixem dořešili doručení objednávky a já se mohl pustit alespoň do krátkého testu.
    Graficky se mi líbí, je vidět jakoby větší úsek cesty, propočet trasy oproti verzi 7 je o něco rychlejší, ale ne pevné navigaci mi to připadalo ještě svižnější.
    Do práce jsem dojel bez pádu navigace. Mi osobně tam stále chybí možnost volby ekonomického výpočtu trasy, pořád jsou jen krátké a nejrychlejší.
    Brzy pojedu na dovolenou, tak to testnu komplet. Jinak, ukládal jsem POI radary z poi.cz a Import trval neskutečně dlouho, tak nevím, jestli můj Kaiser je již pro tuto navigaci slapý nebo je nějaký jiný problém. Zpátky pojedu tedy s radary a uvidíme, co to udělá s rychlosti....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Neměl byste někdo screenshot z nějaké starší verze Dynavixu, tak 2-3 roky zpátky? Dynavix 9 mně velmi nápadně připomíná jistou navigaci pro PDA a docela rád bych věděl, kdo to od koho opajcoval...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Zastupuješ protistranu v právnom spore o dizajn aplikácie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Ale vůbec ne... Jenom na mne nějaký človíček z Dynavixu dělal hrozného machra, tak bych rád věděl, jestli je opravdu takový machr a konkurence to ukradla od nich, nebo jestli jsou takoví patlalové jako si myslím a ukradli to oni .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    Dynavix 9 vypada podobne jako TT nebo Sygic... i kdyz slovo "ukradnul" bych moc nepouzival. Lepsi je inspirace, kazdopadne prapuvodne se od TT inspiroval Sygic. Dynavix se inspiroval v 9 hodne od TT ale najdu tu i veci co znam od I-Go (auticka...). Kazdopadne to beru jako plus protoze je fajn kdyz se ustali nejaky osvedceny zpusob ovladani - v tomto pripade ala TT, kteryho pouziva vetsina. Clovek se pak nemusi preucovat.Kazdopadne dinavix 9 vypada fakt dobre....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Já tam právě nacházím stejný vzhled jako má jedna ne moc rozšířená (u nás) navigace, proto bych chtěl vědět, jestli Dynavix vypadal stejně i v předchozích vezích... Kdysi jsem sice zkoušel nějakou zkušební verzi (bohužel jsem za ni i vyhodil peníze), ale letělo to z PDAčka asi po 20 minutách, takže si už ani nepamatuju, jak to vypadalo...
    Obrázky na tom odkaze jsou bohužel na šířku, na výšku ta podoba (nebo spíš shoda) přímo tluče do očí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    81

    Zrovna s Automapou mi to moc podobny neprijde.... ale kazdeho vec nazoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dynavix
    Od m1m v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-02-2009, 18:30
  2. Dynavix 1.6
    Od kopacek v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 261
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 23:16
  3. MDA III + Dynavix 1.6 -
    Od EmiK_ce4you v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 10:06
  4. Dynavix 1.5
    Od kopacek v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 183
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 14:28