Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Nefunguje přidání města do weather pro TF3D

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43

    V jiné diskuzi, konkretne zde, je uveden návod pro přidání města do weather v TF3D.

    Nevím proč, ale u mě to nefunguje.

    Mám nainstalovanýi NetCF 3.5 i Weather Database Editor v 1.1
    V pda v nastavení obrazovky Dnes vypnu TF3D a pro jistotu ještě SR
    spusím WeatherDatabaseEditor
    a objeví se hlášení
    Weather Database
    File write protection could't removed.

    a dál se nedostanu

    Nevíte někdo, co s tím? Kde dělám chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A proš jsi se nezeptal v tom vláknu - opravdu bylo potřeba zakládat nové téma?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43

    důvod jest prostý - to téma je zamčeno :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    musis najit jinou verzi toho udelatka k editovani, ktera umi soubory 'odemknout' ... je to WeatherDatabaseEditor_1_1_Meins.cab, ta mi funguje v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    přesně se stejným problémem jsem se setkal, a mám ho taky, a to po změně v TF3 přez TF3D config, jak jsem si změnil skin na nejaký jiný než orig či si pohrál a zpřeházel nabídky přestalo mi počasí jít má města zmizela a zůstaly jen orig. jediné co to odstranilo tak hard reset ale pokud si po něm uděláte zas nějaké změna talk je to zas pryč
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    Tak ja som zmenil aj Themu..aj som pridal call history a aj odstranil nejake veci z TF3D a pocasie mi funguje ako aj predtym ked som mal povodnu themu..a samozrejme tam mam svoje pridane mesta..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43

    pro jaja01: dík za radu, WeatherDatabaseEditor_1_1_Meins.cab funguje :yes:
    pro SG: žádné změny v TF3D pomocí TF3D Config jsem nedělal, takže tím to nemůže být
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Tohle je způsobeno verzí ROM - ne změnama v nastavení TF3D ani registrů
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    No dobrá všechno bych chápal i ty verze rom ale proč teda když udělám HRDreset a v2e je původní tak mi ty města tam jdou ale jak změnim skin tak najednou nee? to nechápu, uznávám že chyba může bejt někde mezi komunikátorem a židlý ale co tedy dělám špatně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    pise sa o tom aj tu, asi v strede stranky :

    http://www.smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-touch-diamond
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    tak jsem si pro jistotu stáhnul přímo vámi psanou verzi ze smartwiky ale pořád nic sice mi nevyskakuje hláška ale jak zapnu program tak je to jen bílé žádné státy žádné města a add city nic nedělá, kde může byt tedy error ted?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 03-09-2009, 19:19
  2. Počasí - přidání města
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-07-2009, 01:09
  3. Česká města v TF3D2 - počasi
    Od NaTuRaL_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-07-2009, 14:04
  4. Problem s pridavanim mesta v oficialnej ROM
    Od nwagner v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 13:01
  5. HTC Home Weather - přidání nové lokality
    Od Carpenter_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-01-2008, 10:43