Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Místo kde se nacházím?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jelikož nevím jak to najít, chci se zeptat jestli umí iGo něco jako Garmin, kdy si kliknu na tlačítko "místo kde se nacházím" a na mapě se mě zobrazí místo kde jsem. Jak v iBo zjistím místo kde momentálně jsem?

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    35

    no, mne vždy pomôže, keď sa pozriem na displej a hneď vidím, kde som...



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Máš zapnutou GPSku :sarcastic: ?

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Chlapi neblbněte, samozřejmě, navigace mě normálně funguje z místa A do místa B , ale nemůžu přijít na to aby mě to zobrazilo bod kde momentálně jsem. Když se podívám na disply, tak tam mám poslední bod , většinou Home a kurzor se nehejbá. V jiných navigacích mě tohle funguje, ale tady nevím jak na to. Třeba musím jen na něco kliknout co nevím....


  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    mas na mysli presnou pozici GPS mista kde zrovna jsi? Nebo to zkus nejak priblizit, protoze misto kde zrovna jsi je vyobrazenou tou modrou navigacni sipkou. A presna pozice byva zpravidla vyobrazena teckou nekde pobliz, tzn. pokud jsi na ceste ktera neni v mapovem podkladu zavedena, bude tato navigacni sipka na nejblizsi silnici (zavisi take na nasteveni jestli se ma udrzovat poloha na ceste) a malou teckou bude zobrazena presna pozice gps.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jenomže mě ta modrá navigační šipka ukazuje pořád na jednom místě a pokud nezadám nějakou trasu tak mě nic neukáže. Navigace normálně funguje, ale chtěl jsem prostě když si spustím mapu bez tras tak aby mě ukázal místo kde jsem a v případě že se pohybuju pohybovala se šipka po mapě.

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    no nevim, ale me to presne tak dela



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    A máš signál GPS ?
    Pokud máš zobrazenou mapu a máš ji posunutou na jinou pozici než je aktuální GPS poloha, tak je tam takový poloprůhledný tlačítko (záleží samozřejmě na použitém skinu) který tě vrátí na aktuální polohu GPS.

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Přeinstaloval jsem to, a už to jede, sice to trvá asi minutu a půl, ale najede mapa i bodem kde se nacházím ..

Podobná témata

  1. Místo pro uložení
    Od eColog v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 20:32
  2. Broadcomm místo MS. Je to možné?
    Od Standa_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2006, 14:37
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-01-2006, 15:19
  4. Automaticke prepinani profilu podle toho kde se nachazim
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 13:44
  5. PDA místo myši
    Od rmasek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 10:50