Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: T-mobile MDA Vario G3 brick

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    3

    Snazil som sa upgradovat PDAcko na novsi FW.. uspesne (teda aspon sa to tak tvarilo) som si CID unlockol telefon a potom som sa snazil naflashovat nejaky WM6 firmware... akurat pri 99% operacia padla.
    Teraz ked zapnem mobil,tak mam na display akurat tri farebne pruhy a ukazuje sa mi IPL SPL,ktore je 1.06..

    co s tym? prosim o pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    24

    Momentálně bojuju s takřka stejným problémem. Pokud jsem pozorně pročítal stránky tohoto fóra je postup zhruba takový: stáhnout ze stránek operátora originální ROM
    například u T.mobile zde:http://t-mobile.cz/Web/Residential/T-MobileMDA.aspx#T-mobileMdaVario
    Pokud Ti funguje spojení MDA a PC přes Active Sync připoj a spusť stažený exe. To by snad mělo pomoci
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    3

    Diky za radu,ale nefunguje to...
    Mne active sync nejde zapnut.. sice v bootloadere mi nalavo dole svieti "USB" ale v kompe active sync nereaguje.
    Tento program ked spustim tak mi ukaze chybu "NEZNAME ID TELEFONU" alebo nieco v tom zmysle...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    24

    obávám se že v tom případě jsme ustrnuli na stejném místě! snažím se prohledávat fórum, nejčastěji se vše podařilo vyřešit nabitím baterie, unlockem MDA nekdy spocival problem ve windovs Vista. ám podobný problém zatím nenacházím
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    63

    to PaveloSK

    To Ti napíše pri spustení Rom Update Utility? Mal som kedysi podobný problém, vyriešil som ho použitím originál ROM od T-M, akurát súbor RomUpdateUtility.exe som použil z inej ROM. Každý firmware sa dá rozbaliť winrarom a tento exe súbor nahradiť iným z inej ROM. Skús to pokombinovať, možno sa niektorý chytí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    3

    jj, v tom bootloaderi kde to ostane je napisane RUU,takze hej..

    A mohol by som ta laskavo poprosit,ci by si mi vedel hodit nejake linky na tie ROMy? ja som poskusal vselico,T-mob aj nie T-mob a nic mi neslo...

    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    63

    Stiahol som nejaké ROM z ppctuning.org aj z xda.developers, ale ktorá verzia ROMUpdateUtility nakoniec zabrala sa už nepamätám, je to už predsa len nejaký čas.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. BRICK! jak zpátky?
    Od Gumak.Ln v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-02-2010, 17:53
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 20:30
  3. MDA Vario CZ (T-Mobile)
    Od pegasj v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-01-2006, 19:49