Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: MIO P560 a ActivSync

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Dobrý deň,
    chcel by som poprosiť o pomoc. Z ponuky programov mi zmizlo ActiveSync, vo Windows však je. Ako je možné preinštalovať, resp. získať súbor pre spustenie ActiveSync?
    Ďakujem za pomoc, príjemný deň
    Maroš Dubovský
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vytvořit zástupce (.lnk) a toho dát do složky (v PDA) Windows\Start Menu \Programs nebo jen Windows\Start Menu\
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Vážený pán Malinský,
    ak by to bolo také jednoduché, tak Vás vôbec neotravujem. Pri kontrole vo Windowsoch i v registroch som totiž nenašiel nič také čo by malo vzťah na wmacsync. exe, alebo iný podobný súbor, z ktorého by som mohol vytvoriť lnk. Takže myslím, že by problém mohla vyriešiť reinštalizácia, AciveSync v MIO. Ďakujem Vám za odpoveď
    Maroš Dubovský
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    \Windows\repllog.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Vážený pán Malinský,
    veľmi pekne ďakujem za odpoveď, ani tento krok však nič nevyriešil. Spustil som replog.exe, potom som spravil mäkký restart, žiadna zmena sa však neuskutočnila, ani v programoch, ani v registroch. Som v očakávaní Vašej ďalšej rady, za ktorú Vám vopred ďakujem
    Maroš Dubovský
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Proč jsi spouštěl replog.exe? Myslel jsem, že chceš vytvořit ztraceného zástupce pro ActiveSync, jak bylo psáno v prvním příspěvku. Nebo se pletu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mio P560 a TMC
    Od alx_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-12-2008, 21:29
  2. MIO P560
    Od riwal v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-02-2008, 11:42
  3. instalace ActivSync - doslo k chybe
    Od jambe v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-03-2007, 09:42