Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Přemapování on/off tlačítka

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    64

    Nevíte někdo u utilitce, kterou by se dalo namapovat zapínací tlačítko na MDA2 například na tlačítko kalendáře nebo tak nějak? Kvůli praskání krytu. Vypnu lehce přes displej, ale nechci odemykat všechna tlačítka kvůli zapnutí.
    Jestli něco takového vůbec jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Ja vypinam softwarove pres SPB plus 2.0 a zapinam cervenym sluchatkem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno teoreticky by to podle me mozne bylo ale at se radeji vyjadri nejaky zkuseny programator, treba eXEden...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    64

    reditel
    Zasláno: 15. červen 2004, 13:02
    Ja vypinam softwarove pres SPB plus 2.0 a zapinam cervenym sluchatkem.


    Jak jsi to nastavil na cervene sluchatko???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Cervenym (i zelenym i dalsimi tlacitky) tlacitkem jde pristroj zapnout pokud neni nastaveno blokovani klaves...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Pozor zelene tlacitko spousti tel. aplikaci. Ostatni tlacitka zapnou jen PDA...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    64

    No jo, to se vam ale zapne kazdou chvili fotak nebo nahravani zvuku nebo co tam mate.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Nene?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Citace Původně odesláno od mvata
    No jo, to se vam ale zapne kazdou chvili fotak nebo nahravani zvuku nebo co tam mate.
    Me ne. Nevim proc by melo... Navic diktafon pouzivam k praci, tak mi prijde hloupe mit spousteci tlacitko vypnute...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Nespouští?? Tak to fakt nevim kde HO nosíte..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    64

    yasmeene2
    Zasláno: 15. červen 2004, 14:05
    Nespouští?? Tak to fakt nevim kde HO nosíte..

    Svatá pravda. Koilkrát jsem si nahrál tolik nádherného šumu... a těch temných zákoutí kapes...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno ja HO mam jen 24 hodin takze zatim mam jen kratkodobejsi zkusenosti. Ale zatim se nezapina. U DataPhone I jsem taky nemel blokovani zapnuto a take zadne problemy... Nosim HO v kapse nebo v ruce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Citace Původně odesláno od mvata
    yasmeene2
    Zasláno: 15. červen 2004, 14:05
    Nespouští?? Tak to fakt nevim kde HO nosíte..

    Svatá pravda. Koilkrát jsem si nahrál tolik nádherného šumu... a těch temných zákoutí kapes...
    Nevim proc ale pripomina mi to Red Dwarf a Hollyho hodinkovou verzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Nevíte prosím pěkně někdo o jednoúčelovém mini-programu pro vypnutí PDA z obrazovky ? SPB plus se mi moc nelíbí, příliš velký moloch ...

    Třeba nějaké Off tlačítko hned nahoře napravo vedle hodin by se mi líbilo ...
    Kliknutí by vypnulo všechny běžící programy, přidržení pak celé PDA to by bylo žůžo.

    Díky za tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    Nevíte prosím pěkně někdo o jednoúčelovém mini-programu pro vypnutí PDA z obrazovky ? SPB plus se mi moc nelíbí, příliš velký moloch ...
    ... podobných utilit je celkem dost. Nainstalovánu mám tuto. Nicméně umí PDA "jen" vypnout a restartovat, ale dělá to docela hezky ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přemapování HW klávesy
    Od jenda0069 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-07-2009, 18:01
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-02-2009, 14:18
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 12:23
  4. Přemapování hardware tlačítka
    Od Tom!k v sekci + Registry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-12-2006, 00:55
  5. Přemapování tlačítka volume
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 28-01-2005, 12:22