Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 24 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 349

Téma: Asus P750 - VGA WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 19965 1.2.3 - 2eDitions + SirfStar update

  1. #121
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    29

    Na Sorgově 22 to fakalo v pohodě. Úplně mi stačí, aby to fachalo tak, jak to tam je přednastavený. Jde mi hlavně o softwarovou kávesnici na krátký stisk tlačítka zaostřování foťáku. To prohlížení webu naležato neocenitelné=)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ale focus ti funguje na krátké stiskutí, ne ? To mně jede určitě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    29

    Jak píšeš. Autofocus v poho. Tlačítko fyzicky funguje, jen nedělá to co má dělat=)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Vím o co ti jde, zkoušel jsem i originál Asus FW a tam se mi to také nepovedlo.
    Až dodělám 535 tak se na to podívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj. Všimli jste si někdo, jestli vám funguje, respektive zobrazuje se ikona na přepínač režimů v týhle verzi? Nechci bejt kritickej, protože jinak je to skvělá práce, ale přepínač režimů tam nemám a netuším proč...

    EDIT: Už vím proč - ve složce Windows není soubor BSwitchSet.exe - to ja aplikace která nastavuje "přepínač režimů".
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    BSwitch tam není protože, není optimalizován pro VGA.
    Jen tam plně VGA náhrada, alttab.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Jasně, chápu. A alttab nemá zřejmě takové možnosti nastavení jako mělo origo windowsí Bswitch. No co se dá dělat:-) za VGA to rozhodně stojí :-) Díky za vysvětlení
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, nastal nejaky pokrok ohledne moznosti namapovani vsech 4 stavu tlacitka fotoaparatu? Jaky je stav teto vlastnosti v poslednim buildu? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Bohužel nemám na 750 ted´čas. Úpravy a opravy nějaké budou, ale nedokážu říct kdy.
    Toto namapování je možné jen úpravou driveru.
    Standardně tato volba není funkční ani v ofiko FWech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Verze4 je venku,
    všechny informace na první straně !
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Mam jeden zasadni dotaz,jde u tehle verze prepinat mezi vga a qvga?
    Nemam totiz zatim 128mb ram takze me to zajima.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Všechny informace i o rozlišení jsou na první straně.
    Přepínání na QVGA neplánuji.

    Díky za zpětnou vazbu na VERZI 4.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Diky za odpoved,sem na tu tvoji flash zvedavy,jen musim pockat az budes mit cipy na rozsireni a pak jeste sehnat nekoho,kdo to vymeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Moje první postřehy z ROM VGA 4 by Pitka.
    Už mám nějakou zkušenost s ROM by Pitka, zatím ale vše na P535ku.
    VGA ROM jsem viděl poprvé - krásné... nedělám si srandu, fakt krásné.
    Ale za P535 bych neměnil, ale proto to tady nepíšu.
    Po 2 HW resetech, startu OS 91,5 MB RAm volné - když uvážím se něco sežere VGA, tak je to super.
    Musím uznat, že zvukový výkon P750ky je trošku lepší než na 535tce
    Jinak je to ale perfektní práce. Pitka je prostě fachman
    ROM na 535 i na 750 prostě nemají chybu.
    Nebyl bych to já, kdybych neměl pár drobností.

    Odpojení GPRS nebo jiné lze pouze přes Bezdrátové sítě, mohlo by být to tlačítko odpojit v bublině.
    Zasílání zpráv o chybách by mohlo být ve výchozím stavu zakázané.
    To jsou ale jen malé detajly, které se dají klikem změnit (možná více kliky, al eto je OK)
    Ale to, co mě zarazilo, bylo psaní SMS na HW klávesnici... jde to?
    Ať zmáčku co zmáčku, píše to pořád čísla. Na soft. klávesnici je to OK, ale když chci použít HW tak jenom čísla.
    Když kliknu na ikonu klávesnice dole, ať tam vyberu co vyberu, zase jen píšu čísla.
    A když vyberu XT9, tak je tam podivný obrázek ???

    Co dělám blbě?

    EDIT
    A ještě jedna drobnost
    Fotím - kde najdu ty obrázky?

    EDIT 2
    Teď jsem vyzkoušel jinou ENG VGA ROM a tam to funguje. Začnu psát např. SMS a píšu na HW klávesnici a vše je OK.
    Tak nevím, kde je chyba???
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00303890_1_wrd4.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 27.3 KB 
ID: 9355   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00303890_2_dZLj.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 46.6 KB 
ID: 9356   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00303890_3_ID0N.jpg 
Zobrazení: 36 
Velikost: 31.3 KB 
ID: 9357  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Na tu klávesnici jsem nějak zapomněl, to upravím.:O :O
    To platí i o QVGA rozlišení XT9 panelu.

    Konečně pořádná kritika.... Prostě bez pořádných testerů a lidí kteří tomu hoví se to dělat nedá.)

    Fotky si můžeš nastavit kam chceš ukládat, na kartu nebo do flešky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 24 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 15:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 17:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  5. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55