Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 24 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 349

Téma: Asus P750 - VGA WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 19965 1.2.3 - 2eDitions + SirfStar update

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    17

    No to je už iné kafíčko, v podstate som nateraz narazil na tie isté veci ako Honzax.
    Hlavná vec, že už to šlape... Ale testujem ďalej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Dialer vyřešen. Postup je v dalším příspěvku.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Upravil jsem Asus dialer na VGA rozlišení, takže oprava dialeru bude následující. Tato oprava je jen na verzi1. Verze2 bude opravena.

    Postup1 :
    1. stáhni balíček "oprava dialer VGA.rar" a nainstaluj z něho resco explorer , poté restart
    2. nainstaluj také resco registry mui už bez restartu
    3. nakopíruj "VT_CE.dll" přes resco explorera do složky Windows (přepíšeš starou QVGA verzi) - soubor je normálně skrytý, tak si odkryjte skryté v resco expl.
    4. spust´ resco registry utilitku a najdi klíč : HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Phone\Skin
    5. kompletně tento "SKIN" klíč smaž a posuń se zpět na úroveń Phone (nerestartovat)
    6. naimportuj skrze resco registry, klíč "Phone.reg" z balíčku a zavři registry
    7. poté restart a po náběhu potvrd´registraci knihovny "VT_CE.dll"

    Postup2 (je rychlejší a bez restartu) :
    1. nainstaluj resco explorer (nemusíš restartovat) a resco registry z balíčku dole
    2. nakopíruj "VT_CE.dll" přes resco explorera do složky Windows (přepíšeš starou QVGA verzi) - soubor je normálně skrytý, tak si odkryjte skryté v resco expl.
    3. spust´task managera 3.1 (programy) a tam vypni proces "cprog.exe", tím vypneš telefonní aplikaci
    4. spust´ resco registry utilitku a najdi klíč : HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Phone\Skin
    5. kompletně tento "SKIN" klíč smaž a posuń se zpět na úroveń Phone (nerestartovat)
    6. naimportuj skrze resco registry, klíč "Phone.reg" z balíčku a zavři registry
    7. zmáčkni zelené tlačítko, poté jen potvd´registraci knihovny "VT_CE.dll" a máš hotovo

    A pak již užívejte nový a funkční VGA CZ dialer. Někdy se stane, že nevymažete správně "Skin" klíč, tak si to raději 2x zkontrolujte.
    Nesmí tam zůstat položky "other" a skin se musí jmenovat VT_CE.dll.
    Enjoy

    Resco utility jsou trial.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00296635_80916-210222_faOl.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 25.0 KB 
ID: 8859  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak od dnešního dne mám v PDA Pitkovu VGA romku. Až na malé mouchy to vypadá velmi stabilně a rychle.

    Benchmark score
    graphics - 3014
    others - 3074
    jpeg - 26174
    games - 1546
    sound - 0609

    celkové skóre 6886 !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Vydám "bítů", kde bude opraveno následující :

    - doplněna čeština do OS
    - oprava dialeru
    - doplněna CZ VGA verze Travelog
    - odstraněn další balast
    - mírně urychlen start po updatu FW
    - přidána podpora pro SK (nastavení poč.sítě)
    - jen jedna ikona task managera 3.1
    - mírně vylepšený grafický výkon

    Jestli máte ještě něco závažnějšího tak dejte vědět.
    Na autofocusu stále dělám, tak uvidíme jak to dopadne.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00296936_vsb2007-1_GBxM.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 21.4 KB 
ID: 8872   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00296936_vsb2007-2_VQC.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 36.3 KB 
ID: 8873  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Paráda...tak to se už moc těšim :-) ,bude taky "pulse vibra" a "flash keypad" ?
    ...tak nějak jsem si na to zvyknul. :-)...a kdyby nebylo tak nechá se to nějakým způsobem doinstalovat nebo to musí být součástí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    17

    Aj ja sa už teším, a ďakujem aj za tú SK podporu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Honzo, tu vibru si stáhni samostatně. Jen to jen runtime, takže to nemusíš ani instalovat, jen si uděláš shortcut.
    Nemůžeš vyhovět všem, jelikož jeden chce tohle a druhý onohle. To je na každým uživateli, alespoń se nečemu přiučí
    Já ještě řeším ten autofocus, ale mám tam menší problém s kompatibilitou.
    Tak ještě vydržte a uvidíme. V nejhorším to zatím půjde bez focusu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Jak to vypada u tehle verze s prepinanim qvga a vga?Pujde to?A jeste me zajima ceska t9,jede vse ok?
    Diky za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Aj, bez kamery by to nebylo ono - dost ji využívám. Pitko, nebylo by jednodušší rozjed tu orig. asus kameru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Kamera ti pojede, akorát nemá autofocus a jak jsem ti již mnohokrát vysvětloval není možno upravit originál kameru na VGA.
    Ale jestli víš o VGA kameře s autofocusem která pojede na 750átce tak dej vědět. Tohle uvítám raději.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    To je mi jasné, že orig. nepojede ve Vga, co ale udělat to tak, jak to vyřešil Sorg? Že by se pouštěla v qvga režimu. Tak nějak to má pořešené.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tak nakonec vibru dodám a autofocus pojede. On ten Sorg také neměl hned všechno vyřešené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to je super zpráva! Ono se ani od tebe nedalo nic jiného čekat, než že to zvládneš
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Verze 2 je venku, detaily a link na první straně.

    Díky za feedback.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 24 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55